Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!

Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom of probleem te behandelen, maar het lichaam als gehele structuur. Massages zijn erg nuttig om problemen met onze gezondheid te behandelen! Meestal zijn ze niet alleen goed voor onze gezondheid, maar helpen ons ook ontspannen en uitrusten. 

Het probleem is dat wij denken dat we alleen iets hebben aan dure specialisten die je hier even aanraken, daar wat wrijven en dan de helft van ons salaris in rekening brengen. Gelukkig zijn er simpele methoden die zonder specialist kunnen worden gebruikt. We wrijven in stressvolle situaties vaak over een plekje op ons voorhoofd tussen de wenkbrauwen. Dit intuïtieve gedrag is er niet zonder goede reden.


preview-650x341-98-1468166871

Instincten hoeven ons niet te bedriegen! Het masseren van dit plekje verbetert de concentratie, vermindert de hoofdpijn en ontspant de ogen, vooral als je je ogen vaak op boeken of een computer richt. Wat kun je doen om de kwaliteit van deze massage te verbeteren? Druk lichtjes op de plek tussen de wenkbrauwen en beweeg je vinger daarbij ongeveer 3 centimeter omhoog en omlaag.
Herhaal de wrijvende beweging gedurende 45 tot 60 seconden. Experts zeggen dat masseren van dit deel van het voorhoofd de stress vermindert die door spanningen zijn veroorzaakt. Het verbetert ook het uiterlijk en de kleur van je huid. Dus als je hoofd de volgende keer pijn begint te doen, probeer dan eerst eens te wrijven!

pils

Pagina 1 van 1


bron : brightside.me

Hij was obsessief bang voor menselijke aanrakingen. Maar alles veranderde toen hij deze hond ontmoette
Autisme is de een van de moeilijkste aandoeningen om mee te worstelen. Hoewel een kind lichamelijk gezond is, zijn de ouders niet in staat om met hen te communiceren, en de barrière te overwinnen die hun werkelijkheid scheidt van die van een peuter.20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!
Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er door

Ik weet dat er verschillen zijn tussen deze landen, maar niet zoveel! Bekijk het zelf!
Diter Leistner is een Duitse fotograaf die besloot om de wereld hoe de verschillende landen die ooit één waren. Het ontwerp-Korea-Korea toont een zeer eenvoudige voorbeelden, hoe groot een invloed op de politiek en het leven heeft een totalitaire i

Deze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en van