Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil


Het is vandaag de verjaardag van mijn ex-vrouw, dus ik ben vroeg opgestaan en heb haar bloemen en een verjaardagskaart gebracht en voor de kinderen een cadeautje om haar te geven en haar geholpen met het ontbijt. Zoals gewoonlijk vroeg iemand me waarom ik in godsnaam de hele tijd nog steeds dingen voor haar doe. Dat irriteert me. Dus ik zet het allemaal voor jullie op een rijtje.


Ik ben twee kleine mannetjes aan het opvoeden. Het voorbeeld dat ik hen geef hoe ik hun moeder behandel, laat hen zien hoe zij vrouwen moeten behandelen en dat heeft invloed op hun perceptie over relaties. Ik denk in mijn geval zelfs nog meer, want we zijn gescheiden. Dus als je jouw kinderen geen voorbeeld geeft over hoe je je moet gedragen, wordt het hoog tijd om dat te veranderen. Stijg boven jezelf uit en wees een voorbeeld. Dit is groter dan jij. Voed goede mannen op. Voed sterke vrouwen op. Alstublieft. De wereld heeft ze hard nodig, nu meer dan ooit.



bron : facebook.com





Zo veranderden schoonheidsidealen in de afgelopen 100 jaar. Ik weet niet zeker of de moderne de beste is!
Jaren 20. Jaren 30. Jaren 40.  



Dode walvissen voor de kust van Duitsland. Wat er in hun maag werd gevonden is gewoon beangstigend!
Er werden dit jaar 13 potvissen dood aangetroffen voor de kust op de Noordzee (Sleeswijk-Holstein, Duitsland). Toen wetenschappers ze begonnen te bestuderen, vonden zij in hun magen iets heel erg verontrustend.  In het maagdarmkanaal van de zoogdier

Deze eend was niet in staat om haar kinderen te redden! Gelukkig was er iemand om haar te helpen met dit!
Viel de mensen op die daar langs liepen. Ze sprong in het zwembad en liep naar de kleintjes wachten redders.

Deze trucjes maken het leven voor elke vrouw makkelijker. Truc nummer 6 is het meest nuttig!
2. Met een gewone hoofdband kun je de taille van spijkerbroeken vastzetten. Deze truc is nuttig voor zwangere vrouwen en vrouwen met een appelvormig lichaam.