Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!

3. Bindmiddelen

Veel yoghurts bevatten verschillende verdikkingsmiddelen, waaronder melkpoeder, melkeiwitten, gemodificeerd maiszetmeel (E 1422, E 1413, E 1414), guargom, pectine afkomstig uit appelen en restanten van citrusvezels, magnesiumfosfaat en gelatine.

44. Niet veel fruit en granen

Er zitten nog andere vruchten in dan die op de beker staan! Meestal is dat een verwaarloosbare hoeveelheid. Ze zitten  vaak in het fruitpulp (waarvan de ingrediënten zelden verduidelijkt worden). Desserts met granen bevatten meestal tarwe, omdat dat het goedkoopste graan is. Tarwe wordt technologisch behandeld, waardoor het kapot raakt.

5bron : poradnikzdrowie.pl

Facebook Comment
Ze hadden een camera bij zich, want wat ze opnamen is adembenemend! Zie de moeder natuur hier in actie!
Explosie met volle glorie!Liefde zit meestal in de kleine dingen
Zelfs de meest alledaagse taken zijn leuk als je ze samen doet. Je kunt zelfs vreugde vinden in het winkelen met elkaar. Je kunt alles uitstellen, maar niet het knuffelen. Het grootste probleem is wat je krijgt voor het diner. Zelfs als je je een bee

Het afval van de een is de schat van een ander!
De decoraties met doppen zijn gemoderniseerd met decoraties van oude horloges. De doppen die iedereen al kent, en een mooie decoratie op het voorhoofd. Jawel, hij heeft een horlogebandje op zijn voorhoofd hangen. Een interessante hoofdtooi met pluim.

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
2. Klippen van Moher, Ierland. (newsinphoto.ru)   3. Pedra da Gavea Highline, Brazilie. (Brian Mosbaugh)   4. Vail, Colorado. (Keith Ladzinski)