Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!

Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te veranderen in een betoverende vrouw.

Make-up artist Nikkie bewijst dat make-up mensen volledig kan veranderen. Zij beweert dat een prachtig opgemaakt gezicht niet alleen onvolkomenheden verbergt, maar ook het vertrouwen voegt dat elke vrouw nodig heeft.

In slechts een paar minuten verandert ze haar uiterlijk bijna volledig. Om het verschil beter zichtbaar te maken doet ze alleen make-up op de helft van haar gezicht, de rest blijft natuurlijk. Kijk hoe ze ervoor en erna uitziet.

makijaz

Bez-nazwy-3Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde vrouw is. Het verschil is enorm! Nikkie heeft een natuurlijke schoonheid en ziet er ook zonder make-up goed uit, maar een paar eenvoudige trucs benadrukken haar grootste troeven en geven haar gezicht een nieuwe uitdrukking. Gefeliciteerd met je talent! Wij nodigen je uit om haar fanpagina op Facebook te bezoeken -> Nikkie.

Zachęcamy do odwiedzenia jej fan page na Facebooku -> Nikkie.

 

Als je dit bericht leuk vind, deel het dan met je vrienden op Facebook! :)

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Soms Laten Honden Hun Eigenaars Uit. Deze Man heeft Het Zelf Meegemaakt!
Een wandeling met onze viervoetige huisdier is meestal een aangename, heel ontspannende gebeurtenis. Maar soms kun je op een nogal onverwachte manier eindigen. De problemen beginnen wanneer de hond sterker en groter is dan wijzelf. Dan kunnen we er sBeveiligingscamera’s in Disneyland namen iets op dat niemand kan verklaren. Er liep een rilling over mijn rug toen ik zag wat de camera had opgenomen!
Ik denk dat elk kind ervan droomt om één keer naar Disneyland te gaan. Dit legendarische pretpark is bekend over de hele wereld. De belangrijkste attracties zijn de personages uit de Walt Disney’s films, prachtige gebouwen en diverse vormen v

Dit paarse katje was levend speelgoed om op te kauwen voor agressieve honden! Dit verhaal had tragisch kunnen aflopen…
Er valt niets positiefs over het vroegere leven van dit katje te vertellen. Aan de kleur van de vacht en de talrijke verwondingen kun je zien dat hij door een hel is gegaan. Hij werd onlangs gered, en ging onmiddellijk naar het asiel in San Jose, Cal

Bekijk hier de foto van een ontroerende olifant. Een traan zal komen.
Tijdens een safari in Botswana, John Chaney, amateur fotograaf wilde dieren, getuige van een tafereel dat weinig mensen het kunnen zien. Hij nam het op film. Bekijk het, het brak mijn hart, waaruit blijkt hoe diep de gevoelens zijn dieren. Wanneer de