Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!

Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te veranderen in een betoverende vrouw.

Make-up artist Nikkie bewijst dat make-up mensen volledig kan veranderen. Zij beweert dat een prachtig opgemaakt gezicht niet alleen onvolkomenheden verbergt, maar ook het vertrouwen voegt dat elke vrouw nodig heeft.

In slechts een paar minuten verandert ze haar uiterlijk bijna volledig. Om het verschil beter zichtbaar te maken doet ze alleen make-up op de helft van haar gezicht, de rest blijft natuurlijk. Kijk hoe ze ervoor en erna uitziet.

makijaz

Bez-nazwy-3Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde vrouw is. Het verschil is enorm! Nikkie heeft een natuurlijke schoonheid en ziet er ook zonder make-up goed uit, maar een paar eenvoudige trucs benadrukken haar grootste troeven en geven haar gezicht een nieuwe uitdrukking. Gefeliciteerd met je talent! Wij nodigen je uit om haar fanpagina op Facebook te bezoeken -> Nikkie.

Zachęcamy do odwiedzenia jej fan page na Facebooku -> Nikkie.

 

Als je dit bericht leuk vind, deel het dan met je vrienden op Facebook! :)

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Soms Laten Honden Hun Eigenaars Uit. Deze Man heeft Het Zelf Meegemaakt!
Een wandeling met onze viervoetige huisdier is meestal een aangename, heel ontspannende gebeurtenis. Maar soms kun je op een nogal onverwachte manier eindigen. De problemen beginnen wanneer de hond sterker en groter is dan wijzelf. Dan kunnen we er sNa de dood van hun zoon vonden ze zijn wens in zijn dagboek geschreven! Je zult niet geloven wat deze jongen wilde bereiken!
Ouders zouden nooit het verlies van hun kinderen moeten hoeven meemaken. Voor ouders die een dergelijk lot toch hebben meegemaakt, is het een enorm trauma waarvan ze vaak niet kunnen herstellen. De pijn is te groot, vooral als het hun enige kind was.

Het is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder

Wat deze Australische visser gevangen heeft, daar kan een hengelaar alleen maar van dromen!
Waarom gebeuren alle gekke dingen in Australië? De Tasmaanse duivel? Een krokodil op je deurmat? Kuddes spinnen, kikkers en slangen die je kunnen doden, en niet te vergeten… alles op dezelfde plaats. Als je een kijkje onder het oppervlak neemt