25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!

Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden, en het ergste van alles is dat dit proces nog steeds voortduurt. We moeten ons niet alleen meer bewustzijn zijn van de gevaren van de toenemende globalisering maar ook meer leren over hoe te zorgen voor onze mooie groene planeet.

De grootste hoeveelheid vervuiling komt uiteraard van de energie-industrie, die een enorme hoeveelheid schadelijke stoffen en as de lucht in stuurt, maar vergeet niet dat de bescherming van het milieu een actie is die ons allen aangaat. De keuzes die jij en ik maken, jouw badkamer, keuken, garage, tuin, inloop-wc… Ecologie begint dichtbij de mens, in onze huizen, appartementen, scholen. Laten we dus eerst bij onszelf beginnen en niet vergeten dat door het milieu te schaden, we onszelf en ook de omgeving waarin we leven schaden.


1. Brandende regenwouden.

linkbeef.com

3


2. Een man die niet tegen de geur kan die van de rivier afkomt.

linkbeef.com

6


3. Olifant gedood door stropers.

elitereaders.com

2


4. De restanten van omgevallen bomen (bouw van een stuwdam in Oregon).

linkbeef.com

10bron : linkbeef.com

Deze Film Kan Je Manier Van Leven Veranderen!
Kun je wat tips gebruiken over hoe je gelukkig moet zijn? Bekijk deze film en je zult je leven heel anders bekijken! Alan Watts stelt vragen die we ons elke dag zouden moeten stellen!   Wat kun je doen om direct gelukkig te zijn? Wat wil je? SchDeze ernstig zieke kitten werd alleen dwalend door de straten door mensen genegeerd. En dan doet een zeven jaar oud meisje iets geweldig!
Deze kleine zieke kitten verscheen op een dag op straat in Istanbul, Turkije. Lelijk en kreupel, werd het niet opgemerkt of genegeerd door alle inwoners, en niemand stopte om hem te helpen. Eenzaam midden in de stad vanwege zijn onaantrekkelijke vers

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na

De meest aangrijpende tatoeage
Vader van het meisje schreef voor zijn dood een brief naar zijn vrouw. De brief vergat niet zijn dochter van hoeveel hij houdt. In de laatste zin schreef hij “Tell Morgan I love her” – Wat betekend: “Vertel Morgan dat ik van h