De meest voorkomende fouten met make-up. Kijk wat je moet doen om ze te vermijden!

Elke vrouw wil er prachtig uitzien, ongeacht leeftijd of huidskleur. Ons grootste wapen is goede make-up, die bijna elke onvolkomenheid kan verbergen, maar niet iedereen kan er op de juiste manier mee omgaan.

Het is verstandig om je aan de regel dat minder ook beter is te houden. Bekijk 15 van de meest gemaakte fouten bij het gebruik van make-up!

1. Te veel van alles! Laat je gezicht geen masker worden!

Bij het aanbrengen van make-up voor werk of op school is alles wat je nodig hebt een lichte foundation, mascara, en een beetje lipstick of je favoriete lipgloss. ‘s Avonds kun je je wat meer laten gaan, maar vergeet niet de regel dat als je je ogen meer accentueert, je geen opvallende lippenstift moet gebruiken, of omgekeerd.

12. Plakkerige wimpers.

Dit gebeurt vaak wanneer we nog een laag mascara toevoegen. Dan worden de wimpers erg zwaar en zien er monsterlijk uit. Het is beter om het maar één keer te doen, maar dan wel goed!

23. Dunne lippen met donkere lippenstift erop.

Niet iedereen heeft lippen als Angelina Jolie! Als je kleine en dunne lippen hebt, moet je lippenstift met een lichte kleur gebruiken. Donkere kleuren doen de lippen er optisch kleiner uitzien!

3
Facebook Comment
Er Werd Coca-Cola Gebruikt Voor De Renovatie Van Deze Auto. Je Zult Het Resultaat Niet Geloven!
Cola heeft zijn voor- en tegenstanders. Sommigen kunnen niet leven zonder een glas van deze drank, anderen beschouwen het als schadelijk. De man in de video bewijst dat je cola niet alleen kunt drinken, maar ook gebruiken als roestoplosmiddel. IederDeze plekken zou jij nooit voor jezelf kiezen!
Misschien is het fascinerend, ik heb geen ambitie om jacht plekken te ontdekken in de wereld. Ik wil het bos niet doorspitten met het gevoel de een geest op je schouder zit of mensen zit weg vervagen. Maar als je en gok durft te wagen, hebben wij mis

8 Vreemdste Plaatsen Waar Je Kunt Genieten Van Een Kop Koffie! Nummer 4 Zal Meer Dan Één Man Interesseren!
De meeste mensen houden van koffie. Het bevat cafeïne wat een perfecte stimulant is. Sommige mensen hebben hun favoriete plaatsen om het elke dag te drinken. Soms is het een eenvoudig café, thuis of op kantoor. Sommige lokale bewoners maken het geb

Eerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W