Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!

Oudere mensen zijn verschillend, sommigen benadrukken hun kwalen, mopperen wat en zeggen dat de tijden vroeger beter waren. Natuurlijk was het beter voor hen, omdat ze jonger waren en een heel leven voor zich hadden. Maar er zijn ook oudere mensen die hun leeftijd op een afstand houden. Ze klagen niet, maar zeggen wat ze denken en geven goede adviezen.

Luister naar ouderen, omdat ze iets hebben dat wij nog moeten verwerven – ervaring. Kijk hoe ze antwoord geven op de vraag: “Welk advies zou jij aan mensen geven die de helft van jouw leeftijd hebben.1. Mensen zeggen altijd: “Zorg ervoor dat je het werk doet waar je van houdt.” Maar dat is niet het beste advies. Soms hou je van je werk, en soms moet je er gewoon mee leven, soms weet je dat het de enige manier is om de rekeningen te betalen. Niemand houdt elke dag van hun werk.

1


2. De jaren vliegen in een oogwenk voorbij. Trouw niet te jong. Beleef je leven. Verken het. Doe verschillende dingen. Of je de middelen hebt, of niet. Pak je rugzak en ga naar waar je het kunt veroorloven. Koop geen dingen, verken de wereld. GA!

2


3. Neem het leven niet te serieus! Zelfs als het donker en hopeloos lijkt, lach erom en zie dat het leven leuk kan zijn.

3


4. Als je om hulp vraagt, komen echte vrienden ook om twee uur in de ochtend. De anderen zijn gewoon vrienden.

4


5. De belangrijkste persoon in je leven is degene die het met je wil delen. Behandel ze goed.

5bron : tickld.com

Kapotte Voorwerpen Kunnen Nog Op Verschillende Manieren Worden Gebruikt. Zie De Meest Interessante Voorbeelden Van Creative Recycling.
Wij produceren enorme hoeveelheden afval per dag. Oude en kapotte voorwerpen belanden op de stortplaats waar ze wachten op hun definitieve einde.   Sommige mensen besloten om de oude, nutteloze troep een nieuw leven te geven. Soms met een interessanHoe worden alledaagse voorwerpen gemaakt? Bekijk deze 24 fascinerende gifs!
Soms wanneer je kipnuggets eet of een ice-cream sandwich, doet het je dan afvragen hoe deze dingen werden gemaakt? Of misschien denk je na over hoe potloden worden gemaakt of… gaas? Als je met ja antwoordde op een van deze vragen, moet je de ga

Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!
Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet me

Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben
We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maa