Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …

George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn.

Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun auto in het zuiden van Florida, toen ze een kartonnen doos opmerkten in de buurt van de weg.

1.2Ze stopten en keken er nieuwsgierig in. Toen ze de inhoud van de doos zagen, konden zij het niet geloven. Iemand had 4 kleine katjes in meer dan 30 graden hitte achtergelaten, en ze op die manier veroordeeld om te sterven – de dieren konden niet uit hun kartonnen gevangenis komen, en zij hadden niets te drinken of te eten gehad. Geen wonder dat ze doodsbang waren!

1De kittens waren ongeveer 3-4 weken.

2
Archeologiestudenten vonden een pot met zaden die 800 jaar geleden verborgen werd. Toen ze ze plantten, konden zij niet geloven wat eruit groeide!
Een archeoloog wijdt soms zijn hele leven aan opgravingen zonder iets te vinden dat duidelijk maakt hoe mensen eeuwen geleden hebben geleefd. Amerikaanse studenten waren daarom bijzonder gelukkig toen ze aan het begin van hun professionele carrièreWeet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!
Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën. We ki

Een verdrietige hond ligt op de stoep. Als je ziet wat er naast hem ligt, zul je zelf je tranen niet kunnen bedwingen!
De 23-jarige Leonardo Valdes uit Concepción, Chili wandelde met zijn hond toen hij plotseling door een auto werd aangereden. Helaas kwam de hulp voor de jonge man veel te laat, en stierf hij op straat. Het lichaam werd bedekt met een oranje doek en

Een hond hing aan een balkon met een ketting rond zijn nek. Wanhopig pakte hij de rand vast met zijn tanden…
Deze schokkende scène vond plaats in Egypte. Rond de middag bemerkte een voetganger dat er een Duitse Herder aan een balkon hing. Het bleek al snel dat het huisdier er al dagenlang zat opgesloten zonder water en voedsel. Hij besloot los te breken en