Bij de bouw van het gebouw met meerdere verdiepingen, overleed de maker! Dit is wat er is gebeurd en het is verschrikkelijk.


De verdiepingen ge bouw wordt ook we genoemd de “Toren van David”. Tijdens het bouwen, de maker overleed an zijn kantoorgebouw was nog niet klaar.

2bron : demilked.com

Toen Ik De Kleine Trap Naar Het Midden Zag, Realiseerde Ik Me Dat Het Geen Verlaten Wagon Was!
Op elk moment kan hij naar een andere locatie worden verplaatst. Dit is niet de enige van dit soort appartementen. Er zijn meer opgeknapte voertuigen.Ik dacht dat het een gewoon strand was, maar als de foto is ingezoomd… Het is zo triest.
Ze werden gespot door mensen die deelnemen aan het jaarlijkse onderzoek van zeezoogdieren, uitgevoerd door de Amerikaanse National Administration Committee for Ocean and Atmosphere.

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Lillian werd beschuldigd van lichamelijke en geestelijke mishandeling van een ziek kind. Laten we hopen dat ze zal worden gestraft voor haar daden en nooit meer een ander kind kwaad kan doen. Kijk wat de camera heeft opgenomen. Het zal de haren in je

Een Vader Maakte Zijn Eigen Ongebruikelijke Verjaardagsverrassing Voor Zijn Dochter. Kijk Maar Eens Wat Hij Maakte!
En hier krijgt de bus zijn vorm :). Zijn dochter houdt van de kleur oranje, dus het voertuig werd oranje geschilderd. Net als in een echte bus is hier ook verlichting. Bekijk het interieur. Het ziet er echt geweldig uit!