De Reactie Van Dit Meisje Op Het Nieuwe Lid Van De Huishouding Is Onmogelijk Na Te Spelen


Velen van jullie hebben in hun jeugd vast wel gedroomd over het krijgen van een huisdier. Sommigen droomden over een hond, anderen over een kat, vogel, vis, konijn…

Zij droomde over een hond. Sommigen hadden geluk en kregen een huisdier, anderen niet omdat de ouders verschillende excuses hebben gebruik over het in huis te hebben van een huisdier. Toen ik de reactie van dit meisje zag op een puppy die ze kreeg, deed het me denken aan mijn kindertijd en de vreugde die ik voelde toen ik een hond kreeg van mijn ouders.Dit meisje verwachtte niets, ze kwam net thuis van school en zag een nieuwe vriend. Een ding is zeker – je hebt al heel lang niet meer zo’n uiting van vreugde gezien. 

miniaturka-dzieckoBekijk de video op de volgende pagina. Bekijk het filmpje! En jij, hoe vierde jij het krijgen van een klein huisdier?

Deel deze video met je vrienden, zodat ze zich die mooie momenten weer kunnen herinneren!

Pagina 1 van 112 uiterst simpele uitvindingen die miljoenen dollars aan winst voor de uitvinders opleverden!
Er zijn een heleboel dingen in de wereld die nu heel normaal zijn en waar we niet meer zonder kunnen. Als we naar deze dingen kijken denken we wel eens “waarom heb ik dat niet uitgevonden, want het is zo simpel!” Alle makers van deze gadgZe kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!
Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen. Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg.

Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!
Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy

Het is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder