Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!

Oudere mensen zijn verschillend, sommigen benadrukken hun kwalen, mopperen wat en zeggen dat de tijden vroeger beter waren. Natuurlijk was het beter voor hen, omdat ze jonger waren en een heel leven voor zich hadden. Maar er zijn ook oudere mensen die hun leeftijd op een afstand houden. Ze klagen niet, maar zeggen wat ze denken en geven goede adviezen.

Luister naar ouderen, omdat ze iets hebben dat wij nog moeten verwerven – ervaring. Kijk hoe ze antwoord geven op de vraag: “Welk advies zou jij aan mensen geven die de helft van jouw leeftijd hebben.1. Mensen zeggen altijd: “Zorg ervoor dat je het werk doet waar je van houdt.” Maar dat is niet het beste advies. Soms hou je van je werk, en soms moet je er gewoon mee leven, soms weet je dat het de enige manier is om de rekeningen te betalen. Niemand houdt elke dag van hun werk.

1


2. De jaren vliegen in een oogwenk voorbij. Trouw niet te jong. Beleef je leven. Verken het. Doe verschillende dingen. Of je de middelen hebt, of niet. Pak je rugzak en ga naar waar je het kunt veroorloven. Koop geen dingen, verken de wereld. GA!

2


3. Neem het leven niet te serieus! Zelfs als het donker en hopeloos lijkt, lach erom en zie dat het leven leuk kan zijn.

3


4. Als je om hulp vraagt, komen echte vrienden ook om twee uur in de ochtend. De anderen zijn gewoon vrienden.

4


5. De belangrijkste persoon in je leven is degene die het met je wil delen. Behandel ze goed.

5bron : tickld.com

Dit 5-jarige autistisch meisje heeft net geleerd om te praten. Ze vond echter een ongebruikelijke manier om haar emoties en gevoelens te uiten!
Iris is een 5-jarige met het talent om zich te uiten door middel van beelden. Ze lijdt aan autisme en heeft nog maar net leren spreken, maar de manier waarop zij schildert ligt buiten het vermogen van gewone mensen. Ze geniet ervan om bezig te zijn mHet is geen Photoshop! Dit is de kleinste vrouw ter wereld!
Sommigen van ons klagen over een te lage groei, maar zeker niemand is lager dan haar! Slechts 62,8 cm! Zo veel meet de kleinste vrouw ter wereld. Ze komt uit India en is 21 jaar oud, maar ze ziet eruit als een paar maanden oude baby! Toen ze achttien

16 interessante en mega eenvoudige kapsels, waardoor je je speciaal gaat voelen. Het duurt maar een minuut om te maken!
Verveelt datzelfde oude kapsel je al? Als je genoeg hebt van de eentonigheid op je hoofd, dan hebben we goed nieuws voor jou. Wanneer je geïnspireerd wordt door de volgende voorbeelden, zul je je nooit meer vervelen met je kapsel! Het stijlen van je

Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!
Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de op