Er werd een kind geboren met een gewicht van slechts 200 gram. De moeder dacht dat de duivel het terug wilde halen…

Een echte wonder is wanneer zelfs de artsen hun armen uitspreiden en zich afvragen hoe het mogelijk was dat het deze baby gelukt is om te overleven. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zoveel geluk heeft. Vooral omdat de moeder op het ergste was voorbereid.

Er waren van het begin problemen met de zwangerschap van Megan, omdat ze aan aanvallen leed waarvoor ze naar het ziekenhuis moest. Ze was er enkele maanden onder volledige observatie. De artsen bewaakten de toestand van haar kind maar op een dag merkten ze dat het kind niet meer bewoog. De moeder werd daarom met spoed naar de operatiekamer gebracht.

1


Megan kreeg een paniekaanval en begon te schreeuwen dat de duivel een leugenaar was en haar kind nooit zou krijgen. Ze huilde luid toen de artsen haar naar de operatiekamer brachten, omdat ze er zeker van was dat ze haar baby had verloren.

2


Het meisje werd in de 14e week van de zwangerschap geboren en leefde, hoewel ze slechts 200 gram woog! Zij is de kleinste baby in de geschiedenis van het Carolina Medisch Centrum in Charlotte die het heeft gered. Hoewel de artsen blij waren met het succes, waren ze nog erg voorzichtig.

3bron : hefty.co

Bekijk de acteurs die hun rol tot in de perfectie hebben gespeeld. Hun karakteriseringen zijn geweldig!
In biografische film spelen is altijd een grote uitdaging. Acteurs gaan door een serie verschillende procedures – haarkleuring, make-up. Dan hangt alles af van hun talent, zij moeten de bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van de personages dieHet kostte hem 13 jaar om zo’n verassing voor te bereiden voor zijn dochter haar afstudering! De effecten bewegen!
Deze unieke vader, heeft 13 jaar een cadeau voorbereid voor zijn dochter, hij gaf het toen zij met haar school klaar was. Toen de school begon, gaf hij de boek “Oh The Place You’ll Go”, geschreven door dr. Seuss. En het is vanaf die

20 onwerkelijke plekken die echt bestaan. Je zal het nauwelijks kunnen geloven!
OK. Onze wereld is echt mooi. Hij verbergt heel wat indrukkwekende plekken en uitzichten, vaak nog niet ontdekt door mensen. In dit artikel staan 20 schilderachtige plekken waarover heb jij zelf niet gedromen. (beautifulplacetovisit.com) 1. Een tunel

Deze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!
Traumatische ervaringen kunnen de manier waarop we de wereld zien drastisch veranderen. Ze kunnen ons ook wanhopig maken en ook naar een veel hoger niveau tillen. Verhalen over mensen die door pijnlijke tragedies worden gemotiveerd tot grote daden zi