Deze geredde kat met gebroken kaak ondergaat een geweldige metamorfose!

Dieren hebben geen gemakkelijk leven, en vooral degenen die door hun eigenaren dakloos worden achtergelaten, moeten voor zichzelf zorgen. Soms lukt het hen om een nieuw thuis te vinden, soms brengen ze hun hele leven op straat door. Het valt niet te ontkennen dat het de schuld van de mensen is die dieren kopen en fokken, en als ze meer aandacht nodig hebben dan verwacht, worden ze op straat of in het bos achtergelaten. 

Een jaar geleden werd een kat genaamd Miracle met een gebroken kaak naar het dierenziekenhuis gebracht. Het was duidelijk door alle verwondingen op haar kleine lichaam, dat ze door een auto was aangereden. Haar toestand was ernstig, maar de artsen besloten alles in het werk te stellen om haar te redden.


1Het was in de eerste plaats noodzakelijk om haar kaak onder handen te nemen, zodat ze weer normaal zou kunnen eten. Dat was niet gemakkelijk. Tot een maand na de operatie werd Miracle met een buis gevoed en had veel medicijnen nodig. Ze was erg mager, maar ze had vechtlust en de wil om te overleven. Neem een kijkje op de volgende pagina, en kijk hoeveel ze is veranderd!

23bron : boredpanda.com

Dit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe wVrouw liet vader alleen met twee kinderen. Een dergelijke finale had ze niet verwacht!
Dit is wat er gebeurt als papa achter gelaten wordt met de tweeling. Kijkend naar de drie, is het moeilijk om niet te lachen :).

10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doet

Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.