Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil


Het is vandaag de verjaardag van mijn ex-vrouw, dus ik ben vroeg opgestaan en heb haar bloemen en een verjaardagskaart gebracht en voor de kinderen een cadeautje om haar te geven en haar geholpen met het ontbijt. Zoals gewoonlijk vroeg iemand me waarom ik in godsnaam de hele tijd nog steeds dingen voor haar doe. Dat irriteert me. Dus ik zet het allemaal voor jullie op een rijtje.


Ik ben twee kleine mannetjes aan het opvoeden. Het voorbeeld dat ik hen geef hoe ik hun moeder behandel, laat hen zien hoe zij vrouwen moeten behandelen en dat heeft invloed op hun perceptie over relaties. Ik denk in mijn geval zelfs nog meer, want we zijn gescheiden. Dus als je jouw kinderen geen voorbeeld geeft over hoe je je moet gedragen, wordt het hoog tijd om dat te veranderen. Stijg boven jezelf uit en wees een voorbeeld. Dit is groter dan jij. Voed goede mannen op. Voed sterke vrouwen op. Alstublieft. De wereld heeft ze hard nodig, nu meer dan ooit.bron : facebook.com

Facebook Comment
Hij vereeuwigde kinderen uit de hele wereld en hun speelgoed op foto’s. De eerste twee zullen je tot tranen beroeren
Taha – Beiroet in Libanon Bethsaida uit Port-au-Prince, Haïti Arafa en Aisha uit Bububu, Zanzibar Allenah uit El Nido, Filippijnen Ryan uit Zuid-Afrika Orly uit Brownsville, TexasDeze stad maakt een opwindende indruk. Dit moet je zien!
Ideale proporties – bijna mathematische precisie. (piximus.net) Zo ziet het eruit vanuit de verte. (piximus.net) In het midden is een historische markt.  (piximus.net)

10 hypnotiserende GIF, schokkend!
2. Deze boot drijft in zwavelhexafluoride. Het is duidelijk dat er een waanidee is dat de boot in de lucht drijft.

Deze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Desondanks zijn erg gehecht aan de familie die voor hen zorg. Kaukasische Herdershonden werden gefokt in de Kaukasische Bergen tussen de Zwarte Zee en de Kaspische in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (tegenwoordig Armenië, Georgië en Azerbei