Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!

Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht.

Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :).

En een ei? Hoe kun je de vorm van eieren veranderen? Er is een manier om dat te doen. Kijk goed naar de details. Hardgekookte eieren zijn prima, maar het is leuker als we ze een hartvorm geven. Je hebt geen speciale vorm nodig om dit project uit te voeren.

jajkoJe hebt een ei, leeg melkpak, stokje en elastiek nodig. Kijk hoe het moet! Bekijk de video en maak je eigen eieren in een hartvorm. 

Als je dit idee leuk vindt, deel dit bericht dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1Het is ongelooflijk waar die vreselijke weg naartoe leidt! Ontdek de waarheid!
Heb je hoogtevries? Ik heb geen, maar ik was ook een beetje bang! Op de foto zie je Hua Shan berg in China. Aan de voet van deze berg bevinden zich zgn. “Hemelse trappen” die zo hoog zijn dat van beneden kan je niet zien waar ze eindigen! (omg.viDit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus w

Dit meisje begon haar make-up te doen. Plotseling barstte ze in tranen uit! Toen ik haar linkerhand zag, was ik even sprakeloos!
Jordan Bone heeft vaak tutorials opgenomen over make-up technieken. De kijkers kwamen er een tijdje geleden achter dat het meisje tien jaar geleden een ernstig ongeval had gehad, waardoor ze in een rolstoel terecht kwam. Ze is gedeeltelijk verlamd en

Een verdrietige hond ligt op de stoep. Als je ziet wat er naast hem ligt, zul je zelf je tranen niet kunnen bedwingen!
De 23-jarige Leonardo Valdes uit Concepción, Chili wandelde met zijn hond toen hij plotseling door een auto werd aangereden. Helaas kwam de hulp voor de jonge man veel te laat, en stierf hij op straat. Het lichaam werd bedekt met een oranje doek en