Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!

Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend.

Een echte vriend kan je helpen en ondersteunen, zelfs in de moeilijkste situatie. Deze twee jongens weten wat het betekent om elkaar te helpen. Bekijk hun ontroerende verhaal.

6De negentienjarige Chi Zhang zit op de Daxu High School in China. Hij heeft echter een serieus probleem. Hij lijdt aan spierdystrofie die hem verhindert om goed te bewegen. Gelukkig heeft hij een trouwe vriend waar hij altijd op kan rekenen.

Xie Xu is een jaar jonger en hij helpt zijn gehandicapte vriend al drie jaar. Elke dag loopt hij enkele kilometers met zijn vriend op de rug. Hij neemt hem mee naar de kamer waar de lessen worden gegeven. Hij helpt hem ook bij het aankleden, begeleidt hem in de kantine en maakt zijn lessen.

1 2

3


bron : dailymail.co.uk, distractify.com

Heb je je ooit afgevraagd wat deze symbolen op plastic containers betekenen? Kijk welke plastic aangeeft dat schadelijk is voor jouw gezondheid!
Als we zouden aangeven met welk materiaal we dagelijks het meest omgaan, dan zou dat heel waarschijnlijk plastic zijn. Er is al heel wat controverse over geweest, en studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd hebben bevestigd dat zij schadelijExperts waarschuwen dat het beter is om het water in de ketel niet opnieuw te koken! Je kunt het er beter wegdoen en vervangen door vers water. Vergeet dit niet de volgende keer dat je water kookt!
Neem even de tijd en denk na over hoe je dagelijkse de koffie of thee klaar maakt. Richt je met name op wat je doet met het restant water in de ketel. Giet je alles in de gootsteen of vul je de ketel aan met een beetje vers water? De meeste mensen (w

Klaag Je Wel Eens Op Weg Naar School Of Werk? Kijk Eens Waar Deze Kleine Kinderen Elke Dag Mee Moeten Worstelen! Ik Ben Helemaal Geschokt!
Deze kinderen wonen in de provincie Yunnan in China. Ze reizen elke dag meer dan twee uur te voet om bij school te komen. Velen van hen hebben geen hoed of sjaal. Hun haar en kleding wordt soms bijna volledig bedekt met ijs. Deze foto’s werden

Dit huisje ziet eruit als de hut van een Heks. Als je over de drempel bent, zult je het niet meer willen verlaten!
Hoewel dit huis eruit ziet als een in een sprookje, is het helemaal echt. Het bedrijf dat het heeft gebouwd heet The Rustic Way, en is gespecialiseerd in ongewone projecten. Hun gebouwen zijn gemaakt van materiaal dat van recycling afkomstig is. Eige