Adverteerders gebruiken slimme trucs, zodat producten er aantrekkelijker uitzien! SCHOKKEND!

Om hun naamsbekendheid te vergroten of een product in de markt te zetten, worden veel marketingtools gebruikt. De meest populaire hiervan is natuurlijk de reclame. Dit brede medium omvat een veelheid van media, maar het vaakst komen we het tegen op de televisie. Er lijkt soms geen einde te komen aan de reclameberichten. Je favoriete series worden er steeds door onderbroken en het duurt zo lang dat we soms vergeten te kijken hoe het met de hoofdpersoon afloopt.
Op het scherm krijgen we beelden te zien van aromatische koffie, lekker eten en cosmetica, dat we absoluut moeten kopen. Alles ziet er zo perfect uit! Ideale kleuren, vormen en presentatie. Het is alleen jammer dat de werkelijkheid er niet zo kleurrijk uitziet… kijk welke trucjes er in de reclamewereld worden gebruikt om de producten aantrekkelijker te laten lijken!


1. Motorolie in plaats van honing of ahornsiroop.

Het glimt meer en laat zich beter over pannenkoeken uitgieten dan honing of siroop.

12. Zeep in de koffie.

Om het effect van opgeschuimde melk te krijgen, wordt er zeep in de koffie gedaan.

23. IJs gemaakt van aardappelen.

In reclames over ijs wordt vaak gebruik gemaakt van gekleurde aardappelpuree. Het ziet er bijna hetzelfde uit als ijs, alleen smelten aardappelen niet.

reklamnoe-foto-8bron : scoopwhoop.com

In Denemarken openden men een supermarkt met In Denemarken openden men een supermarkt met voedsel dat over de vervaldatum was. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?
Voedselverspilling is in ontwikkelde landen een behoorlijk groot probleem. Elk jaar worden er duizenden tonnen voedsel verspild. Sommige van de producten zijn nog niet eens geopend, maar zijn al wel over de vervaldatum gegaan, en belanden dus in de aEen zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak.

Een vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!
De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baa

Ze bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het