Deze vrouwen hebben gekozen voor een natuurlijke look, en bovendien hebben ze besloten om het op Instagram te laten zien!

4. Zij heeft ook besloten haar verschillen te tonen.

45. Puur natuur.

 

66. Dreadlocks op haar hoofd en oksels met natuurlijk haar.

 

7
Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)
De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen. Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy onsZe ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk d

Deze Kinderen Denken Dat Ze Dieren Zijn. Ik Moest Huilen En Lachen Tegelijk.
Delen of zorgen?   Hun zoon schreeuwde als een dier. Zo vonden ze hem.    Twee puppy’s trainen hun stem.    Duży Een grote en een kleine broer.     Eten met een kat.   Eten met een hond. 

Ik denk niet dat de wereld zulke geweldige plekken heeft! Voor dusver heb ik het alleen gezien in mijn dromen!
2. The Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park.