We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!

Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood van de beroemde natuurkundige het daglicht mocht zien.

Een van de meest ontroerende brieven gaat over die universele kracht – de liefde. De ongewone inhoud is hieronder te vinden.

1001

 

Toen ik de relativiteitstheorie naar buiten bracht, waren er maar weinigen die mij begrepen, en wat ik nu aan de mensheid zal onthullen kan ook op onbegrip en vooroordelen rekenen.
Ik vraag je om deze brieven te bewaken zo lang als nodig is, jaren, decennia misschien, totdat de wereld genoeg gevorderd is om te accepteren wat ik hieronder zal uitleggen.
Er is een zeer sterke kracht die de wetenschap tot nu toe formeel niet heeft kunnen verklaren. Het is een kracht op zich, die alle andere krachten beïnvloedt, en alle verschijnselen die er in het universum bestaan te boven gaat en die tot nu toe door niemand volledig is begrepen. Deze universele kracht is de LIEFDE.

 

101
Wetenschappers proberen een universele theorie van het universum te vinden, maar vergeten de meest krachtige van alle krachten. Liefde is licht, het verlicht degenen die het schenken en anderen die het ontvangen.
Liefde is een zwaartekracht, waardoor sommige mensen anderen aantrekken.

 

102

 

Liefde is een kracht die de beste eigenschappen in ons vermenigvuldigt, en wint het van het egoïsme, dat mensen op een dwaalspoor kan leiden. Liefde ontwikkelt en onthult. We leven en sterven voor de liefde. Liefde is God en God is Liefde. De kracht die alles verklaart en die het leven zin geeft.

 

103bron : wearelightbeings.wordpress.com

Paarden die eruit zien alsof ze van een andere planeet afkomstig zijn. Het is moeilijk te geloven dat ze werkelijk bestaan.
Zonder twijfel zijn paarden een van de mooiste dieren op deze wereld. Hun majestueuze gang en fraaie verschijning maken het onmogelijk om je ogen van hen af te houden. Zelfs gewoon naar hen kijken is al een plezier. De meeste meisjes dromen in hun kiAls Je Deze Juwelen Ziet Zul Je Onder De Indruk Zijn! Kijk Maar Wat Er Van Is Gemaakt!
De vader van de 23-jarige studente Caroline Breeze liet haar zijn eigen sieraden zien die gemaakt waren van schroot. De sieraden maakten nogal indruk op zijn dochter. Een armband.Behalve dat de sieraden er heel indrukwekkend uitzien, is het voor haar

Deze Bestuurder Negeerde Zijn Gezonde Verstand. En Zie De Gevolgen Van Zijn Onbezonnenheid
De houding van sommige mensen tegenover het verkeer is (op zijn zachtst gezegd) nogal losjes. Jammer genoeg voor hen zijn er wetten die niet zo gemakkelijk kunnen worden gebroken… de universele wet van de zwaartekracht bijvoorbeeld.  Kijk naar

Een vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!
Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden