Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!

Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specifieke product op hun boterham.

Aanvankelijk had de chocolade een andere structuur, zodat het in plakjes kon worden gesneden en net als ham op de boterham gelegd, maar na verloop van tijd veranderde het recept in wat we vandaag kennen.

Bekijk enkele interessante feitjes over deze lekkernij!


11. Het maken van Nutella kreeg enkele bijdragen van Napoleon en… Hitler.

Napoleon probeerde de oorlog te winnen en bevroor de Britse handel. Als gevolg daarvan gingen de prijzen van goederen (met inbegrip van cacao) ongelooflijk omhoog, vandaar dat chocolade een luxe product werd dat maar weinig mensen zich konden veroorloven. De zoektocht naar andere ingrediënten als aanvulling op cacao was begonnen. Zoals later bleek was een hazelnootpasta, genaamd “Gianduia”, een zeer goede aanvulling. Het idee werd in 1940 overgenomen door Pietro Ferrero, die ook geen gemakkelijk leven had. Vanwege beperkingen in de voedselvoorziening begonnen zijn zaken te verminderen. Vervolgens creëerde hij een product met de naam “Gianduia Paste”, sinds 1964 wereldwijd bekend als Nutella.


42. Nutella verkoopt sneller dan… warme broodjes.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

2


3. Nutella verspreidde zich over de hele wereld en is nu wereldwijd beschikbaar in 75 landen.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

3bron : mentalfloss.com

Je moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
In 2013 Michael Tatelovich had een zeldzame kanker in zijn botten. Ewing-sarcoom is een uiterst kwaadaardige bewezen! Met behulp van Instagram besloot de jongen zijn ziekte te delen met de wereld. Zijn strijd vereeuwigd in foto’s die continu opHoewel Hij Geen Grote Financiële Middelen Had, Bouwde Hij Een Huis Dat Menig Architect Zich Doet Schamen! Kijk Eens Wat Hij Ontwierp!
Nogmaals, dit is het bewijs dat het niet nodig is om een fortuin te besteden om een ruimte mooi en smaakvol te maken. Deze keer laten we een zeer creatieve persoon zien die een gewone container omgebouwd heeft tot een eersteklas architectonisch gebou

Deze mensen zagen verschrikkelijke monsters uit de diepe zee! Denk eerst na over de vraag of je wilt kijken! Nummer 8 is afschuwelijk!
Het mooie en warme weer nodigde uit om een vakantie aan het water te nemen. Niets verfrist op een hete dag beter dan zwemmen in koel en schoon water. De diepe wateren verbergen echter veel geheimen en wezens waar niemand ooit van durft dromen! Bekijk

Maak Kennis Met Kuok – Een Van De Gelukkigste Dieren Ter Wereld!
Kuok is een dier waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Dus daar moeten we wat aan doen. Kuok behoort tot de buideldieren. Hij leeft in het zuidwesten van Australië en de Rottnest en Bald eilanden… en het is een van de meest posit