Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!

Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom of probleem te behandelen, maar het lichaam als gehele structuur. Massages zijn erg nuttig om problemen met onze gezondheid te behandelen! Meestal zijn ze niet alleen goed voor onze gezondheid, maar helpen ons ook ontspannen en uitrusten. 

Het probleem is dat wij denken dat we alleen iets hebben aan dure specialisten die je hier even aanraken, daar wat wrijven en dan de helft van ons salaris in rekening brengen. Gelukkig zijn er simpele methoden die zonder specialist kunnen worden gebruikt. We wrijven in stressvolle situaties vaak over een plekje op ons voorhoofd tussen de wenkbrauwen. Dit intuïtieve gedrag is er niet zonder goede reden.


preview-650x341-98-1468166871

Instincten hoeven ons niet te bedriegen! Het masseren van dit plekje verbetert de concentratie, vermindert de hoofdpijn en ontspant de ogen, vooral als je je ogen vaak op boeken of een computer richt. Wat kun je doen om de kwaliteit van deze massage te verbeteren? Druk lichtjes op de plek tussen de wenkbrauwen en beweeg je vinger daarbij ongeveer 3 centimeter omhoog en omlaag.
Herhaal de wrijvende beweging gedurende 45 tot 60 seconden. Experts zeggen dat masseren van dit deel van het voorhoofd de stress vermindert die door spanningen zijn veroorzaakt. Het verbetert ook het uiterlijk en de kleur van je huid. Dus als je hoofd de volgende keer pijn begint te doen, probeer dan eerst eens te wrijven!

pils

Pagina 1 van 1


bron : brightside.me

Er is een geheim in het uiterlijk van het strand. Maar je raad nooit wat het is!
Meeste stranden hebben zon en palmen, maar deze heeft iets, wat je nooit eerder hebt Gezien. Je gelooft je ogen niet. Gewoon naar beneden scrollen en een kijkje nemen. Een wandeling op het strand is altijd magisch. Maar als je op de Malediven een wanHij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!
Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diver

Tijdens een tocht door het Sinaï-schiereiland heeft deze fotograaf iets ongewoons gevonden. Het mocht hier nooit terechtkomen!
Als je ooit toevallig door het Sinaï-schiereiland in Egypte loopt, kun je dit surrealistische beeld vinden. Als je dit ziet, kan je mentale gezondheid van streek raken. Honderden theaterstoelen, gelegen in de buurt van de bergen in het midden van de

Dit zijn enkele van de voertuigen in China! Dat ze overbeladen zijn is toch wel overduidelijk!
Snelwegen en tolbruggen in China zijn vrij hoog. Sommige transportbedrijven kunnen ze niet betalen, dus moeten ze de situatie op een andere manier oplossen. Overbeladen voertuigen kom je in dit land dagelijks tegen. Ik moet toegeven dat de meeste er