Deze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois

Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en van dezelfde dingen houden. Je kunt dat merken zodra de kinderen beginnen te groeien.

Tommy Buchmeyer en Brandy Guttler waren de trotse ouders van twee jongens geworden. Hawk en Mason waren te vroeg geboren. Zij werden gescheiden en naar de ICU gebracht. Mason bleek gezond te zijn, maar moest in de couveuse blijven. Hawk had helaas een zeldzame hernia, die de ontwikkeling van zijn longen verhinderde. Hij moest een operatie ondergaan.

3


Na een paar weken moest de jongen een operatie ondergaan. Hij was de hele dag onrustig, net als zijn broer, die in een couveuse naast hem lag. Een verpleegkundige besloot de jongens bij elkaar te plaatsen.
Ontdek wat er gebeurde door naar de volgende pagina te gaan.

2
Ze Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze hSpontane menigte entertainment! De show was sensationeel!
In een video gepost op YouTube, zie je de beroemde violist Lindsey Stirling, volledig verrast toeschouwers spontaan het uitvoeren van de hit “Master of Tides.” Haar optreden was een verrassing, uitgezonden door de tientallen, draadloze lu

Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Op een zonnige dag zag een vrouw op een straat in Los Angeles, een zieke hond lopen. Het dier was er zo slecht aan toe, dat niemand het benaderen durfde, maar de vrouw maakte er een foto van en stuurde die naar de meldkamer van de dierenopvang. Het w

Hij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!
Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig. Hij sprak een will