Ze was in een reizend circus gemarteld en uitgehongerd. Haar enorme gedaanteverandering laat zien dat vechten en hopen altijd de moeite waard zijn

Het is allang bekend dat dieren in circussen geen gemakkelijk leven hebben. Ze worden niet altijd goed behandeld en gedwongen om circustrucs uit te voeren. Voor die tijd moeten ze natuurlijk een geschikte “training” volgen die hen voorbereidt om op te treden.

Hoewel het publiek dat naar de voorstelling kijken tevreden is, zijn de mishandelde dieren er helemaal niet blij mee. Ze worden jarenlang misbruikt en in te krappe kooien gehouden. Ze leven natuurlijk ook veel korter dan dieren in het wild.

aasha-tiger2


Toen een tijgerin genaamd Asha in een reizend circus werd gevonden, was ze 9 maanden oud en in zeer slechte staat. Hoewel ze nog jong was, werd ze in een kooi met volwassen tijgers gehouden, die haar eten afpakten.

aasha-tiger


De organisatie “In-Sync Exotics” hielpen haar een handje. Zij werd naar hun hoofdkwartier gebracht en onderging een behandeling. Deze behandeling was niet eenvoudig. Het dier was ondervoed en had veel problemen met haar gezondheid.

aasha-tiger3bron : honesttopaws.com

Facebook Comment
Fietsen Bij Avond Hoeft Niet Gevaarlijk Te Zijn. Maak Kennis Met De Nieuwste Manier Om De Zichtbaarheid Van Fietsers Te Verbeteren.
Fietsen in het donker is nog steeds uiterst riskant. Er is maar één moment van onoplettendheid nodig om slachtoffer van een ongeval te worden. De grootste bedreiging voor fietsers zijn automobilisten die je soms niet snel genoeg opmerken. Autobedri30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Hoewel het denken en gedrag van mensen ten opzichte van dieren aan het veranderen is, en we hun recht op vrijheid en leven beginnen te erkennen, valt er voor ons nog veel te doen. Het moet verboden worden om dieren te behandelen als een vorm van ente

Dat is wat ze zijn gemzen doen, zo duizelig! Hoe kon het op zo’n hoogte blijven?
De berggeit heeft een opmerkelijk over het vermogen om de torenhoge, berghellingen beklimmen. Het is net Spider Man! Hij kan bijna net op verticale wanden lopen!   Haar hoeven worden omgezet in verbazingwekkende klimmen tools die toelaten om de mees

Deze Mensen Zien Er Net Zo Uit Als De Bekende Helden Uit Tekenfilms. De Gelijkenis Is Opvallend.
Bijna iedereen heeft wel een favoriete tekenfilm. Sommige mensen zijn nog steeds enthousiast, zelfs wanneer ze volwassen zijn. Dankzij hen hebben we een vrolijke groep kleurrijke personages ontmoet waar we op slag verliefd op werden. Het is daarom fa