Een fotograaf maakte over de hele wereld foto’s van kinderkamers. Soms weet je even niet wat je moet zeggen…

“Waar Kinderen Slapen” is een project van de Britse fotograaf James Mollison. Zijn doel is om de verschillen te laten zien tussen de omstandigheden waaronder kinderen over de hele wereld leven. De serie probeert zich ook te richten op de moeilijke situaties waarmee de gezinnen van de kinderen worden geconfronteerd.

James reisde de wereld door op zoek naar de beste foto’s en bezocht landen als India, China, Mexico, Israël, Kenia en Senegal. Niet alleen ontdekte hij de omgeving van de kinderen, maar ook de verhalen – vaak erg hard en bijzonder pijnlijk.

cameraDe auteur legt uit: “Wat ik wil doen is om een bepaald soort wereldvisie te leveren. De foto’s tonen persoonlijkheden, culturele identiteit en economische situaties. Dat is de reden waarom we zulke enorme verschillen zien!” Bekijk zijn werk maar!1. Roathy, 8 jaar oud (Phnom Penh, Cambodja)
Roathy en zijn familie wonen op een stortplaats voor afval. Ze slapen op ‘bedden’ die zijn gemaakt van oude autobanden. Elke dag om 6 uur ’s ochtends ontbijt Roathy bij een liefdadigheidsorganisatie. Soms is het zijn enige maaltijd van de dag.

Roathy

Roathy12. Jyoti, 14 jaar oud (Makwanpur, Nepal)
Jyoti heeft al sinds haar jongste jaren als veldwerker gewerkt. Samen met haar zussen moet ze slapen op matten die verspreid liggen op de vloer.

Bezoek de volgende pagina’s om meer foto’s te zien van “Waar Kinderen Slapen”!

Jyoti

Jyoti1bron : recreoviral.com

Hij wilde deze fles azijn weggooien en ontdekte dat er iets in zat. Wist je dat je zoiets ook zelf in je azijn kunt krijgen?
Voor de meesten van ons is azijn een product dat we soms kopen, op de keukenplank zetten en zo nu en dan wel eens gebruiken. Soms zijn we het totaal vergeten, omdat we het alleen voor bepaalde maaltijden gebruiken. Blijkbaar kan iets in de azijn in iHij vroeg zijn vrouw om al zijn spaargeld samen met hem te begraven. De vrouw deed wat haar gezegd werd… Wat er later gebeurde, deed me huilen van het lachen!
Een man hield zoveel van geld dat hij na zijn dood begraven wilde worden met al zijn spaargeld. Hij werkte zijn hele leven hard en spaarde al zijn geld op. Hij verdiende veel, maar wilde zijn bezittingen niet met iedereen delen. Hij zei dat zijn inko

Ik Kijk Maar Ik Kan Mijn Ogen Niet Geloven. Dit Rijtuig Heeft Een Ongelooflijke Metamorfose Ondergaan! Je Moet Het Bekijken!
 

Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten
Of we het nu leuk vinden of niet, we leven in een tijd waarin het belangrijk is hoe we er uit zien. Het gaat er niet om een geweldig figuur en perfecte make-up te hebben, maar om goed voor jezelf zorgen. Cosmetica is een onmisbaar onderdeel in onze b