Ze gebruikte een pak Skittles en een kleine citroen. Het is ongelooflijk wat ze uit deze twee ingrediënten konden maken. Gewoon Wow!

Skittles zijn een van de meest populaire snoepjes in Polen. Ik ken niemand die de heerlijke fruitige smaak niet lekker vindt.

Het snoepgoed kan op vele verschillende manieren worden gebruikt. De kleurstof die in hun omhulsel zit is prima geschikt om de kleur van fruit, slagroom of gebak te doen veranderen.

kolorowa-cytrynaWil je graag weten hoe je het er uit moet halen?

Het enige wat je hoeft te doen is alle soorten snoep op kleur sorteren, ze in aparte kommen doen, en er een beetje kokend water overheen gieten. Als de kleur niet goed vrij komt, verwarm het dan tot het water kookt. Vergeet niet om flink te kloppen!

Als de kleurstof is verwijderd, neem dan wat fruit (citroen werkt het beste) en doe het in de kom met de kleurstof. Wacht vervolgens even tot de kleur volledig is geabsorbeerd. Dit is hoe het eruit komt!

(funnyjunk.com)

2
We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!
Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de doodEen 17-jarige kunstenaar creëert interactieve illusies met behulp van alledaagse objecten. De effecten zijn echt geweldig!
Een 17-jarige kunstenaar uit de Tsjechische Republiek – Krystian Mensa – geprobeerde al toen hij nog maar een klein kind was de wereld en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.   Zie zijn opmerkelijke werk! 1. Gevangen. Krystian bes

Deze jongen werd gepest vanwege zijn lange haar. De reden waarom hij het liet groeien is verbazingwekkend!
Twee jaar geleden nam Christian McPhilamy uit Melbourne, Florida, nu acht jaar oud, een beslissing die in eerste instantie voor velen van jullie misschien vreemd lijkt, vooral in het geval van een kleine jongen. Hij besloot om… zijn haar te lat

Na het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat