Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!

Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend.

Een echte vriend kan je helpen en ondersteunen, zelfs in de moeilijkste situatie. Deze twee jongens weten wat het betekent om elkaar te helpen. Bekijk hun ontroerende verhaal.

6De negentienjarige Chi Zhang zit op de Daxu High School in China. Hij heeft echter een serieus probleem. Hij lijdt aan spierdystrofie die hem verhindert om goed te bewegen. Gelukkig heeft hij een trouwe vriend waar hij altijd op kan rekenen.

Xie Xu is een jaar jonger en hij helpt zijn gehandicapte vriend al drie jaar. Elke dag loopt hij enkele kilometers met zijn vriend op de rug. Hij neemt hem mee naar de kamer waar de lessen worden gegeven. Hij helpt hem ook bij het aankleden, begeleidt hem in de kantine en maakt zijn lessen.

1 2

3


bron : dailymail.co.uk, distractify.com

Deze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!
Een van de onontdekte mysteries is wat dieren denken. Soms is het makkelijk te achterhalen, bijvoorbeeld wanneer de hond je blij verwelkomt nadat je de hele dag weg bent geweest. Maar soms heeft een dier precies het gezicht om je niet op je gemak teZe Deden Iets Schokkends Om Hun Dochter Zich Beter Te Laten Voelen! Hun Houding Is Bewonderenswaardig.
De dochter van dit stel werd geboren met een rode moedervlek op haar rechterbeen. Haar ouders waren heel verdrietig dat Honey-Rae voor de rest van haar leven getekend zou zijn. Tijdens het wandelen met hun kind merkten ze vijandige blikken op van men

Ik dacht dat het een gewoon strand was, maar als de foto is ingezoomd… Het is zo triest.
Van een afstand lijkt het een kiezelstrand, maar als je goed kijkt zie je dat het geen zand of stenen zijn. Deze kust is bedekt met walrussen!  Op het strand van Point Lay (noord-westen van Alaska) zijn er 35.000.000 walrussen geteld! Door de drasti

Welkom in Australische grootste stad dat…. nooit heeft bestaan!
In de staat New South Whales, Australie zijn de ruïnes wat ooit de stad environ had moeten zijn. Dit gebied is ontwikkeld in de late jaren ’20. De twintigste eeuw. Alhoewel de druk van de Grote Depressie heeft besloten dat de ontwikkelaars ges