Ze zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!1. Deze twee mannen zaten tijdens een vlucht naar Ierland toevallig naast elkaar in het vliegtuig, toen een van hen op de plaats van iemand anders zat. Ze bleken ook nog eens hetzelfde hotel geboekt te hebben.


Ze ontdekten heel gemakkelijk een gemeenschappelijke taal en zagen een opvallende gelijkenis. Na die veelbelovende start konden ze na aankomst de gelegenheid om samen een biertje te pakken niet voorbij laten gaan.2. Dit meisje ontmoette tijdens het winkelen in een winkelcentrum een tiener die daar werkte. Ze zag meteen dat ze vrijwel identiek waren, en vroeg haar daarom of ze een foto van hun tweeën kon maken. Dee ongewone situatie is de moeite van fotograferen wel waard!bron : curioctopus.it

Deze Kunstenaar Toont Nieuwe Gezichten Van Beroemde Filmposters. De Een Beter Dan De Andere!
Is het speelgoed tot leven gekomen? Een geweldig idee voor Tim Burton fans. Een geweldige hybride.Een hond at 500 dollar contant geld! Dit is wat er vervolgens gebeurde, ik moest huilen van het lachen!
Gelukkig kon Wayne de briefjes geld uit de hond halen. Hij stuurde ze naar het ministerie van Financiën, en deed daar zijn verhaal. De Department schreef hem een cheque uit met hetzelfde bedrag.

Disney prinsessen als hotdogs!
Prinses Rapunzel uit “Tangled”. Księżniczka Bella z bajki: “Piękna i bestia”. Als je dit idee leuk vond, dan moet je het ook eens doen, de kinderen zullen er blij mee zijn, en deel het met je vrienden zodat ze dit ook kunne

Het ziet eruit als een olielek, maar wacht tot je ziet, wat het eigenlijk is. maar wacht tot je ziet, wat het eigenlijk is!
Wauw! Ik zou maken dat ik weg kwam uit het water! Als je wilt dat je vrienden dit zien – deel het met ze.