Een Vader Maakte Zijn Eigen Ongebruikelijke Verjaardagsverrassing Voor Zijn Dochter. Kijk Maar Eens Wat Hij Maakte!

Een creatieve vader, gebruiker van de Reddit Inexplorata Site, besloot om een ongebruikelijk cadeau te maken om de 3e verjaardag van zijn dochter te vieren.

Het bed dat hij voor haar ontwierp is anders dan wat je in de winkel kunt krijgen, en de leukste functies zijn de veelzijdigheid en… mobiliteit.

inexplorata1Om het bed te bouwen gebruikte de man onderdelen van oude auto’s die hij gratis kon krijgen, inclusief bumpers, wielen en een stuur.

inexplorata2Hij verbond ze met elkaar met behulp van multiplex, verf en andere materialen. Hier kun je de constructie zien waar het bed op is gebaseerd.

inexplorata3bron : thetreehouser.com

GGO Genetisch Gemodificeerde Organismen – hoe kun je het voorkomen? Kijk naar een specifiek productlabel!
Genetisch gemodificeerde organismen, aangeduid door de afkorting GMO hebben net zoveel aanhangers als tegenstanders in de wereld. Maar in ons land zijn er is meer van die laatsten! Mensen willen geen groenten en fruit eten waarvan het genoom door genDe geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
Geavanceerde technologie laat je de kleinste veranderingen zien tijdens de formatie van het werk. Met dank aan de laser scanner, daardoor kan je zien wat er onder het schilderij zit. Het verstopt niet eens de kleinste fouten en correcties! 1. Isabell

De meest kleurrijke gebouwen ter wereld! Kijk hoe mensen in verschillende landen hun huizen versieren.
Wij willen in een leuke buurt wonen waar de huizen en straten goed zijn onderhouden. Meestal kiezen we subtielere kleuren die mooi samengaan met de omgeving.   Bekijk deze huizen uit de hele wereld, waar de kleuren onbegrensd waren. Zoek uit wat ter

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.