Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil


Het is vandaag de verjaardag van mijn ex-vrouw, dus ik ben vroeg opgestaan en heb haar bloemen en een verjaardagskaart gebracht en voor de kinderen een cadeautje om haar te geven en haar geholpen met het ontbijt. Zoals gewoonlijk vroeg iemand me waarom ik in godsnaam de hele tijd nog steeds dingen voor haar doe. Dat irriteert me. Dus ik zet het allemaal voor jullie op een rijtje.


Ik ben twee kleine mannetjes aan het opvoeden. Het voorbeeld dat ik hen geef hoe ik hun moeder behandel, laat hen zien hoe zij vrouwen moeten behandelen en dat heeft invloed op hun perceptie over relaties. Ik denk in mijn geval zelfs nog meer, want we zijn gescheiden. Dus als je jouw kinderen geen voorbeeld geeft over hoe je je moet gedragen, wordt het hoog tijd om dat te veranderen. Stijg boven jezelf uit en wees een voorbeeld. Dit is groter dan jij. Voed goede mannen op. Voed sterke vrouwen op. Alstublieft. De wereld heeft ze hard nodig, nu meer dan ooit.bron : facebook.com

Facebook Comment
Dit Was Waarschijnlijk Het Beste Verjaardagsgeschenk Dat Je Kunt Bedenken! Geweldig Idee!
Je hebt waarschijnlijk wel vaker fantastische gebak gepresenteerd zien worden in culinaire programma’s op tv of op het internet. Deze smakelijke hond of kat personages zien er zo realistisch uit dat het moeilijk is om te bepalen welke echt is.Deze tiener heeft 232 extra tanden laten verwijderen. Je zult niet geloven hoeveel tijd hij in een tandartsstoel heeft gezeten!
  Gelukkig zijn de artsen erin geslaagd om de botstructuur te redden en de operatie zou geen enkel teken moeten achterlaten dat er ooit iets heeft plaatsgevonden. Na 7 uur had de tiener nog maar 28 tanden en heel veel redenen om te glimlachen.

Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
  Het is een wonder dat hij het heeft overleeft.

Ook jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Met de hulp van zijn verzorgers, kan deze alpaca eindelijk volledig van het leven genieten.