Ze gebruikte een pak Skittles en een kleine citroen. Het is ongelooflijk wat ze uit deze twee ingrediënten konden maken. Gewoon Wow!

Skittles zijn een van de meest populaire snoepjes in Polen. Ik ken niemand die de heerlijke fruitige smaak niet lekker vindt.

Het snoepgoed kan op vele verschillende manieren worden gebruikt. De kleurstof die in hun omhulsel zit is prima geschikt om de kleur van fruit, slagroom of gebak te doen veranderen.

kolorowa-cytrynaWil je graag weten hoe je het er uit moet halen?

Het enige wat je hoeft te doen is alle soorten snoep op kleur sorteren, ze in aparte kommen doen, en er een beetje kokend water overheen gieten. Als de kleur niet goed vrij komt, verwarm het dan tot het water kookt. Vergeet niet om flink te kloppen!

Als de kleurstof is verwijderd, neem dan wat fruit (citroen werkt het beste) en doe het in de kom met de kleurstof. Wacht vervolgens even tot de kleur volledig is geabsorbeerd. Dit is hoe het eruit komt!

(funnyjunk.com)

2
Denk jij te weten wat op de bodem van het water ligt? Kijk hoe ver je er naast kan zitten!
Je weet eigenlijk nooit wat op de bodem van het water kan liggen… Soms krijg je het allen voor elkaar om even te gluren. Deze foto’s tonen de geheimen van de onderwaterleven aan en kan u herinneren aan hoe weinig wij weten wat er onder oppervlaktWat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had g

Hij wilde deze fles azijn weggooien en ontdekte dat er iets in zat. Wist je dat je zoiets ook zelf in je azijn kunt krijgen?
Voor de meesten van ons is azijn een product dat we soms kopen, op de keukenplank zetten en zo nu en dan wel eens gebruiken. Soms zijn we het totaal vergeten, omdat we het alleen voor bepaalde maaltijden gebruiken. Blijkbaar kan iets in de azijn in i

Weet jij waarom je jouw eigen stem anders hoort? De reden zal je verbazen!
We horen onze eigen stem anders als we iets hardop zeggen. Als we onze woorden later op een opname terug horen, zijn we verbaasd dat het onze stem is. Het klinkt immers heel anders. Je kunt je voorstellen dat dat heel merkwaardig is! Er zijn niet vee