Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!

De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad, of soms een uitzichtloze taak uitvoeren.

Maar als je echt succes wilt hebben, zul je er alles aan moeten doen om het te bereiken. En dit zijn enkele voorbeelden van hard werken en vastberadenheid die hebben geleid tot het bereiken van de sterren.


gwiazdy male


1. Joanne Rowling

De wereldberoemde schrijfster die nu miljonair is, was voordat zij beroemd werd gewoonweg arm. Ze kon bijna geen werk vinden en kon maar nauwelijks rondkomen. De zoektocht naar een uitgever voor het in 1990 geschreven boek over de jonge tovenaar duurde bijna zeven jaar. Volharding loonde echter de moeite, en nu is ze een van de rijkste Britse vrouwen. Ze had de rijkste kunnen zijn, maar ze geeft veel geld aan goede doelen.
1


2. Jim Carrey

Hij kwam uit een arm gezin en werkte vanaf zijn schooltijd om zijn ouders te helpen. Op een keer besloot hij deel te nemen aan een stand-up wedstrijd, maar hij had geen succes. Toch heeft hij niet opgeven, en twee jaar later won hij de wedstrijd wel. Hij verhuisde naar Los Angeles en woonde elke aangekondigde auditie bij. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de film ‘Ace Ventura’, een goedkope komedie. En het werkte – de film raakte bekend, en Jim’s carrière begon te lopen.
2


4. Jeniffer Lopez

Ze komt uit een arm gezin, en haar ouders waren het niet eens met haar beslissing om te stoppen met haar kantoorbaan en naar een dansschool te gaan. Aanvankelijk werkte ze als achtergronddanseres voor de grote sterren. Daarna werd ze een ster en schijnt nu zelf.

4bron : brightside.me

De Natuur Besloot De Spot Te Drijven Met Deze Dieren. Bekijk Het Resultaat. Nummer 16 – Fenomenaal!
Moeder Natuur is niet saai! Soms vindt ze het leuk om grapjes met haar kinderen uit te halen… en dat doet ze geen kwaad, maar biedt mensen biedt veel plezier om naar te kijken. Hier een aantal van de gekste grappen die we voor u konden verzamelBij de bouw van het gebouw met meerdere verdiepingen, overleed de maker! Dit is wat er is gebeurd en het is verschrikkelijk.
Caracas is de hoofdstad en tevens de grootste stad in Venezuela. Op dat moment, hadden ze hoogte aantal moorden en criminele activiteiten in de wereld! De meeste inwoners van de stad zijn arm en wonen in sloppenwijken. In het centrum van Caracas, er

Een verplaatste brief gevonden bij een 500 jaar oude mummie! Zie hier een tijdloze getuigen van liefde!
De liefdesbrief is geschreven door een zwangere vrouw naar een overleden minnaar – Eung-Tae Lee. Het was ontdekt in een tempel in Andonk, Zuid Korea. Zestien mannen behoren de clan van Goseong, en overleed voor zijn liefde op een leeftijd van 30 ja

Slechts 1 op de 10 mensen kunnen deze uitdaging oplossen! Test jezelf!
Onze hersenen kunnen, in meer of mindere mate, worden misleid. Optische illusies en puzzels zijn voor bepaalde mensen interessante rariteiten, die ze snel door hebben. Anderen moeten echt flink hun best doen om het mysterie op te lossen. Anderen kunn