Gigantische groenten! Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Maak je maar klaar om onder de indruk te raken!

Peter Glazebrook uit Engeland werd beroemd als boer met de grootste groenten ter wereld, wat in het Guinness Book of World Records werd opgenomen. Hij is de trotse eigenaar van de grootste uien, aardappelen, bloemkool, bieten en rapen.

In 2013 verbouwde de boer kleine groenten in een kas en gaf hen zo nu en dan stikstof, wat de planten hielp om te groeien. Later voegde hij daar een dosis kalium aan toe. Dit is hoe de gigantisch groenten werden gemaakt, wat ongelooflijk lijkt. Veel mensen over de hele wereld volgden in zijn voetsporen en hebben ook geprobeerd te zien hoe zij het zouden doen in de extreme landbouw. Zie hier hoe dat uitpakte!1. De grootste ui ter wereld, geteeld door Peter Blazebrook.

1

2

 2. Gigantische aardappelen.

30

3

 bron : dailymail.co.uk

Facebook Comment
Een zwangere vrouw zat lekker op de bank… Toen haar hond naar haar toe kwam, gebeurde er iets magisch.
Als er een nieuw familielid komt, is dat een grote gebeurtenis voor mama en papa, maar ook voor de viervoeters die bij ons wonen. Toekomstige ouders zijn vaak bang dat hun huisdier nog niet klaar is voor de komst van de nieuwe bewoner. Ze zijn bang vDeze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!
Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief. Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen nie

Duizenden muizen vallen en ping pong! Het is onmogelijk om het te omschrijven, je moet het maar zien!
Kinderen in de hele wereld weten dat wetenschap alleen interessant is als het op een interessante manier werd verteld. Dit wetenschappelijk experiment, is zonder twijfel erg interessant en niet alleen voor de jongeren.

Deze man is erg stoer! Mensen zich deze actie zich nog lang blijven herinneren! Ik kan nog steeds niet geloven wat hij deed!
Beren zijn een van de gevaarlijkste dieren ter wereld! Het lijken erg gehoorzamen dieren maar ze zijn erg gevaarlijk! Dit was in een van de buurten van Florida, er was een grote en zwarte beer. De bevoegde diensten reageerde onmiddellijk. Het dier we