Geweldige tips van mensen van boven de 60. Oma en opa hebben gelijk!

Oudere mensen zijn verschillend, sommigen benadrukken hun kwalen, mopperen wat en zeggen dat de tijden vroeger beter waren. Natuurlijk was het beter voor hen, omdat ze jonger waren en een heel leven voor zich hadden. Maar er zijn ook oudere mensen die hun leeftijd op een afstand houden. Ze klagen niet, maar zeggen wat ze denken en geven goede adviezen.

Luister naar ouderen, omdat ze iets hebben dat wij nog moeten verwerven – ervaring. Kijk hoe ze antwoord geven op de vraag: “Welk advies zou jij aan mensen geven die de helft van jouw leeftijd hebben.1. Mensen zeggen altijd: “Zorg ervoor dat je het werk doet waar je van houdt.” Maar dat is niet het beste advies. Soms hou je van je werk, en soms moet je er gewoon mee leven, soms weet je dat het de enige manier is om de rekeningen te betalen. Niemand houdt elke dag van hun werk.

1


2. De jaren vliegen in een oogwenk voorbij. Trouw niet te jong. Beleef je leven. Verken het. Doe verschillende dingen. Of je de middelen hebt, of niet. Pak je rugzak en ga naar waar je het kunt veroorloven. Koop geen dingen, verken de wereld. GA!

2


3. Neem het leven niet te serieus! Zelfs als het donker en hopeloos lijkt, lach erom en zie dat het leven leuk kan zijn.

3


4. Als je om hulp vraagt, komen echte vrienden ook om twee uur in de ochtend. De anderen zijn gewoon vrienden.

4


5. De belangrijkste persoon in je leven is degene die het met je wil delen. Behandel ze goed.

5bron : tickld.com

Wil je een grapje met iemand uithalen? Deze grappen passen perfect bij de taak en zijn super eenvoudig!
De laatste keer dat we een artikel over grappen schreven werd het behoorlijk populair en men was er blij mee. We hebben daarom besloten jullie opnieuw te inspireren met een paar grappen. Je kunt deze op familie, collega’s en vrienden uitproberen. DDuizenden muizen vallen en ping pong! Het is onmogelijk om het te omschrijven, je moet het maar zien!
Kinderen in de hele wereld weten dat wetenschap alleen interessant is als het op een interessante manier werd verteld. Dit wetenschappelijk experiment, is zonder twijfel erg interessant en niet alleen voor de jongeren.

Ze Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!

28 de meest creatieve tassen. Je moet dat zien!
De creativiteit van advertenties kent geen grenzen. Deze tassen zijn het bewijs daarvan. Hier presenteren wij 28 ideeën voor deze tassen, sommige zijn echt vindingrijk.  #1. ASPE Crime Stories Bron: ASPE Crime Stories