Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!

De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad, of soms een uitzichtloze taak uitvoeren.

Maar als je echt succes wilt hebben, zul je er alles aan moeten doen om het te bereiken. En dit zijn enkele voorbeelden van hard werken en vastberadenheid die hebben geleid tot het bereiken van de sterren.


gwiazdy male


1. Joanne Rowling

De wereldberoemde schrijfster die nu miljonair is, was voordat zij beroemd werd gewoonweg arm. Ze kon bijna geen werk vinden en kon maar nauwelijks rondkomen. De zoektocht naar een uitgever voor het in 1990 geschreven boek over de jonge tovenaar duurde bijna zeven jaar. Volharding loonde echter de moeite, en nu is ze een van de rijkste Britse vrouwen. Ze had de rijkste kunnen zijn, maar ze geeft veel geld aan goede doelen.
1


2. Jim Carrey

Hij kwam uit een arm gezin en werkte vanaf zijn schooltijd om zijn ouders te helpen. Op een keer besloot hij deel te nemen aan een stand-up wedstrijd, maar hij had geen succes. Toch heeft hij niet opgeven, en twee jaar later won hij de wedstrijd wel. Hij verhuisde naar Los Angeles en woonde elke aangekondigde auditie bij. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de film ‘Ace Ventura’, een goedkope komedie. En het werkte – de film raakte bekend, en Jim’s carrière begon te lopen.
2


4. Jeniffer Lopez

Ze komt uit een arm gezin, en haar ouders waren het niet eens met haar beslissing om te stoppen met haar kantoorbaan en naar een dansschool te gaan. Aanvankelijk werkte ze als achtergronddanseres voor de grote sterren. Daarna werd ze een ster en schijnt nu zelf.

4bron : brightside.me

Wij houden van de winter… de winter en haar ongelukken!
De winter is geliefd en gehaat bij vele.   Hoewel, wanneer je een epische winter slip ziet, maak niet uit van de zicht.         (damnfreshpics.com) Wie zegt dat kunstschaatsen moeilijk is? Het blijkt dat de positie waar je bent nRijkdom en armoede heeft de wereld sinds het begin der tijden verdeeld. Deze korte video zal je doen beseffen dat jouw portemonnee niets te maken heeft met geluk
Geld is al eeuwenlang een onlosmakelijk onderdeel van onze wereld. Helaas is de wens om het te bezitten bij velen de oorzaak dat belangrijke waarden in het leven over het hoofd worden gezien en het verlangen om manieren te vinden hun fortuin te verme

De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!
Een van de bekendste pitbulls ter wereld werd niet lang geleden vader van acht mooie pups. De eigenaars van Hulk, Maroln en Lisa Grennan, wonen met hun huisdier in Hampshire, VS. Hulk is opgeleid als een elite verdedigingshond, en dat is de reden waa

Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!
Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand