Na 4 Jaar Pijn En Lijden Deed Hij Eindelijk Zijn Masker Af… De Reactie Van De Mensen? Onbeschrijfelijk!

Wang Gengxiang heeft meer dan vier jaar lang zijn gezicht verborgen onder een speciaal masker dat hem beschermde tegen nieuwsgierige ogen.

Het masker had ook nog een andere functie. Het beschermde de wonden die waren veroorzaakt door een brand. Wang raakte zwaar verbrand op de leeftijd van 5 jaar. Hij verloor het grootste deel van de huid op zijn handen en gezicht.


1Sinds die dag droeg de jongen een masker dat zijn huid hielp om sneller te genezen. Vier jaar na de tragische gebeurtenis deed Wang het masker af en toonde zijn gezicht.

3Hij wilde normaal functioneren en het drama vergeten. Sindsdien is er weinig veranderd. Wang brengt de meeste tijd door met zijn jongere broer en zijn hond, die zijn beste vriend bleek te zijn.

2
Facebook Comment
Een organisatie redde een hond die door anderen ter dood was veroordeeld
Dieren kunnen net als mensen aan allerlei ziektes lijden. Ze kunnen net zo goed als wij aan obesitas of gewrichtspijn lijden. Kankercellen kunnen bij honden net zo agressief zijn als bij de mens. Als een dier het geluk heeft om een goede eigenaar teDeze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!
Een van de onontdekte mysteries is wat dieren denken. Soms is het makkelijk te achterhalen, bijvoorbeeld wanneer de hond je blij verwelkomt nadat je de hele dag weg bent geweest. Maar soms heeft een dier precies het gezicht om je niet op je gemak te

Een dakloze man ging naar een vrouw toe en gaf haar een stuk papier. Toen ze zag wat er op stond, besloot ze alles te doen wat ze kon om hem te helpen.
Raimundo Arruda Sobrinho was net als vele anderen dakloos. Hij was vuil, verwaarloosd, en door zijn familie verlaten. Hij leefde al vele jaren lang op straat in een geimproviseerd huisje naast een voetgangersoversteekplaats. Een vrouw genaamd Shalla

Deze dieren kunnen je yoga leraren worden! Kijk zelf maar!
Als je altijd maar voor de computer zit en het moeilijk vindt om actief te zijn, kom je tot de conclusie dat het de moeite waard is om fit te zijn. Sportschool, joggen, yoga – er zijn verschillende manieren. Als je deze laatste optie kiest, kun