Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!

Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht.

Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :).

En een ei? Hoe kun je de vorm van eieren veranderen? Er is een manier om dat te doen. Kijk goed naar de details. Hardgekookte eieren zijn prima, maar het is leuker als we ze een hartvorm geven. Je hebt geen speciale vorm nodig om dit project uit te voeren.

jajkoJe hebt een ei, leeg melkpak, stokje en elastiek nodig. Kijk hoe het moet! Bekijk de video en maak je eigen eieren in een hartvorm. 

Als je dit idee leuk vindt, deel dit bericht dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1Ontdek Het Verhaal Van Acer, Een Van De Kleinste Paarden Ter Wereld. Glimlach Gegarandeerd!
De populaire stelregel zegt dat klein ook mooi is. Die waarheid werkt helaas zelden in het leven en in relaties. Toch kan niemand de schoonheid van Acer ontkennen. Zijn “indrukwekkende” 22 cm hoogte maakt hem tot het kleinste paard in hetBen je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!
Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over.  Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is

Deze ernstig zieke kitten werd alleen dwalend door de straten door mensen genegeerd. En dan doet een zeven jaar oud meisje iets geweldig!
Deze kleine zieke kitten verscheen op een dag op straat in Istanbul, Turkije. Lelijk en kreupel, werd het niet opgemerkt of genegeerd door alle inwoners, en niemand stopte om hem te helpen. Eenzaam midden in de stad vanwege zijn onaantrekkelijke vers

Welkom in Australische grootste stad dat…. nooit heeft bestaan!
In de staat New South Whales, Australie zijn de ruïnes wat ooit de stad environ had moeten zijn. Dit gebied is ontwikkeld in de late jaren ’20. De twintigste eeuw. Alhoewel de druk van de Grote Depressie heeft besloten dat de ontwikkelaars ges