Na het bekijken van deze korte video, gebeurt er iets heel vreemds. Geloof je het niet?

Probeer het zelf maar! Ga gemakkelijk in je stoel zitten, ontspan je en begin te kijken. Denk erom je volledig te concentreren op de letter, die in het midden van het veld beweegt.

Lees de letters die de een na de ander tevoorschijn komen en draai je gezicht niet weg, zelfs niet heel even. Wanneer de video eindigt, kijk dan de kamer rond waar je je bevindt. Dat is raar, vind je niet?

Bez-nazwy-5


Het geheime schrift zegt: “We willen niet leven in een wereld van realiteit, maar in een wereld van waarnemingen.” Maar wat de letters spellen is niet het belangrijkste. Na het bekijken van deze video begint alles om je heen te draaien en rare vormen aan te nemen. Voor mensen die vaak high zijn, is het waarschijnlijk niets nieuws, maar het is een buitengewone ervaring voor degenen die dit gevoel nog nooit eerder hebben meegemaakt ;).

Kijk zelf maar!
Als je geinteresseerd was door dit experiment, deel het dan met je vrienden op Facebook!

 

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Mensen gebruiken deze 10 dingen elke dag.
Je zou niet geloven hoe lang geleden ze werden uitgevonden! 1. De oudste sokken. Uitgevonden in de vierde eeuw na Christus, en ze zijn ontworpen om te worden gedragen bij sandalen.7 Vreemde Natuurlijke Fenomenen, De Wetenschap Weet Er Nog Maar Heel Weinig Over. Misschien Kom Je Tot Enkele Interessante Conclusies!
Voelt het soms alsof je te weinig weet over de wereld? Maak je geen zorgen. Zelfs de beste wetenschappers weten niet alles. Over de hele wereld zijn er elke dag dingen die veel wetenschappers niet weten. Ze onderzoeken, stellen hypotheses op, en als

Terwijl de vrouw bezig was met het maken van een selfie met een brug in achtergrond, probeerde de man zelfmoord te plegen!
Een toerist besloot om een selfie tegenover de beroemde Brooklyn Bridge in de Verenigde Staten te nemen. Op hetzelfde moment trok de politie een man van de brug die zelfmoord wilde plegen. Wie moet je zijn, om je op zo’n dramatisch moment zo te

21 foto’s gemaakt op fantastische momenten. Dit moet je zien!
Het gebeurt wel eens, dat je gewoon een foto maakt en – heel onbedoeld – slaag je erin om een ongelooflijke situatie vast te leggen. Deze foto’s zijn echte juweeltjes. Vandaag hebben we voor jullie 21 foto’s, geschoten op perfecte