Er werd een kind geboren met een gewicht van slechts 200 gram. De moeder dacht dat de duivel het terug wilde halen…

Een echte wonder is wanneer zelfs de artsen hun armen uitspreiden en zich afvragen hoe het mogelijk was dat het deze baby gelukt is om te overleven. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zoveel geluk heeft. Vooral omdat de moeder op het ergste was voorbereid.

Er waren van het begin problemen met de zwangerschap van Megan, omdat ze aan aanvallen leed waarvoor ze naar het ziekenhuis moest. Ze was er enkele maanden onder volledige observatie. De artsen bewaakten de toestand van haar kind maar op een dag merkten ze dat het kind niet meer bewoog. De moeder werd daarom met spoed naar de operatiekamer gebracht.

1


Megan kreeg een paniekaanval en begon te schreeuwen dat de duivel een leugenaar was en haar kind nooit zou krijgen. Ze huilde luid toen de artsen haar naar de operatiekamer brachten, omdat ze er zeker van was dat ze haar baby had verloren.

2


Het meisje werd in de 14e week van de zwangerschap geboren en leefde, hoewel ze slechts 200 gram woog! Zij is de kleinste baby in de geschiedenis van het Carolina Medisch Centrum in Charlotte die het heeft gered. Hoewel de artsen blij waren met het succes, waren ze nog erg voorzichtig.

3bron : hefty.co

Ze Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naarZe dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Shayna en Brandon wonen beide in Bali en hebben een grote voorliefde voor dieren. Zes van de zwerfdieren hebben van hun onderdak gekregen! Op een dag zagen ze bij de deur een klein schepsel. Eerst dachten ze dat het een muis was! Het diertje was zo k

Foto’s die bewijzen dat ware liefde op elke leeftijd kan gebeuren en kan blijven tot het einde. Ontroerend…
Liefde is het mooiste gevoel dat iemand zou kunnen overkomen. Soms worden we vrijwel direct verliefd en weten dat dit de persoon is waar we de rest van ons leven mee door willen brengen. Soms heeft de liefde wat tijd nodig en kan voortkomen uit een h

Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.
Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dicht