De meest voorkomende fouten met make-up. Kijk wat je moet doen om ze te vermijden!

Elke vrouw wil er prachtig uitzien, ongeacht leeftijd of huidskleur. Ons grootste wapen is goede make-up, die bijna elke onvolkomenheid kan verbergen, maar niet iedereen kan er op de juiste manier mee omgaan.

Het is verstandig om je aan de regel dat minder ook beter is te houden. Bekijk 15 van de meest gemaakte fouten bij het gebruik van make-up!

1. Te veel van alles! Laat je gezicht geen masker worden!

Bij het aanbrengen van make-up voor werk of op school is alles wat je nodig hebt een lichte foundation, mascara, en een beetje lipstick of je favoriete lipgloss. ‘s Avonds kun je je wat meer laten gaan, maar vergeet niet de regel dat als je je ogen meer accentueert, je geen opvallende lippenstift moet gebruiken, of omgekeerd.

1



2. Plakkerige wimpers.

Dit gebeurt vaak wanneer we nog een laag mascara toevoegen. Dan worden de wimpers erg zwaar en zien er monsterlijk uit. Het is beter om het maar één keer te doen, maar dan wel goed!

2



3. Dunne lippen met donkere lippenstift erop.

Niet iedereen heeft lippen als Angelina Jolie! Als je kleine en dunne lippen hebt, moet je lippenstift met een lichte kleur gebruiken. Donkere kleuren doen de lippen er optisch kleiner uitzien!

3








Op Het Eerste Gezicht Ziet Het Eruit Als Een Fout Van Een Architect, Maar Als Je Binnen Kijkt, Zul Je Merken Dat Dit Een Briljant Idee Is!
Huizen met een idee is iets waar we van houden! Ik denk dat er is niets beter is dan na een dag hard werken te ontspannen in een mooi ingerichte huis of appartement. De eigenaren van de keuken kwam met een briljant idee, en ze besloten om de lege rui



Het is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder

Niemand Durfde Deze Kat Aan Te Raken…Toen Nam Hij Hem In Zijn Armen… Wat Er Daarna Gebeurde Raakt Je Hart!
Iedereen kende Ugly – een verdwaalde kat die in de kelder leefde. Hij was heel erg lelijk. Hij had slechts één oog! Op de plaats waar het tweede had moeten zitten, had hij een lelijke, etterende wond. De linker poot van de kat had een ernstig

Een man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!
Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, ma