Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!

Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specifieke product op hun boterham.

Aanvankelijk had de chocolade een andere structuur, zodat het in plakjes kon worden gesneden en net als ham op de boterham gelegd, maar na verloop van tijd veranderde het recept in wat we vandaag kennen.

Bekijk enkele interessante feitjes over deze lekkernij!


11. Het maken van Nutella kreeg enkele bijdragen van Napoleon en… Hitler.

Napoleon probeerde de oorlog te winnen en bevroor de Britse handel. Als gevolg daarvan gingen de prijzen van goederen (met inbegrip van cacao) ongelooflijk omhoog, vandaar dat chocolade een luxe product werd dat maar weinig mensen zich konden veroorloven. De zoektocht naar andere ingrediënten als aanvulling op cacao was begonnen. Zoals later bleek was een hazelnootpasta, genaamd “Gianduia”, een zeer goede aanvulling. Het idee werd in 1940 overgenomen door Pietro Ferrero, die ook geen gemakkelijk leven had. Vanwege beperkingen in de voedselvoorziening begonnen zijn zaken te verminderen. Vervolgens creëerde hij een product met de naam “Gianduia Paste”, sinds 1964 wereldwijd bekend als Nutella.


42. Nutella verkoopt sneller dan… warme broodjes.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

2


3. Nutella verspreidde zich over de hele wereld en is nu wereldwijd beschikbaar in 75 landen.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

3bron : mentalfloss.com

Lang afgevraagd wat deze vrouw maakt… De waarheid heeft mij verrast!
Een reclame voor een product, is het belangrijkste… gevoel voor humor :). Bekijk het en ik kwam met het idee van de maker van het bekende merk (die – raadsel waarvan de oplossing aan het eind filmpje :) ).Deze verhalen laten zien dat goedertierenheid overal is!
In de gekke wereld van tegenwoordig, vol conflicten en instabiliteit, is het moeilijk om hoop voor de toekomst te behouden. Dus, hoe blijf je open staan en een groot hart houden voor anderen, wanneer de wereld onaangenaam en wreed lijkt te zijn. Het

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het i

Deze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hitt