We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!

Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood van de beroemde natuurkundige het daglicht mocht zien.

Een van de meest ontroerende brieven gaat over die universele kracht – de liefde. De ongewone inhoud is hieronder te vinden.

1001

 

Toen ik de relativiteitstheorie naar buiten bracht, waren er maar weinigen die mij begrepen, en wat ik nu aan de mensheid zal onthullen kan ook op onbegrip en vooroordelen rekenen.
Ik vraag je om deze brieven te bewaken zo lang als nodig is, jaren, decennia misschien, totdat de wereld genoeg gevorderd is om te accepteren wat ik hieronder zal uitleggen.
Er is een zeer sterke kracht die de wetenschap tot nu toe formeel niet heeft kunnen verklaren. Het is een kracht op zich, die alle andere krachten beïnvloedt, en alle verschijnselen die er in het universum bestaan te boven gaat en die tot nu toe door niemand volledig is begrepen. Deze universele kracht is de LIEFDE.

 

101
Wetenschappers proberen een universele theorie van het universum te vinden, maar vergeten de meest krachtige van alle krachten. Liefde is licht, het verlicht degenen die het schenken en anderen die het ontvangen.
Liefde is een zwaartekracht, waardoor sommige mensen anderen aantrekken.

 

102

 

Liefde is een kracht die de beste eigenschappen in ons vermenigvuldigt, en wint het van het egoïsme, dat mensen op een dwaalspoor kan leiden. Liefde ontwikkelt en onthult. We leven en sterven voor de liefde. Liefde is God en God is Liefde. De kracht die alles verklaart en die het leven zin geeft.

 

103bron : wearelightbeings.wordpress.com

Waar Mexicanen echt trots op kunnen zijn! Nergens anders zal je zoiets zien! Wow.
Het is hun eigen land en elk jaar is er een speciale kwaadheid! En nee, het is geen bijeenkomst van motorrijders… Er komen hier een van de mooiste insecten ter wereld! Konings vlinders (Danaos plexippus) worden vooral genomen uit de voorliefde vanHij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!
De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt. Dus hoe verras je op een feest je vrienden – a

De lerares nodigde unieke bezoekers uit op haar bruiloft
Iedereen die zijn dagelijks werk in het onderwijs heeft, wordt steeds met nieuwe uitdagingen geconfronteerd. En de grootste zijn vaak de ouders. Hun werk is niet gemakkelijk, brengt vaak maar weinig geld op en vraagt veel tijd en energie. En het is o

Winter in de stad kan ook mooi zijn! Kijk zelf maar!
Als we denken aan een mooie winter, stellen we ons zelden het beeld voor van steden. Vaak zien we velden bedekt met sneeuw, schilderachtige bossen of hutten in de wildernis.  Maar de winter heeft vele gezichten. Bekijk zelf maar de charme van een gr