Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!

Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend.

Een echte vriend kan je helpen en ondersteunen, zelfs in de moeilijkste situatie. Deze twee jongens weten wat het betekent om elkaar te helpen. Bekijk hun ontroerende verhaal.

6De negentienjarige Chi Zhang zit op de Daxu High School in China. Hij heeft echter een serieus probleem. Hij lijdt aan spierdystrofie die hem verhindert om goed te bewegen. Gelukkig heeft hij een trouwe vriend waar hij altijd op kan rekenen.

Xie Xu is een jaar jonger en hij helpt zijn gehandicapte vriend al drie jaar. Elke dag loopt hij enkele kilometers met zijn vriend op de rug. Hij neemt hem mee naar de kamer waar de lessen worden gegeven. Hij helpt hem ook bij het aankleden, begeleidt hem in de kantine en maakt zijn lessen.

1 2

3


bron : dailymail.co.uk, distractify.com

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Deze mensen hebben een ongelofelijk moed.   Ze klommen op hoge gebouwen en torens en maakte daar foto’s van.   (webmirra.com) Dubai.16 Gadgets Die Je Leven Gemakkelijker Zullen Maken
Wanneer je deze gadgets ziet, denk je, “hoe heb ik hiervoor zonder kunnen leven.” Let op en je zult het zien. 1. Magnetische flessenhouder. Met deze ongelooflijk sterke magnetische stroken kun je een flesje bier bovenin de koelkast hangen

Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.