Je zult niet geloven wat de leeftijd van deze vrouw is! Ik was geschokt toen ik erachter kwam hoe oud ze is!

Het verhaal van Nguyen Thi Phuon schokt mensen over de hele wereld. Sommigen zeggen dat ze een oplichtster is, anderen hebben medelijden met hoe ze eruit ziet. Het leven van Phuong veranderde in 2008. Ze veranderde in een paar dagen in een oude dame.

Daarvoor was ze een 26 jaar oud, en een mooi en gelukkig meisje. Op een dag at ze wat zeevruchten die bij haar een ondraaglijke uitslag veroorzaakten. Ze kon zich geen arts veroorloven, dus ging ze naar de apotheek en kocht het goedkoopste allergiemedicijn dat ze hadden. Dat leverde geen bevredigende resultaten op. Helemaal ontdaan begon de vrouw van alles te proberen, zelfs natuurlijke medicijnen.

De uitslag begon weg te gaan, maar er kwamen andere verontrustende symptomen. De huid op haar gezicht, buik en armen begon te rimpelen en werd plotseling slap. Na een paar dagen leek Phuong een paar jaar ouder te zijn geworden.

4

3bron : odditycentral.com

11 kamers waar je zo naar toe zou willen verhuizen, nu direct!
De meesten van ons wonen in steden, waar het uitzicht soms de muur van een bijgebouw of een stuk van een plein is. Een enkeling heeft een beter uitzicht op een landschap, behalve dan wanneer je op een hogere etages woont. Daarom willen we als we naarZie hier hoe een vrouw reageert om haar buren hun luide telefoongesprek in de wachtkamer. Ik ben geschrokken!
Het is dus wel vaker gebeurd dat je wordt gestoord door een telefoongesprek van iemand – in een bus, wachtkamer, kapper of salon. Er is waarschijnlijk niks frustrerende dat iemand naast jou kom zitten en op zo’n manier praat alsof hij/zij

15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!
De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het l

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft