Een jaar lang dronk ze water met 2 extra ingrediënten. Kijk hoe het haar leven heeft veranderd.

Iedereen is op zoek naar een manier om lang en gezond te leven. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, ongeacht je leeftijd. Soms zijn onze dagelijkse kwaaltjes erger dan ernstige ziekten. Vermoeidheid, slapeloosheid, slechte concentratie, spierpijn en hoofdpijn kunnen allemaal erg vervelend zijn.

Ze worden vaak onderschat, totdat het te laat is en ze een serieuze behandeling vereisen. Het is dan de moeite waard om natuurlijke remedies uit te proberen alvorens de dokter te bezoeken. En dat is precies wat Marianna Hewitt deed, en zij dronk ‘s ochtends een glas water met honing en citroen in plaats van koffie.
lemon-91537_960_720


Ze verzekert ons dat dit genoeg is om gezond en veerkrachtig te blijven! Ze drinkt dit mengsel nu al een jaar, en beschrijft hoe het haar leven heeft veranderd. Ze dronk altijd koffie, en dat was de enige drank die haar een beetje op de been hield. Het water moet wel heet zijn maar niet koken, omdat dat de voedingswaarde van honing kan vernietigen. Voeg aan een glas water een eetlepel honing en een halve citroen toe.

honey-lemon2

Op de volgende pagina kom je er achter welke ingrediënten voor de vitaminen en de energie in deze drank zorgen.

cocktail-715164_960_720
Hij gooide meer dan een kilo uien in een hete pan. Toen ik het resultaat zag, wilde ik hetzelfde doen!
We zien uien meestal niet als iets lekkers. Alles wat we erover weten is dat wanneer je ze snijdt, ze een chemische stof afgeven die sterk irriterend is voor onze ogen, en dat je adem nogal onaangenaam wordt als je ze rauw eet. Deze groente heeft ech28 de meest creatieve tassen. Je moet dat zien!
De creativiteit van advertenties kent geen grenzen. Deze tassen zijn het bewijs daarvan. Hier presenteren wij 28 ideeën voor deze tassen, sommige zijn echt vindingrijk.  #1. ASPE Crime Stories Bron: ASPE Crime Stories  

Hij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!
Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meub

Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!
Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te v