Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!

Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom of probleem te behandelen, maar het lichaam als gehele structuur. Massages zijn erg nuttig om problemen met onze gezondheid te behandelen! Meestal zijn ze niet alleen goed voor onze gezondheid, maar helpen ons ook ontspannen en uitrusten. 

Het probleem is dat wij denken dat we alleen iets hebben aan dure specialisten die je hier even aanraken, daar wat wrijven en dan de helft van ons salaris in rekening brengen. Gelukkig zijn er simpele methoden die zonder specialist kunnen worden gebruikt. We wrijven in stressvolle situaties vaak over een plekje op ons voorhoofd tussen de wenkbrauwen. Dit intuïtieve gedrag is er niet zonder goede reden.


preview-650x341-98-1468166871

Instincten hoeven ons niet te bedriegen! Het masseren van dit plekje verbetert de concentratie, vermindert de hoofdpijn en ontspant de ogen, vooral als je je ogen vaak op boeken of een computer richt. Wat kun je doen om de kwaliteit van deze massage te verbeteren? Druk lichtjes op de plek tussen de wenkbrauwen en beweeg je vinger daarbij ongeveer 3 centimeter omhoog en omlaag.
Herhaal de wrijvende beweging gedurende 45 tot 60 seconden. Experts zeggen dat masseren van dit deel van het voorhoofd de stress vermindert die door spanningen zijn veroorzaakt. Het verbetert ook het uiterlijk en de kleur van je huid. Dus als je hoofd de volgende keer pijn begint te doen, probeer dan eerst eens te wrijven!

pils

Pagina 1 van 1


bron : brightside.me

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, naEen vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders Ste

Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!
Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goe

10 Grappige Foto’s Die Je Humeur Zullen Verbeteren. Het Is Altijd De Moeite Waard Een Camera Bij Je Te Hebben!
In het cabaret zeggen mensen dat de beste improvisatie is als het goed is voorbereid. Deze foto’s tonen het tegenovergestelde aan, het lukt je meestal alleen per ongeluk om grappige effecten te krijgen.  Soms zijn seconden beslissend of een fo