Ze zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!1. Deze twee mannen zaten tijdens een vlucht naar Ierland toevallig naast elkaar in het vliegtuig, toen een van hen op de plaats van iemand anders zat. Ze bleken ook nog eens hetzelfde hotel geboekt te hebben.


Ze ontdekten heel gemakkelijk een gemeenschappelijke taal en zagen een opvallende gelijkenis. Na die veelbelovende start konden ze na aankomst de gelegenheid om samen een biertje te pakken niet voorbij laten gaan.2. Dit meisje ontmoette tijdens het winkelen in een winkelcentrum een tiener die daar werkte. Ze zag meteen dat ze vrijwel identiek waren, en vroeg haar daarom of ze een foto van hun tweeën kon maken. Dee ongewone situatie is de moeite van fotograferen wel waard!bron : curioctopus.it

De oude man voelde zich weer jong! Hij gooide ballen en deed iets geweldig!
De oude man luisterende met zijn hart en ging naar de dansvloer… Hij gooide de ballen en stal de show… en onze hart!Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!
Het werken aan deze lichamen is erg emotioneel geweest. Tijdens het onderzoek werd niet vergeten dat ze echte mensen aan het onderzoeken waren, die werden verrast door een natuurramp, en hun lichamen werden bewaard in versteende omhulsels.

20 bewijzen dat elk kind behoefte heeft aan een dier. Het is moeilijk om bij het bekijken van deze foto’s niet geraakt te worden!
5. “Klaar voor een wandeling” 6. “Laten we samen kijken” 7. Zijn glimlach zegt het allemaal. 8. “Rustig maar, ik wil alleen kijken of je ziek bent!”

Je moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
Foto op het ziekenhuisbed.