Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!

Oudere mensen zijn verschillend, sommigen benadrukken hun kwalen, mopperen wat en zeggen dat de tijden vroeger beter waren. Natuurlijk was het beter voor hen, omdat ze jonger waren en een heel leven voor zich hadden. Maar er zijn ook oudere mensen die hun leeftijd op een afstand houden. Ze klagen niet, maar zeggen wat ze denken en geven goede adviezen.

Luister naar ouderen, omdat ze iets hebben dat wij nog moeten verwerven – ervaring. Kijk hoe ze antwoord geven op de vraag: “Welk advies zou jij aan mensen geven die de helft van jouw leeftijd hebben.1. Mensen zeggen altijd: “Zorg ervoor dat je het werk doet waar je van houdt.” Maar dat is niet het beste advies. Soms hou je van je werk, en soms moet je er gewoon mee leven, soms weet je dat het de enige manier is om de rekeningen te betalen. Niemand houdt elke dag van hun werk.

1


2. De jaren vliegen in een oogwenk voorbij. Trouw niet te jong. Beleef je leven. Verken het. Doe verschillende dingen. Of je de middelen hebt, of niet. Pak je rugzak en ga naar waar je het kunt veroorloven. Koop geen dingen, verken de wereld. GA!

2


3. Neem het leven niet te serieus! Zelfs als het donker en hopeloos lijkt, lach erom en zie dat het leven leuk kan zijn.

3


4. Als je om hulp vraagt, komen echte vrienden ook om twee uur in de ochtend. De anderen zijn gewoon vrienden.

4


5. De belangrijkste persoon in je leven is degene die het met je wil delen. Behandel ze goed.

5bron : tickld.com

Een 21 weken oud kind steekt zijn hand uit en grijpt een dokter bij de vinger. 16 jaar later…
Deze uiterst aangrijpende beelden waren 17 jaar geleden te zien. Op 19 augustus 1999 had een team artsen uit Nashville een operatie uitgevoerd op een 21 weken oude foetus. Het kind van Julie Armas werd gediagnosticeerd met spina bifida. Zonder tussenZe nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!
Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes

Ze hoorden verontrustende geluiden uit een diepe greppel. Ze besloten om het te controleren! Ze ontdekten hoe verschrikkelijk mensen kunnen zijn!
Tijdens een patrouille vond een groep politiemensen uit Florida iets verontrustend. In een sloot onder wat hoog gras en onkruid, zagen ze een klein gat, waar vreemde geluiden uit kwamen. Wat ze zagen schokte hen! Ze konden niet geloven dat een mens i

De vader vroeg zich af waarom een van zijn tweelingdochters niet op hem leek. Een DNA-test gaf het verbazingwekkende antwoord
Zodra de ouders gewend zijn aan het feit dat ze over een paar maanden een tweeling zullen krijgen, beginnen ze na te denken over hoe de kinderen eruit zullen en of ze op elkaar zullen lijken. Om daar achter te komen, moet je geduldig wachten en maar