Een partytafel is een uniek en functioneel meubilair dat gemakkelijker te maken is dan je zou denken

Met vrienden een middagje in de tuin doorbrengen is een kans voor interessante gesprekken en een moment om te ontspannen. De aangename sfeer van zulke bijeenkomsten kan worden verpest door het ontbreken van een goede tafel, die niet alleen aan alle gasten ruimte moet bieden om te zitten, maar zou bijvoorbeeld ook drankjes of reeds opgediend voedsel langere tijd vers moeten houden.

Als je droomt van zo’n multifunctionele tafel, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt, hoef je jouw wensen nog niet op te geven. Alles wat je nodig hebt zijn een paar houten planken, wat gereedschap, enkele bakken en een vrije middag om zelf zo’n perfect en voor onze behoeften op maat gemaakt meubelstuk te bouwen. Een zitplaats in de tuin zal de bezoekers ongetwijfeld verrassen en het organiseren van het evenement voor de gastheer een stuk minder vermoeiend maken.


stół-pas


Het geheim van een partytafel is een slim geplaatste bergruimte. Die bevindt zich onder het tafelblad en kan tijdens bijeenkomsten worden het gebruikt als een plaats voor ijs, waar je niet alleen alcohol koel kunt houden, maar ook het vlees om later te grillen. Uiteraard kan deze ruimte ook functioneren als gewone bewaarplaats, waar je spullen die nuttig zijn voor het werken en ontspannen in de tuin bij de hand kunt houden.

Om de tabel in elkaar te zetten heb je nodig: houten planken, gereedschap voor houtbewerking, spijkers, rechthoekige bakken, houtvernis. 

Stap 1

Verzamel de materialen die nodig zijn, rekening houdend met de afmetingen van de geplande tafel.

1401458908496


Stap 2

Plan de plaatsing van de planken die het tafeloppervlak gaan vormen en de bakken die als bergruimte gaan dienen. Kies de planken en bakken zo dat ze bij de lengte passen, zodat je ze heel gemakkelijk als deksel voor het gat van de bergruimte kunt gebruiken.

3151458908496








Een bekende Franse kunstenaar laat op een briljante manier zien hoe technologie onze levens van ons steelt
De Franse illustrator, Jean Julien, probeert met zijn tekeningen op een grappige manier de nadelen van de moderne samenleving te laten zien. Onze verslaving aan de media, informatie en gadgets, houdt ons in contact met anderen. De kunstenaar toont aa



Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!
Meestal wordt kerstverlichting gebruikt om een kerstboom of een huis tijdens de kerstdagen te versieren. Het vormt ook een onlosmakelijk onderdeel van het versieren van balkons, etalages, bars, en warenhuizen. Maar ze hoeven ze niet alleen te worden

Ze Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze h

Wat deze mensen in hun eten hebben gevonden zal je wel twee keer doen nadenken voordat je iets in je mond stopt. Nummer 7 is echt walgelijk!
We leven in een tijdperk waarin de hygiëne op het werk en de naleving van strenge kwaliteitsnormen een dwingende voorwaarde is. Desondanks komt het nog voor dat er ongewenste dingen in een zak chips of in een brood zitten. Het is wel leuk als het wa