Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!

De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad, of soms een uitzichtloze taak uitvoeren.

Maar als je echt succes wilt hebben, zul je er alles aan moeten doen om het te bereiken. En dit zijn enkele voorbeelden van hard werken en vastberadenheid die hebben geleid tot het bereiken van de sterren.


gwiazdy male


1. Joanne Rowling

De wereldberoemde schrijfster die nu miljonair is, was voordat zij beroemd werd gewoonweg arm. Ze kon bijna geen werk vinden en kon maar nauwelijks rondkomen. De zoektocht naar een uitgever voor het in 1990 geschreven boek over de jonge tovenaar duurde bijna zeven jaar. Volharding loonde echter de moeite, en nu is ze een van de rijkste Britse vrouwen. Ze had de rijkste kunnen zijn, maar ze geeft veel geld aan goede doelen.
1


2. Jim Carrey

Hij kwam uit een arm gezin en werkte vanaf zijn schooltijd om zijn ouders te helpen. Op een keer besloot hij deel te nemen aan een stand-up wedstrijd, maar hij had geen succes. Toch heeft hij niet opgeven, en twee jaar later won hij de wedstrijd wel. Hij verhuisde naar Los Angeles en woonde elke aangekondigde auditie bij. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de film ‘Ace Ventura’, een goedkope komedie. En het werkte – de film raakte bekend, en Jim’s carrière begon te lopen.
2


4. Jeniffer Lopez

Ze komt uit een arm gezin, en haar ouders waren het niet eens met haar beslissing om te stoppen met haar kantoorbaan en naar een dansschool te gaan. Aanvankelijk werkte ze als achtergronddanseres voor de grote sterren. Daarna werd ze een ster en schijnt nu zelf.

4bron : brightside.me

Facebook Comment
17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft. Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om allDe Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!
Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen. Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hiel

Bekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!
Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen

Ze hadden een camera bij zich, want wat ze opnamen is adembenemend! Zie de moeder natuur hier in actie!
2 september echtpaar uit Queensland, Linda en Philip McNamara, liep de boot in de buurt van de vulkaan Tavurvur (Papoea-Nieuw-Guinea). Plotseling hun ogen, was er een explosie, die werd voorafgegaan door een schokgolf! Geweldig dat ze in staat waren