Ik was geschokt toen ik erachter kwam wat die kleine stickers op fruit betekenen. Tot vandaag dacht ik dat het was gewoon iets onbelangrijks was!

1. Wanneer de code op de vruchten uit vier cijfers bestaat en begint met het nummer 3 of 4 dan betekent het dat het product afkomstig is van de oogst van de 2e helft van de twintigste eeuw, en dat er kunstmest bij is gebruikt.

2. Als het fruit een sticker heeft met een vijfcijferige code beginnend met een 9, dan betekent het dat het op traditionele manier werd gekweekt, zoals de afgelopen duizenden jaren, zonder gebruik van pesticiden of kunstmest. Tegenwoordig noemen we zo’n product ecologisch.

3. Als de sticker een vijfcijferige code heeft beginnend met een 8, dan betekent het dat het fruit genetisch gemodificeerd is. Het is gewoon een GGO!

owoce3bron : worldinsidepictures.com

3 simpele regels die je tot een gelukkig mens zullen maken!
Matthieu Ricard is een in Frankrijk geboren boeddhistische monnik, vertaler, fotograaf en auteur, die boeken en artikelen schrijft over boeddhistische principes. Hij beschouwt zichzelf als de gelukkigste mens op aarde en door het aan iedereen om hemDeze koppels passen, ondanks hun grote liefde, niet echt bij elkaar! Zie 12 van de vreemdste koppels op aarde!
4. Elzane Cruz Silva is de langste vrouw ter wereld. Desondanks heeft ze haar andere helft, die graag met haar poseert.   5. Ik weet niet wie de vrouw is in deze relatie, maar wat maakt dat uit?   6. Hij houdt gewoon van veel. Verder valt e

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem

Je Zullen Verbaasd Staan Over Deze Ongebruikelijke Verlovingsring! Kijk Hoe Hij Gemaakt Is. Ik Wil Ook Zo Een!
Zowel de man als zijn geliefde houden van de natuur, en het motief voor de ring is dus wel duidelijk. Om de details te maken moest hij een vergrootglas gebruiken. Het is heel precies werk! Zo zag de ring zag eruit tijdens de werkzaamheden. Echt een h