25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!

Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden, en het ergste van alles is dat dit proces nog steeds voortduurt. We moeten ons niet alleen meer bewustzijn zijn van de gevaren van de toenemende globalisering maar ook meer leren over hoe te zorgen voor onze mooie groene planeet.

De grootste hoeveelheid vervuiling komt uiteraard van de energie-industrie, die een enorme hoeveelheid schadelijke stoffen en as de lucht in stuurt, maar vergeet niet dat de bescherming van het milieu een actie is die ons allen aangaat. De keuzes die jij en ik maken, jouw badkamer, keuken, garage, tuin, inloop-wc… Ecologie begint dichtbij de mens, in onze huizen, appartementen, scholen. Laten we dus eerst bij onszelf beginnen en niet vergeten dat door het milieu te schaden, we onszelf en ook de omgeving waarin we leven schaden.


1. Brandende regenwouden.

linkbeef.com

3


2. Een man die niet tegen de geur kan die van de rivier afkomt.

linkbeef.com

6


3. Olifant gedood door stropers.

elitereaders.com

2


4. De restanten van omgevallen bomen (bouw van een stuwdam in Oregon).

linkbeef.com

10bron : linkbeef.com

Ze dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Shayna en Brandon wonen beide in Bali en hebben een grote voorliefde voor dieren. Zes van de zwerfdieren hebben van hun onderdak gekregen! Op een dag zagen ze bij de deur een klein schepsel. Eerst dachten ze dat het een muis was! Het diertje was zo kZal verbod op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het wandelen op de straat ooit werkelijkheid worden?
Elektronica en de virtuele wereld zullen zonder twijfel de wereld gaan domineren. Een mobiele telefoon en een e-mailadres zijn tegenwoordig haast verplicht. Helaas kan het apparaat dat ons leven gemakkelijker maakt ook erg verslavend zijn. De ontwikk

Als je de zakjes silicagel die je bij een nieuw paar schoenen krijgt weggooit, dan maak je een grote fout! Je zult niet geloven waar je ze voor kunt gebruiken!
Na het kopen van iets nieuws vinden we vaak een klein zakje silicagel. We weten meestal niet waar het voor is, of we denken dat het niet nuttig is en gooien het weg. We maken een grote fout! De kleine balletjes absorberen vocht en beschermen echt teg

Deze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man