Ze was in een reizend circus gemarteld en uitgehongerd. Haar enorme gedaanteverandering laat zien dat vechten en hopen altijd de moeite waard zijn

Het is allang bekend dat dieren in circussen geen gemakkelijk leven hebben. Ze worden niet altijd goed behandeld en gedwongen om circustrucs uit te voeren. Voor die tijd moeten ze natuurlijk een geschikte “training” volgen die hen voorbereidt om op te treden.

Hoewel het publiek dat naar de voorstelling kijken tevreden is, zijn de mishandelde dieren er helemaal niet blij mee. Ze worden jarenlang misbruikt en in te krappe kooien gehouden. Ze leven natuurlijk ook veel korter dan dieren in het wild.

aasha-tiger2


Toen een tijgerin genaamd Asha in een reizend circus werd gevonden, was ze 9 maanden oud en in zeer slechte staat. Hoewel ze nog jong was, werd ze in een kooi met volwassen tijgers gehouden, die haar eten afpakten.

aasha-tiger


De organisatie “In-Sync Exotics” hielpen haar een handje. Zij werd naar hun hoofdkwartier gebracht en onderging een behandeling. Deze behandeling was niet eenvoudig. Het dier was ondervoed en had veel problemen met haar gezondheid.

aasha-tiger3bron : honesttopaws.com

Hier is een samenvatting van 9 dieren die dodelijk voor mensen kunnen zijn. Nummer een is schokkend!
Elke dag sterven enkele mensen in de wereld als gevolg van een aanval van dieren. Het zou ons niet moeten verbazen, want er is veel wildernis de wereld en de beschaving ontwikkelt zich niet overal met dezelfde intensiteit. Dieren vallen aan, dragen zEen vrouw met drie kinderen werd door een man gegijzeld, en vermeed een tragedie door haar hoofd koel te houden!
Het komt soms voor dat iemand die je na staat een beul blijkt zijn, vooral wanneer in een relatie drugs en verslaving de overhand nemen. Cheryl Treadway zat helaas in zo’n erg vervelende situatie toen ze gegijzeld werd door haar drugsverslaafde vri

Hij wist dat zijn vrouw hem bedroog. Hij zocht geen ruzie, maar organiseerde in plaats daarvan een surpriseparty. Dat zal ze voor de rest van haar leven niet meer vergeten!
Bedrog is op den duur moeilijk te verbergen. Ontrouwe partners die opgetogen zijn over hun nieuwe relatie maken vaak fouten en laten dingen merken. Het plotseling veranderen van hun uiterlijk, vaak telefoontjes krijgen, onduidelijke uitgaven en vaker

Ze hoorden verontrustende geluiden uit een diepe greppel. Ze besloten om het te controleren! Ze ontdekten hoe verschrikkelijk mensen kunnen zijn!
Tijdens een patrouille vond een groep politiemensen uit Florida iets verontrustend. In een sloot onder wat hoog gras en onkruid, zagen ze een klein gat, waar vreemde geluiden uit kwamen. Wat ze zagen schokte hen! Ze konden niet geloven dat een mens i