Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!

De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad, of soms een uitzichtloze taak uitvoeren.

Maar als je echt succes wilt hebben, zul je er alles aan moeten doen om het te bereiken. En dit zijn enkele voorbeelden van hard werken en vastberadenheid die hebben geleid tot het bereiken van de sterren.


gwiazdy male


1. Joanne Rowling

De wereldberoemde schrijfster die nu miljonair is, was voordat zij beroemd werd gewoonweg arm. Ze kon bijna geen werk vinden en kon maar nauwelijks rondkomen. De zoektocht naar een uitgever voor het in 1990 geschreven boek over de jonge tovenaar duurde bijna zeven jaar. Volharding loonde echter de moeite, en nu is ze een van de rijkste Britse vrouwen. Ze had de rijkste kunnen zijn, maar ze geeft veel geld aan goede doelen.
1


2. Jim Carrey

Hij kwam uit een arm gezin en werkte vanaf zijn schooltijd om zijn ouders te helpen. Op een keer besloot hij deel te nemen aan een stand-up wedstrijd, maar hij had geen succes. Toch heeft hij niet opgeven, en twee jaar later won hij de wedstrijd wel. Hij verhuisde naar Los Angeles en woonde elke aangekondigde auditie bij. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de film ‘Ace Ventura’, een goedkope komedie. En het werkte – de film raakte bekend, en Jim’s carrière begon te lopen.
2


4. Jeniffer Lopez

Ze komt uit een arm gezin, en haar ouders waren het niet eens met haar beslissing om te stoppen met haar kantoorbaan en naar een dansschool te gaan. Aanvankelijk werkte ze als achtergronddanseres voor de grote sterren. Daarna werd ze een ster en schijnt nu zelf.

4bron : brightside.me

We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!
Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de doodLokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na

Ben jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. E

Deze verhalen laten zien dat goedertierenheid overal is!
In de gekke wereld van tegenwoordig, vol conflicten en instabiliteit, is het moeilijk om hoop voor de toekomst te behouden. Dus, hoe blijf je open staan en een groot hart houden voor anderen, wanneer de wereld onaangenaam en wreed lijkt te zijn. Het