Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …

George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn.

Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun auto in het zuiden van Florida, toen ze een kartonnen doos opmerkten in de buurt van de weg.

1.2Ze stopten en keken er nieuwsgierig in. Toen ze de inhoud van de doos zagen, konden zij het niet geloven. Iemand had 4 kleine katjes in meer dan 30 graden hitte achtergelaten, en ze op die manier veroordeeld om te sterven – de dieren konden niet uit hun kartonnen gevangenis komen, en zij hadden niets te drinken of te eten gehad. Geen wonder dat ze doodsbang waren!

1De kittens waren ongeveer 3-4 weken.

2
Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!
Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijKun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef

Is dit een hond… of totaal iets anders? Kijk naar deze 16 foto’s die je hoofd op tilt brengen!
Normaal gesproken ziet een hond uit als een hond. Blaft, eet alles wat op de grond valt, houdt van spelen. Maar wat als een hond een beetje anders uitziet en helemaal niet doet denken aan een viervoeter? Of nog beter – doet je aan totaal andere wez

Na het lezen hiervan zul je nooit meer antibacteriële gel gebruiken
De verkoop van antibacteriële wasgels stijgt de pan uit. Van de goedkoopste tot de duurste, ze beloven allemaal om je handen schoon te maken zonder water en zeep te hoeven gebruiken. Het lijkt erop dat het gebruik ervan de perfecte oplossing is, maa