Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!

Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specifieke product op hun boterham.

Aanvankelijk had de chocolade een andere structuur, zodat het in plakjes kon worden gesneden en net als ham op de boterham gelegd, maar na verloop van tijd veranderde het recept in wat we vandaag kennen.

Bekijk enkele interessante feitjes over deze lekkernij!


11. Het maken van Nutella kreeg enkele bijdragen van Napoleon en… Hitler.

Napoleon probeerde de oorlog te winnen en bevroor de Britse handel. Als gevolg daarvan gingen de prijzen van goederen (met inbegrip van cacao) ongelooflijk omhoog, vandaar dat chocolade een luxe product werd dat maar weinig mensen zich konden veroorloven. De zoektocht naar andere ingrediënten als aanvulling op cacao was begonnen. Zoals later bleek was een hazelnootpasta, genaamd “Gianduia”, een zeer goede aanvulling. Het idee werd in 1940 overgenomen door Pietro Ferrero, die ook geen gemakkelijk leven had. Vanwege beperkingen in de voedselvoorziening begonnen zijn zaken te verminderen. Vervolgens creëerde hij een product met de naam “Gianduia Paste”, sinds 1964 wereldwijd bekend als Nutella.


42. Nutella verkoopt sneller dan… warme broodjes.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

2


3. Nutella verspreidde zich over de hele wereld en is nu wereldwijd beschikbaar in 75 landen.

Gemiddeld wordt elke 2,5 seconden een pot Nutella verkocht. Interessant is dat er minder vaak mensen worden geboren, omdat er slechts elke 8 seconden een potentiële consument van Nutella wordt geboren.

3bron : mentalfloss.com

Facebook Comment
Waarom leven mannen korter dan vrouwen? Hier zijn een aantal grappige redenen!
Statistieken liegen niet! Vrouwen leven veel langer dan mannen. Wat is de reden? Onderzoekers presenteren van tijd tot tijd vele interessante theorieën. We vonden ook een aantal aanwijzingen om dit interessante fenomeen te verklaren. Hoe dan ook, kiDe juryleden waren onder de indruk van haar stem, en toen zij zich omdraaide om te zien wie zozingt, waren ze in shock.
In de Italiaanse The Voice kwam een geweldige kandidaat, een non genaamd Christina Sciccia. De was geweldig, en de jury in een shock toen zij zich omdraaiden. Zuster Christina won de talentenjacht. En dat vinden we helemaal niet vreemd! Als je dit op

De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di

Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel