Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!

Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust.

Helaas is niet elk kind zo gezegend. Sommige kinderen moeten van jongs af aan worstelen met moeilijkheden en tegenslagen die ondenkbaar zijn voor hun kleine geesten.

Dit drie jaar oude meisje, Samara Muir, werd heel wreed geïntroduceerd in de wereld van racisme en vooroordelen. Het ergste is dat alles gebeurde op één van de gelukkigste dag in haar korte leven. De domheid van sommige mensen verrast me altijd!

1

Net als ieder kind, houdt Samara van Disney-films, vooral die met prinsessen. Haar favoriete personage is Elsa van ‘Frozen’.

Toen het plaatselijke winkelcentrum een evenement met Disney-thema organiseerde, was het meisje blij. Ze had er lang van gedroomd om zich te verkleden als haar favoriete prinses – en eindelijk had ze de kans.

2

Kleine Samara, verkleed als Elsa, moest samen met haar moeder Rachel geduldig wachten. En toen gebeurde er iets dat haar wereld vernietigde.

3
Je kunt niet tekenen, maar je kind vraagt wel om hulp? Hier zijn briljante tips over hoe je van getallen dieren kunt maken en nog veel meer!
Niet iedereen is artistiek aangelegd, maar soms kan het niet anders en moet je een teddybeer of konijn tekenen. En je moet het zo doen dat het kind niet gaat vragen “Wat is dit? Zo ziet een teddybeer er niet uit”. Hulp komt van kunstenaarLemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.
Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of mis

15 voorbeelden van “iets niet goed”. Nummer 6 zal je tot tranen laten lachen!
We zijn bestand tegen kleine foutjes, zelfs fraude, maar soms zijn deze pogingen tot te smokkelen en iets afwijkends zo duidelijk en slecht, dat we ze direct zien. Hun makers zijn geen meesterbreinen van wangedrag, vaak zijn het gewoon ongelukjesR

Deze Neushoorn Is Zo Waardevol Dat Commando’s Hem Dag En Nacht Bewaken!
De hoorns van neushoorns zijn zeer waardevol op de zwarte markt, waardoor deze prachtige dieren helaas uitsterven. Dit is het laatste mannetje van de zwarte neushoorn in de wereld. Tegenwoordig kosten hoorns meer dan $ 75.000 per kilo, de laatste ver