Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!

Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht.

Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :).

En een ei? Hoe kun je de vorm van eieren veranderen? Er is een manier om dat te doen. Kijk goed naar de details. Hardgekookte eieren zijn prima, maar het is leuker als we ze een hartvorm geven. Je hebt geen speciale vorm nodig om dit project uit te voeren.

jajkoJe hebt een ei, leeg melkpak, stokje en elastiek nodig. Kijk hoe het moet! Bekijk de video en maak je eigen eieren in een hartvorm. 

Als je dit idee leuk vindt, deel dit bericht dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. HelHij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. H

Ze liet haar 3-jarige zoon haar 3 dagen kleden! Kijk een wat dat tot gevolg had!
De actrice en blogger die de website babble.com beheert, Summer Bellessa, liet haar zoon Rockwell haar dagelijkse outfits kiezen. Soms waren er wat foutjes en tekortkomingen, maar over het algemeen ging het vrij goed. Wie weet, misschien zal hij ooit

Een verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!