Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!

Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom of probleem te behandelen, maar het lichaam als gehele structuur. Massages zijn erg nuttig om problemen met onze gezondheid te behandelen! Meestal zijn ze niet alleen goed voor onze gezondheid, maar helpen ons ook ontspannen en uitrusten. 

Het probleem is dat wij denken dat we alleen iets hebben aan dure specialisten die je hier even aanraken, daar wat wrijven en dan de helft van ons salaris in rekening brengen. Gelukkig zijn er simpele methoden die zonder specialist kunnen worden gebruikt. We wrijven in stressvolle situaties vaak over een plekje op ons voorhoofd tussen de wenkbrauwen. Dit intuïtieve gedrag is er niet zonder goede reden.


preview-650x341-98-1468166871

Instincten hoeven ons niet te bedriegen! Het masseren van dit plekje verbetert de concentratie, vermindert de hoofdpijn en ontspant de ogen, vooral als je je ogen vaak op boeken of een computer richt. Wat kun je doen om de kwaliteit van deze massage te verbeteren? Druk lichtjes op de plek tussen de wenkbrauwen en beweeg je vinger daarbij ongeveer 3 centimeter omhoog en omlaag.
Herhaal de wrijvende beweging gedurende 45 tot 60 seconden. Experts zeggen dat masseren van dit deel van het voorhoofd de stress vermindert die door spanningen zijn veroorzaakt. Het verbetert ook het uiterlijk en de kleur van je huid. Dus als je hoofd de volgende keer pijn begint te doen, probeer dan eerst eens te wrijven!

pils

Pagina 1 van 1


bron : brightside.me

Facebook Comment
Een Crazy Roller Coaster In Japan. Zou Je Erin Durven Te Gaan?
Ben je moedig genoeg om op deze Japanse achtbaan te rijden? Je moet het hele eind zelf fietsen! De wagentjes lijken op gelaste fietsen, ze hebben manden aan de voorkant en remmen als een echte fiets. Het uitzicht vanaf de achtbaan is geweldig. De rouMake-up kan wonderen verrichten. Zie opmerkelijke metamorfoses waar je van onder de indruk zult zijn!
Vrouwen zijn zich er terdege van bewust dat make-up wonderen kan doen. Door oogschaduw, bronzers, blush, en highlighters te gebruiken, kunnen ze hun gezicht een hele nieuwe look geven. Je hoeft alleen maar de regels kennen van het modelleren en conto

Een vader brengt zijn dochter in slaap. Let op wat hij met zijn handen doet!
Er zijn een heleboel manieren om een kind in slaap te brengen. Een van de meest populaire is natuurlijk schommelen of ze in je armen nemen. Wanneer een baby erg dwars is, dan is een laatste redmiddel een ritje in een auto. Het is nogal een onconventi

Deze brandweermannen tijdens hun reddingsactie vonden iets wat ze niet hadden verwacht!
De brandweer werd opgeroepen door een brand in een huis. Ze dachten dat er niet was maar er bleek toch “iets” in leven te zijn wat hulp nodig had. Door het feit dat de brandweer in Verenigde Staten vaak een camera op hun helm hebben, kunn