Er werd een kind geboren met een gewicht van slechts 200 gram. De moeder dacht dat de duivel het terug wilde halen…

Een echte wonder is wanneer zelfs de artsen hun armen uitspreiden en zich afvragen hoe het mogelijk was dat het deze baby gelukt is om te overleven. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zoveel geluk heeft. Vooral omdat de moeder op het ergste was voorbereid.

Er waren van het begin problemen met de zwangerschap van Megan, omdat ze aan aanvallen leed waarvoor ze naar het ziekenhuis moest. Ze was er enkele maanden onder volledige observatie. De artsen bewaakten de toestand van haar kind maar op een dag merkten ze dat het kind niet meer bewoog. De moeder werd daarom met spoed naar de operatiekamer gebracht.

1


Megan kreeg een paniekaanval en begon te schreeuwen dat de duivel een leugenaar was en haar kind nooit zou krijgen. Ze huilde luid toen de artsen haar naar de operatiekamer brachten, omdat ze er zeker van was dat ze haar baby had verloren.

2


Het meisje werd in de 14e week van de zwangerschap geboren en leefde, hoewel ze slechts 200 gram woog! Zij is de kleinste baby in de geschiedenis van het Carolina Medisch Centrum in Charlotte die het heeft gered. Hoewel de artsen blij waren met het succes, waren ze nog erg voorzichtig.

3bron : hefty.co

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het iEen Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Deze verhalen laten zien dat goedertierenheid overal is!
In de gekke wereld van tegenwoordig, vol conflicten en instabiliteit, is het moeilijk om hoop voor de toekomst te behouden. Dus, hoe blijf je open staan en een groot hart houden voor anderen, wanneer de wereld onaangenaam en wreed lijkt te zijn. Het

Het moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…
Lees het voorzichtig omdat het een echt en aangrijpend verhaal is. Een taxi chauffeur omschreef dit op Facebook en nu willen wij het delen met jou.   Ik was een taxi chauffeur voor een paar goede jaren. Op een avond kreeg ik een andere baan. Dit was