We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!

Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood van de beroemde natuurkundige het daglicht mocht zien.

Een van de meest ontroerende brieven gaat over die universele kracht – de liefde. De ongewone inhoud is hieronder te vinden.

1001

 

Toen ik de relativiteitstheorie naar buiten bracht, waren er maar weinigen die mij begrepen, en wat ik nu aan de mensheid zal onthullen kan ook op onbegrip en vooroordelen rekenen.
Ik vraag je om deze brieven te bewaken zo lang als nodig is, jaren, decennia misschien, totdat de wereld genoeg gevorderd is om te accepteren wat ik hieronder zal uitleggen.
Er is een zeer sterke kracht die de wetenschap tot nu toe formeel niet heeft kunnen verklaren. Het is een kracht op zich, die alle andere krachten beïnvloedt, en alle verschijnselen die er in het universum bestaan te boven gaat en die tot nu toe door niemand volledig is begrepen. Deze universele kracht is de LIEFDE.

 

101
Wetenschappers proberen een universele theorie van het universum te vinden, maar vergeten de meest krachtige van alle krachten. Liefde is licht, het verlicht degenen die het schenken en anderen die het ontvangen.
Liefde is een zwaartekracht, waardoor sommige mensen anderen aantrekken.

 

102

 

Liefde is een kracht die de beste eigenschappen in ons vermenigvuldigt, en wint het van het egoïsme, dat mensen op een dwaalspoor kan leiden. Liefde ontwikkelt en onthult. We leven en sterven voor de liefde. Liefde is God en God is Liefde. De kracht die alles verklaart en die het leven zin geeft.

 

103bron : wearelightbeings.wordpress.com

Facebook Comment
Een vrouw gaf de daklozen te eten, ze wist niet dat ze daardoor over de hele wereld beroemd zou worden!
Het helpen van zwakkeren is wat de meeste van ons in ons bloed hebben. Velen van ons kunnen de armen een helpende hand toesteken, zonder iets terug te verwachten. Deze houding is prachtig. Maar hoewel we zelden aarzelen om anderen te helpen via goedeDit meisje heeft een ongelofelijk talent. Zie wat zij doet!
Deze vrouw creëerde een ongelofelijke kunst met haar eigen handen. Zara Forman tekent zonder een penseel. Enkel met de vingers. (ettoday.net)   Deze tekening lijkt op een kunstwerk.

Deze hond kwam in de problemen en wat er daarna gebeurde is ontwapenend
Alle honden doen wel eens iets verkeerd. Sommigen hebben daar geen problemen mee, maar anderen weten dat ze hun eigenaars in de steek hebben gelaten. Het ontwikkelen van een relatie tussen hond en baas is niet zo eenvoudig. Je moet veel tijd met je h

12 foto’s die laten zien hoe groot de natuur is. Bekijk het zelf!
De natuur is soms eng, geweldig, prachtig en majestueus. Helaas zijn de meeste van ons niet in stat om iemand te overtuigen, dus een lijst van 12 coole dingen in de natuur ga je leuk vinden. Bekijk het zelf! 1. Een kleine vos rent door de woestijn.