Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!

Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te veranderen in een betoverende vrouw.

Make-up artist Nikkie bewijst dat make-up mensen volledig kan veranderen. Zij beweert dat een prachtig opgemaakt gezicht niet alleen onvolkomenheden verbergt, maar ook het vertrouwen voegt dat elke vrouw nodig heeft.

In slechts een paar minuten verandert ze haar uiterlijk bijna volledig. Om het verschil beter zichtbaar te maken doet ze alleen make-up op de helft van haar gezicht, de rest blijft natuurlijk. Kijk hoe ze ervoor en erna uitziet.

makijaz

Bez-nazwy-3Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde vrouw is. Het verschil is enorm! Nikkie heeft een natuurlijke schoonheid en ziet er ook zonder make-up goed uit, maar een paar eenvoudige trucs benadrukken haar grootste troeven en geven haar gezicht een nieuwe uitdrukking. Gefeliciteerd met je talent! Wij nodigen je uit om haar fanpagina op Facebook te bezoeken -> Nikkie.

Zachęcamy do odwiedzenia jej fan page na Facebooku -> Nikkie.

 

Als je dit bericht leuk vind, deel het dan met je vrienden op Facebook! :)

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gevWat hij in de geheime doos van zijn vrouw vond was geweldig. Maar de reden waarom zijn vrouw het erin deed is nog beter!
Het is geen geheim dat een goed huwelijk het resultaat is van hard werken. Paren hebben veel trucs om hun relatie goed te houden, en vaak kennen ze elkaars tactiek niet. Toen een oudere vrouw ziek werd en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar

Een man bedekt met dollars loopt rond in de straten met een bord waarop staat: “Neem wat je nodig hebt.” Raad een wie ze het eerst pakt?
Een YouTube-beroemdheid, de 21 jaar oude Coby Persin, bekend van vele sociale experimenten, besloot nog een keer de straat op te gaan om te testen hoe mensen zich gedragen. Deze keer ging hij gekleed in een mooi pak, bedekt met dollarbiljetten en gin

Een meisje vertelde haar vriendje deze hond weg te doen! Hij zette een advertentie op het internet. Je zult niet geloven wat hij schreef! :)
Deze grappige advertentie werd in één nacht een sensatie op het Internet. Een anonieme gebruiker van Roanoke (Virginia) zette hem op Craigslist. Na een relatie van vier jaar, besloot het vriendje om met zijn vriendin onder één dak te gaan wonen.