Hij werd wakker met een zwarte voet en dacht dat hij een ernstige ziekte had. Zijn vriendin besefte uiteindelijk wat er was gebeurd

Michael wist niet wat hij moest zeggen toen het meisje begon te lachen. Nadat ze was gekalmeerd vroeg ze hem om geen ambulance te bellen, omdat er niets aan de hand was. Ze legde hem uit wat zij dacht dat er aan de hand was. Een dag eerder had Stephanie, die een model is en goed voor haar huid zorgt, een bronzing lotion gebruikt. Michael had nog steeds geen idee wat dat precies betekende. Hij begon zenuwachtig te worden, maar Stephanie lachte en vertelde hem hoe het precies zat.

 

Bronzing lotion bevat een pigment dat gelijkmatig op de huid moet worden aangebracht om zijn werk goed en zonder strepen te doen. De meeste vrouwen gebruiken daarvoor vaak speciale handschoenen, maar sommigen verspreiden de lotion liever met herensokken. Dikke sokken zijn doorgaans het meest geschikt voor dit werkje. Toen Stephanie klaar was met het aanbrengen, liet ze de sok op het dressoir liggen, en ‘s ochtend had Michael hem gevonden en gedacht dat hij schoon was en prima rook. Na een paar uur had de bronzing lotion de huid verkleurd. Michael blijkt niet de enige man te zijn die een dergelijke ervaring heeft gehad.

 


bron : lifebuzz.com, facebbok.com

Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
5. Waar praat je over met je vrienden? Dit is een belangrijke vraag, want onze gesprekken gaan meestal over onze passies, en wat op dit moment onze gedachten in beslag neemt. Denk na eens na over wat je aan vrienden en kennissen vraagt, misschien hebHij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!
Toen het tafelblad volledig was bedekt met munten was het tijd om de munten met epoxyhars te bedekken. De man spreidde het met een spatel gelijkmatig uit en wachtte geduldig tot het oppervlak droog was. Na een paar uur kon hij van de fantastische taf

Deze vrouwen hebben gekozen voor een natuurlijke look, en bovendien hebben ze besloten om het op Instagram te laten zien!
4. Zij heeft ook besloten haar verschillen te tonen. 5. Puur natuur.   6. Dreadlocks op haar hoofd en oksels met natuurlijk haar.  

Bekijk hier de ironie hoogtepunten, wij hebben 15 grappige foto’s verzameld!
2.  Vrachtwagen betrapt bij McDonald’s fitness bedrijf… Niet alleen niet werken, maar ook om extra kilo’s te verliezen. Maar sinds je met een vrachtwagen kan rijden stopt het hun niet? (americanlivewire.com)