Terwijl je naar ‘Titanic’ keek, heb je vast geen aandacht besteed aan dit oudere paar. Dit is er met hen gebeurd – erg ontroerend

De film “Titanic” van James Cameron heeft maar liefst 11 Oscars gewonnen. Hij gaat over de werkelijke gebeurtenissen die in 1912 hebben plaatsgevonden. Het “onzinkbare schip” kwam in botsing met een ijsberg en eiste daardoor het leven van meer dan 1500 mensen.

De meeste mensen die de film hebben gezien, hebben vooral gelet op het liefdesverhaal van de hoofdpersonen, Rose en Jack, maar dat was niet het enige ontroerende liefdesverhaal dat tijdens de cruise plaatsvond. Ook dat van een ander paar is opmerkelijk. Het bejaarde echtpaar lag op bed in elkaars armen, omringd door het ijskoude water.

titanic-love-couple


Isidor en Ida Straus hadden zeven kinderen en waren heel erg verliefd. Ze besloten om samen met hun meid en butler de eerste overtocht van de Titanic te maken. Toen het schip begon te zinken, nam Ida haar verlovingsring en trouwring, en deed ze in een zakje met alle speciale cadeaus die ze van haar man had gekregen.
titanic-love-couple55


De reddingsboten werden eerst voor de passagiers van de eerste klasse klaar gemaakt. Ida wilde niet van haar man gescheiden worden en weigerde beslist om aan boord te gaan. Nadat Isidor haar had overtuigd, besloot ze het schip te verlaten. Tot ieders verbazing draaide ze zich enkele minuten later weer om. Ze wilde toch haar echtgenoot niet op de zinkende Titanic achterlaten.

Ga naar de tweede en derde pagina voor meer informatie. 

titanic-love-couple66bron : diply.com

Deze eenzame gehandicapte hond stond op het punt om dood te gaan… Niemand had verwacht wat er zou gaan gebeuren.
De hond in onderstaande afbeelding heet Zeus. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door bij een gezin in Amerika. Op een dag werd hij getroffen door neuronale degeneratie en raakte verlamd. De eigenaren besloten dat ze geen hond met “gebrekeEen uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!
Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.   Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle g

Een aap vond een achtergelaten puppy op straat. Wat is er toen gebeurde is prachtig!
Onbaatzuchtige gebaren komen niet alleen bij mensen voor, ook dieren zij in staat zijn tot hulp en mededogen. Dit verhaal is het beste bewijs. Het internet werd onlangs ontroerd door het gedrag van een aap, die voor een puppy zorgde zie alleen op str

Deze oplossing is ideaal voor fietsers in heuvelachtige steden.
Fietsen is een goedkope en gezonde manier om files te vermijden. Maar fietsen in de bergen kan de achilleshiel voor fietsers zijn. Gelukkig is in de Noorse stad Trondheim iets uitgevonden om dit probleem op te lossen: een startbaan voor fietsers.