Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!

Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te veranderen in een betoverende vrouw.

Make-up artist Nikkie bewijst dat make-up mensen volledig kan veranderen. Zij beweert dat een prachtig opgemaakt gezicht niet alleen onvolkomenheden verbergt, maar ook het vertrouwen voegt dat elke vrouw nodig heeft.

In slechts een paar minuten verandert ze haar uiterlijk bijna volledig. Om het verschil beter zichtbaar te maken doet ze alleen make-up op de helft van haar gezicht, de rest blijft natuurlijk. Kijk hoe ze ervoor en erna uitziet.

makijaz

Bez-nazwy-3Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde vrouw is. Het verschil is enorm! Nikkie heeft een natuurlijke schoonheid en ziet er ook zonder make-up goed uit, maar een paar eenvoudige trucs benadrukken haar grootste troeven en geven haar gezicht een nieuwe uitdrukking. Gefeliciteerd met je talent! Wij nodigen je uit om haar fanpagina op Facebook te bezoeken -> Nikkie.

Zachęcamy do odwiedzenia jej fan page na Facebooku -> Nikkie.

 

Als je dit bericht leuk vind, deel het dan met je vrienden op Facebook! :)

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Toen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is aHij Was Doodsbang Toen Hij Naar Die Foto Keek. Kun Jij Zien Wat Er Achter Zijn Rug Is?
De foto hieronder komt uit 1972. Deze trouwfoto werd meer dan 40 jaar geleden genomen in Schotland. Op het eerste gezicht zie je niet iets dramatisch, maar kijk nog eens! Kijk naar de man aan de rechterkant. Iets verbergt zich achter zijn rug! Er sta

Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!
Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is bel

Denk jij dat je slim en moeilijk te misleiden bent? Probeer dan de naakte vrouw op deze foto te vinden!
Nu heb je de kans om te kijken of je scherp genoeg bent om de verborgen modellen in deze foto’s te vinden. De meeste mensen vinden dat het te moeilijk is en geven na een paar minuten al op. Probeer maar, misschien lukt het jou wel! Bekijk de fo