Een briljante gebruik van de extra gaatjes in sportschoenen! Wist jij waar dit gat voor is?

De meeste sportschoenen hebben kleine gaatjes waar de veters doorheen gaan. Aan het eind kun je het laatste “oogje” zien. Meestal besteden we er weinig aandacht aan, en behandelen het gaatje als een onnodige toevoeging. Het blijkt echter een nogal handige oplossing te zijn om je tegen blessures en het wrijven tegen je hielen te beschermen.

Je kunt hier de zogenaamde Karaaksteek gebruiken, waarmee je je voet in een stabiele en comfortabele positie houdt. Als je een fervent loper of wandelaar bent, is deze extra “functie” erg nuttig voor jou.

111Bekijk een video die laat zien hoe je de voet tijdens atletiek kunt beschermen. De enorme snelheid waarmee deze video zich verspreidde, bewijst wel hoeveel mensen zich niet bewust waren van wat de functie van dat laatste gaatje in de schoenen. was Geef toe, jij wist het ook niet?

Maak je geen zorgen! Beter te laat, dan nooit! Als je deze post leuk vindt, deel hem dan met je vrienden op Facebook. Laat ze deze nuttige oplossing lezen. het is echt de moeite waard om te gebruiken, en het kan erg nuttig blijken te zijn!

Pagina 1 van 1


bron : Illumiseen

Aangeklaagd door haar man, omdat ze een lelijk kind heeft gebaard! Geschrokken!!!
In inwoner in Noord China – Jian Feng, is gescheiden van zijn vrouw omdat het bleek dat hun pasgeboren kind erg lelijk was. Onze dochter was erg lelijk en dat heeft mij afgeschrikt. Zei hij in een interview met een interview met de vader. Het mZe lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!
Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleid

Het geheim van perfect gekookte eieren. Vanaf vandaag eet je ze de manier waarop je ze wilt hebben!
Het koken van perfecte eieren is, in tegenstelling tot wat het lijkt, helemaal niet zo gemakkelijk. Sommige mensen vinden het prettig als de dooier vast is, anderen, hebben liever dat het nog wat vloeibaar is. Het is belangrijk om te weten hoeveel ti

Velen van ons hebben dit apparaat in onze keuken, maar weinigen weten hoe gevaarlijk het kan zijn. Wees voorzichtig!
Hoewel dit apparaat in de keuken uiterst nuttig is, kan het ook erg gevaarlijk zijn door de druk die het produceert. De hogedrukpan, want dat is het apparaat waar we het over hebben, stelt ons in staat om heerlijke maaltijden te bereiden zonder urenl