Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil


Het is vandaag de verjaardag van mijn ex-vrouw, dus ik ben vroeg opgestaan en heb haar bloemen en een verjaardagskaart gebracht en voor de kinderen een cadeautje om haar te geven en haar geholpen met het ontbijt. Zoals gewoonlijk vroeg iemand me waarom ik in godsnaam de hele tijd nog steeds dingen voor haar doe. Dat irriteert me. Dus ik zet het allemaal voor jullie op een rijtje.


Ik ben twee kleine mannetjes aan het opvoeden. Het voorbeeld dat ik hen geef hoe ik hun moeder behandel, laat hen zien hoe zij vrouwen moeten behandelen en dat heeft invloed op hun perceptie over relaties. Ik denk in mijn geval zelfs nog meer, want we zijn gescheiden. Dus als je jouw kinderen geen voorbeeld geeft over hoe je je moet gedragen, wordt het hoog tijd om dat te veranderen. Stijg boven jezelf uit en wees een voorbeeld. Dit is groter dan jij. Voed goede mannen op. Voed sterke vrouwen op. Alstublieft. De wereld heeft ze hard nodig, nu meer dan ooit.bron : facebook.com

Doe DIT in de wasmachine en krijg sneeuwwitte kleren! Verwijdert ook de gele verkleuring veroorzaakt door anti-transpirant en bloedvlekken!
Verwijder na 8 uren de kleding uit het water, spoel ze af en hang ze te drogen. Om zeker te zijn, kun je ze natuurlijk in de wasmachine doen en met gebruik van een zachte cyclus wassen, maar het zou niet nodig moeten zijn. Aspirine verwijdert zelfs o11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
4. Maria Jose Cristerna staat bekend als de Vampire Woman, en heeft het meest gewijzigde gezicht. 5. Een van de meest gespierde vrouwen op aarde. 6. Valeria Lukyanova. Een Oekraiens model, dat zich met plastische chirurgie eruit laat zien als Barbie.

Deze gorilla kreeg een perfect cadeau voor zijn 44e verjaardag!
De gorilla, beroemd om zijn kennis van gebarentaal, kreeg een doos met katten en mocht er twee kiezen. Koko denkt na over welke kat hij op zal pakken.

Hij heeft geen armen, zij heeft geen benen… Hun relatie kan een bron van inspiratie voor vele mensen zijn.
Als ze ergens niet bij kan, vraagt ze haar man om hulp, die snel komt om haar een handje te helpen. Ze ondersteunen elkaar en samen kunnen ze alle obstakels overwinnen. Ze hebben veel vertrouwen en kracht, en kunnen samen alles bereiken waar ze zich