De meest voorkomende fouten met make-up. Kijk wat je moet doen om ze te vermijden!

Elke vrouw wil er prachtig uitzien, ongeacht leeftijd of huidskleur. Ons grootste wapen is goede make-up, die bijna elke onvolkomenheid kan verbergen, maar niet iedereen kan er op de juiste manier mee omgaan.

Het is verstandig om je aan de regel dat minder ook beter is te houden. Bekijk 15 van de meest gemaakte fouten bij het gebruik van make-up!

1. Te veel van alles! Laat je gezicht geen masker worden!

Bij het aanbrengen van make-up voor werk of op school is alles wat je nodig hebt een lichte foundation, mascara, en een beetje lipstick of je favoriete lipgloss. ‘s Avonds kun je je wat meer laten gaan, maar vergeet niet de regel dat als je je ogen meer accentueert, je geen opvallende lippenstift moet gebruiken, of omgekeerd.

12. Plakkerige wimpers.

Dit gebeurt vaak wanneer we nog een laag mascara toevoegen. Dan worden de wimpers erg zwaar en zien er monsterlijk uit. Het is beter om het maar één keer te doen, maar dan wel goed!

23. Dunne lippen met donkere lippenstift erop.

Niet iedereen heeft lippen als Angelina Jolie! Als je kleine en dunne lippen hebt, moet je lippenstift met een lichte kleur gebruiken. Donkere kleuren doen de lippen er optisch kleiner uitzien!

3
8 feiten over de geschiedenis van de hygiëne, waardoor je de moderne tijd zult gaan waarderen.
De zomer is meestal behoorlijk warm dus je kunt jezelf vaak zelfs midden op de dag verfrissen door onder de douche te springen. Wat voor ons normaal is, was ondenkbaar voor onze voorouders. Riolering en jezelf schoon houden is voor ons iets vanzelfspRingen aan de pink. Wat betekenen ze eigenlijk?
Het Juweliersbedrijf Fred and Far begon een trend met het dragen van Self Love Pinky Rings. Ze lijken wel een beetje op een verlovingsringen en symboliseren ook de liefde, maar dan niet voor je partner, maar voor jezelf. Beroemdheden, waaronder de ac

Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak.

Hij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!
Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig. Hij sprak een will