Je zult niet geloven wat de leeftijd van deze vrouw is! Ik was geschokt toen ik erachter kwam hoe oud ze is!

Het verhaal van Nguyen Thi Phuon schokt mensen over de hele wereld. Sommigen zeggen dat ze een oplichtster is, anderen hebben medelijden met hoe ze eruit ziet. Het leven van Phuong veranderde in 2008. Ze veranderde in een paar dagen in een oude dame.

Daarvoor was ze een 26 jaar oud, en een mooi en gelukkig meisje. Op een dag at ze wat zeevruchten die bij haar een ondraaglijke uitslag veroorzaakten. Ze kon zich geen arts veroorloven, dus ging ze naar de apotheek en kocht het goedkoopste allergiemedicijn dat ze hadden. Dat leverde geen bevredigende resultaten op. Helemaal ontdaan begon de vrouw van alles te proberen, zelfs natuurlijke medicijnen.

De uitslag begon weg te gaan, maar er kwamen andere verontrustende symptomen. De huid op haar gezicht, buik en armen begon te rimpelen en werd plotseling slap. Na een paar dagen leek Phuong een paar jaar ouder te zijn geworden.

4

3bron : odditycentral.com

Facebook Comment
Hij besloot om te rusten in de boezem van de natuur! Zulke bezoeken had ik zeker niet verwacht!
Bent u ook zo’n natuurliefhebber? Geniet u ook van het kijken naar dieren in een natuurrijke omgeving? Pas op! Voordat u uw vakantie pland kijk eerst wat deze kerel doet! Dierlijke aanbidder – Drew Hamilton, hij plaatsen zijn kamp in de buurtWanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Onder specifieke coördinaten op Google Maps, kan je iets geweldig zien. Midden in de Afrikaanse wildernis, is een dragende vliegtuig! Waarom is het daar? Laat het me het je uitleggen! (science.viralnova.com)

Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…
Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s. Lou Xiaoying is momenteel een

Hou je van bananen? Ontdek waar je op moet letten voordat je ze in de winkel koopt!
Bananen hebben vele voordelen, ze zijn een bron van energie, en dus zijn ze populair bij atleten. Zij bevatten ook vezels en kalium, dat het verlies van calcium in het lichaam voorkomt. Bananen zijn ook een bron van vitamine B6 en vitamine C. Hoewel