Hij kon niet accepteren dat kinderen na de abortus geen fatsoenlijke begrafenis kregen. Wat hij deed was een hartenbreker… Inderdaad een groot man!

In 2001 vergezelde Tong Phuoc Phuc uit Vietnam zijn zwangere vrouw tijdens haar verblijf in het ziekenhuis. Hij merkte dat er destijds regelmatig abortussen werden uitgevoerd in een van het ziekenhuiskamers.

Hij was geschokt en hij vroeg zich af wat er met de lichamen van de ongeboren kinderen gebeurde. Hij kwam erachter dat ze zeer onmenselijk werden behandeld.

p


Hij wilde er koste wat kost voor zorgen dat ze een fatsoenlijke rustplaats kregen, en er ontstond een plan in zijn gedachten. Met zijn spaargeld kocht hij een groot stuk land op de heuvel van Hon Thom in Nha Trang City. Daar begon hij kinderen te begraven nadat er abortus op hen was uitgevoerd. In het begin was zijn vrouw niet zo blij met het idee, maar de man luisterde niet naar wat ze te zeggen had, en uiteindelijk gaf ze toe. Het is afschuwwekkend dat Tong tot nu toe meer dan 10.000 lichamen heeft begraven!

3


Ga door naar de volgende pagina om verder te lezen! 

7bron : heftig.de

Facebook Comment
7 onopgeloste mysteries die je kunnen doen schrikken! Lees ze als je niet bang bent!
We kijken allemaal graag naar misdaadseries waar de dader in 40 minuten wordt gepakt en voor zijn misdaad wordt gestraft. Er bestaat geen perfecte misdaad, er zijn altijd sporen die een dader achterlaat. Helaas, in het echte leven, is het soms andersHij heeft zich 60 jaar lang niet gewassen! De reden waarom hij niets om hygiëne geeft gaat het verstand te boven!
Persoonlijke hygiëne is erg belangrijk omdat het ontbreken ervan bijdraagt aan het verspreiden van ziekten en in de Middeleeuwen was dat de oorzaak van vele epidemieën. Hoewel iedereen weet dat je jezelf moet wassen, had deze 80-jarige man besloten

Deze man nam de auto van dit arme paar in beslag! 3 dagen later bedankten ze hem met tranen in hun ogen
Ouderen lijken maar weinig nodig te hebben om van te leven. Ze hebben een plek om te wonen, genoeg te eten en ze hoeven niet langer te sparen. Hun kinderen zijn allemaal volwassen, en ze hebben hun leningen afbetaald, zodat er genoeg overblijft om va

Deze beroemdheden hebben hun historische tegenhangers! Zie hoeveel het op elkaar lijkt!
Wist u dat sommige beroemdheden hun historische look-alikes hebben? Geweldig dat zij zo op elkaar lijken! De meeste zijn bekend van televisie programma’s en films. Het blijkt dat mensen graag een lang leven voor zich! Het vereeuwigd hun foto