Na het bekijken van deze korte video, gebeurt er iets heel vreemds. Geloof je het niet?

Probeer het zelf maar! Ga gemakkelijk in je stoel zitten, ontspan je en begin te kijken. Denk erom je volledig te concentreren op de letter, die in het midden van het veld beweegt.

Lees de letters die de een na de ander tevoorschijn komen en draai je gezicht niet weg, zelfs niet heel even. Wanneer de video eindigt, kijk dan de kamer rond waar je je bevindt. Dat is raar, vind je niet?

Bez-nazwy-5


Het geheime schrift zegt: “We willen niet leven in een wereld van realiteit, maar in een wereld van waarnemingen.” Maar wat de letters spellen is niet het belangrijkste. Na het bekijken van deze video begint alles om je heen te draaien en rare vormen aan te nemen. Voor mensen die vaak high zijn, is het waarschijnlijk niets nieuws, maar het is een buitengewone ervaring voor degenen die dit gevoel nog nooit eerder hebben meegemaakt ;).

Kijk zelf maar!
Als je geinteresseerd was door dit experiment, deel het dan met je vrienden op Facebook!

 

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Facebook Comment
Eindelijk! Wetenschappers hebben bewezen dat je net zoveel chocolade kan eten als je maar wilt!
Wij hebben altijd wel een excuus voor onze kleine zwakheden. Koekjes in het restaurant of pizza om 6 uur ‘s avonds en we zijn altijd op zoek naar excuses om onszelf iets te geven. Ieder van ons stelt gezondheid op prijs en misschien is dat wel de rDe mensen op deze festival slapen in hangmatten, welke bijna zijn verbannen in de de wolken. Wow.
Heb jij ooit gehoord van internationale ontmoeting op hoogte?         (highleaks.com)

Dit is een droom tip van elke serveerster! Dit geld werd gebruikt voor een goed doel!
Voor sommige zijn dieren hun alles. Ze helpen om veel dingen te doen! De serveerster is dol op haar hond Trucker. Ze delen een vriendschap dat zo sterk is dat zij besloot een tatoeage op haar pols van zijn poot te plaatsen. Een echtpaar was geïntere

Ze wisten zeker dat ze binnenin de slang een dood dier zouden vinden. Het resultaat was echter totaal onverwacht
Slangen staan al heel lang op de lijst van meest gevaarlijke dieren. Er wordt geschat dat ze ongeveer 50.000 mensen per jaar doden! Mensen zijn er bang voor en proberen ze ten koste van alles te vermijden. Maar er zijn ook liefhebbers van slangen die