Dit was hoe geneeskunde er een paar decennia geleden uitzag! Om te zeggen dat het een nachtmerrie was, is niet genoeg! [WAARSCHUWING: deze foto’s zijn behoorlijk schokkend]

De moderne geneeskunde wordt jaar na jaar meer high-tech en ingewikkeld. Nieuwe technologieën, apparatuur, en diverse levensverlengende en heilzame uitvindingen voor de gezondheid worden geintroduceerd. Het aantal gespecialiseerde artsen, chirurgen en therapeuten groeit elke dag.

Vooruitgang en innovatieve oplossingen hebben moeilijke ziekten en handicaps gemakkelijker te behandelen gemaakt. De mensheid is daardoor steeds gezonder en gelukkiger geworden, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet altijd zo geweldig is geweest. Onze voorouders waren niet zo gelukkig. Laten we teruggaan in de tijd en kijken hoe het er allemaal uitzag!

1. Kort voor de operatie (ik denk dat het een beenamputatie was). Ether was hun manier van verdoven. Het ziet er behoorlijk dramatisch uit!

12. Psychiatrisch ziekenhuis. Patiënten werden vastgebonden in natte dekens, zodat ze geen problemen konden veroorzaken.

23. Een oud fysiotherapie kabinet. De gezichten van de patiënten vertellen het gehele verhaal.

3bron : listas.20minutos.es

Hou je ervan om rode lippenstift te gebruiken? Na het lezen van dit artikel, zul je er nooit meer op dezelfde manier naar kijken!
Bloedrode lippenstift was het kenmerk van onder anderen Marilyn Monroe, Marlene Dietrich en Sophia Loren. Dankzij hen is het uitgegroeid tot een van de kenmerken van vrouwelijkheid en wordt het tot op de dag van vandaag beschouwd als de kwintessens vDe geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
Geavanceerde technologie laat je de kleinste veranderingen zien tijdens de formatie van het werk. Met dank aan de laser scanner, daardoor kan je zien wat er onder het schilderij zit. Het verstopt niet eens de kleinste fouten en correcties! 1. Isabell

Een agressieve leraar wilde dit meisje slaan, en toen deed ze iets ongelooflijk! Ik was totaal verrast door haar reactie!
Geweld en vernedering van studenten zijn niet ongebruikelijk. Agressie kan vele vormen aannemen. Meestal begint het met bespotten en denigrerende beledigingen en eindigt het met mishandeling en intimidatie. Soms leraren misbruiken kinderen, maar soms

Ze Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!
Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagen