Een paar jaar geleden koos dit echtpaar er bewust voor om zonder geld te leven. Ziet hun leven eruit zoals ze gedacht hadden? De waarheid is verbazingwekkend!

De moderne wereld lijkt voornamelijk gericht op het verzamelen van materiële goederen, met inbegrip van geld. Van jongs af aan wordt ons verteld om te leren, zodat we in de toekomst een goede baan met een hoog salaris kunnen vinden, wat het leven op een bepaald niveau garandeert. Maar brengt geld echt geluk?

Een echtpaar uit Duitsland denkt daar heel anders over! Voor hen komt het ware geluk en het voorkomen van problemen voort uit het ontbreken van geld!

1

Raphael Fellmere met zijn vrouw en een kleine baby hadden enkele jaren geleefd zonder materiële goederen te verzamelen. Ze wilden hun theorie bevestigen dat de maatschappij beter en gelukkiger kan worden zonder geld. Ze namen deze beslissing niet omdat zij geen baan konden vinden.

Het begon direct na de universiteit..

Raphael Ging met een paar vrienden op reis van Europa naar Mexico en zonder financiële steun. Deze jongeren verdienden hun eten en vervoer door het doen gunsten en klusjes voor mensen die ze op hun weg ontmoetten. Tijdens hun reis ontmoette Fellmere zijn huidige vrouw, Nieves Palmer, die zijn benadering van het leven deelde. Niet lang daarna werd hun kind geboren.

Tegenwoordig wonen ze in Berlijn en nog steeds doen ze geen moeite om geld te verzamelen. Je zou denken dat ze lui zijn, maar dat is beslist niet het geval! Raphael werkt 40-50 uur per week op een aantal verschillende pro-sociale projecten, en doet klusjes voor welwillende mensen, die hem terugbetalen met levensmiddelen, essentiële dingen of woonruimte.

De situatie van de Fellmeres is zeker beter, omdat de medische zorg in Duitsland gratis is, dus in het geval van gezondheidsproblemen kunnen ze altijd rekenen op de hulp van artsen. Toen Fellmere’s vrouw zwanger was zorgde een gynaecoloog voor haar tot de geboorte – in ruil voor het werkzaamheden in zijn tuin.

De Fellmeres wijzen er terecht op dat een moderne beschaving niet alleen te veel eten produceert, maar ook een heleboel ruimte heeft waar mensen kunnen wonen.

Alles wat nodig kan zijn om te leven is makkelijker te vinden dan je misschien denkt. Je hoeft alleen maar vriendelijk te zijn, steeds nieuwe vrienden maken en een positieve houding hebben. De rest volgt vanzelf! :)

Pagina 1 van 1


bron : goodworldnews.org

Zie je de afstand? De nieuwsgierige jongen kom in de diepte en je raad nooit wat hij vond!
Reddit gebruiker plaatste zijn fantastische avonturen, hij bezocht zoal de Antelope Canyon in Arizona. Hij was daar wel eens eerder, maar de laatste keer besloot haar naar beneden te gaan. Zo keerde hij terug naar een bug op te lossen, het is verbaziHij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij ko

De liefde van een vader voor zijn dochters is nergens mee te vergelijken. Hier zijn een paar mooie tekeningen die de unieke relatie tussen vaders en hun kleine prinsesjes laten zien
De aanblik van een man die voor kinderen zorgt is voor een vrouw altijd ontroerend en maakt ze in hun ogen nog mannelijker. Zonder twijfel is een vader die met zorg en toewijding voor zijn dochtertje zorgt de droom van elke moeder. Voor meisjes zijn

Het is ongelooflijk! Mysterieus appartement verborgen op de top van de Eiffeltoren!
In zijn appartement had Gustave Eiffel veel fantastische dingen: elegant servies, prachtige antieke meubels en een piano… Maar de grootste opwinding wekte de locatie van dit mysterieuze appartement. Het was gelegen op de derde verdieping van d