Dit eiland werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je zult niet geloven wat er er nu gebeurt!

Okunoshima is een klein eiland gelegen in de Indische Oceaan in de buurt van Japan. Het eiland is alleen toegankelijk via de veerboot.

Okunoshima speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen een gifgasfabriek nodig was voor veel van de chemische wapens die naar China werden gebracht.

  

1

Je kunt het al zien aan de lege gebouwen op het eiland, waar gifgassen werden onderzocht en geproduceerd. In 1988 stond op deze plaats een museum, met als belangrijkste taak mensen te waarschuwen en hen bewust te maken van de verschrikkelijke feiten over gifgas. Dit onbewoonde eiland heeft echter wel rare bewoners. Ik vraag me af hoe ze hier terecht zijn gekomen!

De ruïnes van de productiegebouwen van het gifgas.


bron : spiegel.de

Een rijke vader toonde zijn zoon hoe arme mensen leven. Wat de jongen aan het eind zei verraste de vader heel erg!
Een rijke man besloot zijn zoon op een reis mee te nemen. Hij wilde de reis maken om hem iets te leren. Hij nam hem mee naar een huis waar extreem arme mensen woonden. Hij hoopte dat de jongen de verschrikkelijke omstandigheden in dat huis zou zien,Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar k

Dit ongelooflijke verhaal over vriendschap zal je opvrolijken en je doen lachen!
Toen we als kinderen naar de dierentuin gingen, hebben we vaak gedacht hoe het zou zijn om de dieren als huisdier te hebben. Misschien waren spinnen, hagedissen en slangen niet de eerste opties, maar leeuwen, tijgers en giraffen zeker! Wie zou niet v

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.