Een partytafel is een uniek en functioneel meubilair dat gemakkelijker te maken is dan je zou denken

Met vrienden een middagje in de tuin doorbrengen is een kans voor interessante gesprekken en een moment om te ontspannen. De aangename sfeer van zulke bijeenkomsten kan worden verpest door het ontbreken van een goede tafel, die niet alleen aan alle gasten ruimte moet bieden om te zitten, maar zou bijvoorbeeld ook drankjes of reeds opgediend voedsel langere tijd vers moeten houden.

Als je droomt van zo’n multifunctionele tafel, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt, hoef je jouw wensen nog niet op te geven. Alles wat je nodig hebt zijn een paar houten planken, wat gereedschap, enkele bakken en een vrije middag om zelf zo’n perfect en voor onze behoeften op maat gemaakt meubelstuk te bouwen. Een zitplaats in de tuin zal de bezoekers ongetwijfeld verrassen en het organiseren van het evenement voor de gastheer een stuk minder vermoeiend maken.


stół-pas


Het geheim van een partytafel is een slim geplaatste bergruimte. Die bevindt zich onder het tafelblad en kan tijdens bijeenkomsten worden het gebruikt als een plaats voor ijs, waar je niet alleen alcohol koel kunt houden, maar ook het vlees om later te grillen. Uiteraard kan deze ruimte ook functioneren als gewone bewaarplaats, waar je spullen die nuttig zijn voor het werken en ontspannen in de tuin bij de hand kunt houden.

Om de tabel in elkaar te zetten heb je nodig: houten planken, gereedschap voor houtbewerking, spijkers, rechthoekige bakken, houtvernis. 

Stap 1

Verzamel de materialen die nodig zijn, rekening houdend met de afmetingen van de geplande tafel.

1401458908496


Stap 2

Plan de plaatsing van de planken die het tafeloppervlak gaan vormen en de bakken die als bergruimte gaan dienen. Kies de planken en bakken zo dat ze bij de lengte passen, zodat je ze heel gemakkelijk als deksel voor het gat van de bergruimte kunt gebruiken.

3151458908496
Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
De waarde van geld varieert nogal veel en hangt voornamelijk af van wie het in bezit heeft. Voor sommige mensen betekent een bepaalde hoeveelheid geld niets en voor anderen kan het een fortuin zijn. Dit werd goed aangetoond door een experiment dat weZe omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!
Deze tweeling kwamen ter wereld heel vroeger dan verwacht! Kyrie en Brielle Jackson worden 12 weken vroeger geboren! Hun organen waren niet helemaal ontwikkeld en daarom hun overlevingskans was heel klein!   De tweeling werd in aparte couveuses

Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!
Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meub

Heb je je ooit afgevraagd waarom appels uit supermarkten altijd glanzend en vlekkeloos zijn? Ontdek wat ze er perfect uit doet zien!
Tijdens het winkelen bij de supermarkt gaan we vaak naar de afdeling groente en fruit om onderweg de groente en fruit weer aan te vullen. Hoewel we allemaal heel goed weten dat het beter is om ze op de markt te kopen, worden we vaak verleid door de a