Een briljante gebruik van de extra gaatjes in sportschoenen! Wist jij waar dit gat voor is?

De meeste sportschoenen hebben kleine gaatjes waar de veters doorheen gaan. Aan het eind kun je het laatste “oogje” zien. Meestal besteden we er weinig aandacht aan, en behandelen het gaatje als een onnodige toevoeging. Het blijkt echter een nogal handige oplossing te zijn om je tegen blessures en het wrijven tegen je hielen te beschermen.

Je kunt hier de zogenaamde Karaaksteek gebruiken, waarmee je je voet in een stabiele en comfortabele positie houdt. Als je een fervent loper of wandelaar bent, is deze extra “functie” erg nuttig voor jou.

111Bekijk een video die laat zien hoe je de voet tijdens atletiek kunt beschermen. De enorme snelheid waarmee deze video zich verspreidde, bewijst wel hoeveel mensen zich niet bewust waren van wat de functie van dat laatste gaatje in de schoenen. was Geef toe, jij wist het ook niet?

Maak je geen zorgen! Beter te laat, dan nooit! Als je deze post leuk vindt, deel hem dan met je vrienden op Facebook. Laat ze deze nuttige oplossing lezen. het is echt de moeite waard om te gebruiken, en het kan erg nuttig blijken te zijn!

Pagina 1 van 1


bron : Illumiseen

Om een lucifer aan te steken hoef je de kop niet tegen de zijkant van een luciferdoosje te strijken. Doe het gewoon ZO!
De ontdekking van vuur was een van de grootste verworvenheden van onze voorouders. Aanvankelijk werd vuur gemaakt door twee stukken hout zo tegen elkaar te wrijven dat de schurende vezels spontaan ontbrandden. In de loop der tijden zijn de methoden vEen vrouw in Egypte stopt een bulldozer. Zie hier waarom zij dat deed!
WOnder de rook, bloed en geweld, zat een eenzame gesluierde vrouw stond voor een bulldozer naar de liggende man te beschermen. Ze stak haar hand uit en weigerde om te bewegen. Waarom? De onrust in Egypte geleid tot haat en vervolging. De wereld van d

7 Vreemde Natuurlijke Fenomenen, De Wetenschap Weet Er Nog Maar Heel Weinig Over. Misschien Kom Je Tot Enkele Interessante Conclusies!
Voelt het soms alsof je te weinig weet over de wereld? Maak je geen zorgen. Zelfs de beste wetenschappers weten niet alles. Over de hele wereld zijn er elke dag dingen die veel wetenschappers niet weten. Ze onderzoeken, stellen hypotheses op, en als

Dit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!
De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen. De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittanniƫ (Kyloe, Northumb