Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!

Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën.
We kiezen graag degene met extra granen of fruit, en denken dat we onze voeding goed afwisselen en ons lichaam waardevolle voedingsstoffen geven. Hoe vaak lezen we bij het kiezen van yoghurt de ingrediënten? Waarschijnlijk heel sporadisch of helemaal niet, en het zou goed zijn om te weten wat erin zit. Kijk of je het echt moet kopen!

1


1. Enorme hoeveelheden suiker

De volgorde van ingrediënten op de beker is niet toevallig. Degene die bovenaan staan zijn de meest voorkomende. Suiker staat meestal op de derde plaats. Er wordt geschat dat in een gemiddeld kopje (330 g) yoghurt tot wel 9 theelepels suiker zitten! Vaak wordt het vervangen door een glucose-fructosestroop, die nog meer metabole stoornissen veroorzaakt dan gewone suiker. Het regelmatig eten van yoghurt kan tot obesitas en type 2 diabetes leiden.

22. Kleurstoffen, inclusief die welke uit de lichamen van bladluizen worden gehaald

Om yoghurt een mooie kleur te geven, wordt er kleurstof aan toegevoegd. De meeste mensen denken dat de heldere kleur afkomstig is van de vrucht die erin zitten. Niets daarvan! Die is afkomstig van kleurstoffen, zowel synthetische als natuurlijke. Kijk waar ze onze favoriete desserts mee kleuren:
kersenyoghurt – een concentraat van zwarte wortelen,
aardbeienyoghurt – bietenconcentraat,
kiwiyoghurt – een extract van brandnetels,
perzik- en abrikozenyoghurt – een uittreksel uit paprika’s,
Vlierbes, aalbes en appelbes bevatten violetrode kleurstoffen, die ook aan yoghurt worden toegevoegd. Een populaire stof die het een mooie rode kleur geeft is karmijn, dat wordt gemaakt op basis van insecten uit de grond. Meer over dit onderwerp hier.bron : poradnikzdrowie.pl

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar leHerinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. Kleine

Hij maakte een gaatje in een watermeloen en goot er aluminium in. En hij haalde er iets fantastisch uit!
De meesten van jullie kennen vast genoeg mensen die je graag een origineel en bijzonder cadeau zou willen geven. Een goed cadeau is er een dat gemakkelijk wordt onthouden en aan de gever doet denken.  Het is het beste wanneer we het zelf maken. De o

Ernstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van de