Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!

Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specifieke product op hun boterham.

Aanvankelijk had de chocolade een andere structuur, zodat het in plakjes kon worden gesneden en net als ham op de boterham gelegd, maar na verloop van tijd veranderde het recept in wat we vandaag kennen.

Bekijk enkele interessante feitjes over deze lekkernij!


11. Het maken van Nutella kreeg enkele bijdragen van Napoleon en… Hitler.

Napoleon probeerde de oorlog te winnen en bevroor de Britse handel. Als gevolg daarvan gingen de prijzen van goederen (met inbegrip van cacao) ongelooflijk omhoog, vandaar dat chocolade een luxe product werd dat maar weinig mensen zich konden veroorloven. De zoektocht naar andere ingrediënten als aanvulling op cacao was begonnen. Zoals later bleek was een hazelnootpasta, genaamd “Gianduia”, een zeer goede aanvulling. Het idee werd in 1940 overgenomen door Pietro Ferrero, die ook geen gemakkelijk leven had. Vanwege beperkingen in de voedselvoorziening begonnen zijn zaken te verminderen. Vervolgens creëerde hij een product met de naam “Gianduia Paste”, sinds 1964 wereldwijd bekend als Nutella.


42. Nutella verkoopt sneller dan… warme broodjes.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

2


3. Nutella verspreidde zich over de hele wereld en is nu wereldwijd beschikbaar in 75 landen.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

3bron : mentalfloss.com

Elk jaar creëren de drie broers hun eigen tuin met sneeuw in geheel iets ordinair! Bekijk het tot het einde!
Austin, Connor en Trevor Bartz zijn drie broers wonen in New Brighton in Minnesotcie die graag hun eigen achtertuin winter sneeuw ongewone sculpturen te creëren. Wat interessant is, er zijn geen afgoden, en anderen, om echt opmerkelijk wezens te creDe raarste foto’s van het weerbericht op de achtergrond.
Soms gebeuren er natuurlijke fonemen soms het is het zo geweldig dat je het niet kan geloven. Dit zijn enkele van de gekste foto’s ooit vereeuwigd door atmosferische verschijnselen. Een ding is zeker, de weer en moeder natuur moet worden geresp

Gigantische groenten! Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Maak je maar klaar om onder de indruk te raken!
Peter Glazebrook uit Engeland werd beroemd als boer met de grootste groenten ter wereld, wat in het Guinness Book of World Records werd opgenomen. Hij is de trotse eigenaar van de grootste uien, aardappelen, bloemkool, bieten en rapen. In 2013 verbou

Ze opende een zak groenten en zag iets angstaanjagend. Je zult niet geloven wat ze binnenin vonden!
Verse groenten en fruit geven ons lichaam een flinke dosis vitaminen. We gebruiken ze vooral in de zomer, wanneer ze het meest vers zijn en de meest voedzame inhoud hebben. Hun grootste voordeel is dat ze bijna het hele jaar beschikbaar zijn in de wi