Een Vader Maakte Zijn Eigen Ongebruikelijke Verjaardagsverrassing Voor Zijn Dochter. Kijk Maar Eens Wat Hij Maakte!

Een creatieve vader, gebruiker van de Reddit Inexplorata Site, besloot om een ongebruikelijk cadeau te maken om de 3e verjaardag van zijn dochter te vieren.

Het bed dat hij voor haar ontwierp is anders dan wat je in de winkel kunt krijgen, en de leukste functies zijn de veelzijdigheid en… mobiliteit.

inexplorata1Om het bed te bouwen gebruikte de man onderdelen van oude auto’s die hij gratis kon krijgen, inclusief bumpers, wielen en een stuur.

inexplorata2Hij verbond ze met elkaar met behulp van multiplex, verf en andere materialen. Hier kun je de constructie zien waar het bed op is gebaseerd.

inexplorata3bron : thetreehouser.com

Hij begon met uien te vullen met gehakt. Wat hij daarna maakte deed me watertanden van genot!
Als je genoeg hebt van gewone gegrilde worstjes, dan hebben we iets voor je gemaakt dat je echt lekker zult vinden. Zowel uiterlijk als smaak zijn geweldig! Dit is erg eenvoudig om te maken, zelfs kinderen zouden het best eens kunnen proberen. Het isEen ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!
Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden. Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in

De coach merkte dat twee jongens niet meer naar de training kwamen. Wat hij bij hen thuis zag was angstaanjagend!
Twee broers uit Pittsburgh had geen gemakkelijk leven. Hun ouders waren lange tijd verslaafd aan drugs en alcohol. Vanwege de vreselijke verwaarlozing verloren zij hun ouderlijke rechten en de jongens werden meegenomen naar een pleeggezin. Het was da

Artsen waren geschokt toen ze deze strak gevlochten vlecht zagen. Ze kon niet geloven wat ze zagen!
Kate Lucas en haar man waren de gelukkige ouders van twee geweldige kinderen. Toen ze besloten er nog een te krijgen, hadden ze helemaal niet verwacht dat dat een tweeling zou worden. Ze waren erg blij toen tijdens het maken van de echo de dokter zei