Een combinatie van producten die een positief effect op elkaar heeft. Begin ze vanaf nu samen te gebruiken!

Goede combinaties van producten zijn belangrijk, niet alleen vanwege de smaak en het uiterlijk van voedingsmiddelen. Een bij elkaar passend paar heeft invloed op de gezondheid en het welzijn. Het is aangetoond dat sommige ingrediënten gecombineerd een betere invloed op het lichaam hebben. Ze vullen elkaar aan en maken vitamines en mineralen beter verteerbaar.

Het is goed om te weten welke combinaties beter voor de gezondheid zijn, en welke te vermijden. Hier zijn een aantal goede combinaties. Ze zullen je gezondheid zeker ten goede komen!


1. Tomaat + broccoli

Beide groenten staan bekend vanwege hun antikanker eigenschappen (tezamen activeren ze verschillende mechanismen om de ontwikkeling van kanker te remmen). Daarnaast neutraliseren lycopeen-rijke tomaten schade aan het DNA door vrije radicalen en helpen de verbindingen in broccoli ze uit het lichaam te verwijderen.

12. Cranberry + appel

Het potentieel aan antioxidanten van deze vruchten is veel hoger wanneer ze samen gegeten worden.

23. Haring + room

De combinatie van deze twee componenten verbetert de botten aanzienlijk. Om calcium in het bot op te kunnen nemen, is vitamine D nodig, wat meestal afkomstig is van… de zon. Mensen die de hele dag binnen zitten, moeten het uit voedingsmiddelen halen. De beste bron is uiteraard vis. Dus als je gezonde botten wilt hebben, neem dan van tijd tot tijd haring met zure room!

3bron : poradnikzdrowie.pl

Ze ging naar haar zoon toe en vroeg om een appel. Zijn antwoord maakte haar erg verdrietig…
Dit verhaal gebeurde toen mijn kind bijna 6 jaar werd. Ik merkte dat mijn zoon in de woonkamer op de bank zat en twee grote appels vasthield. Ze waren mooi rood, roken heerlijk en zagen er heel lekker uit. Ik ging naar hem toe en vroeg: “Wil je mamEen zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.
Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK). Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doek

Hoe je voor iemand moet zorgen die verdriet heeft. Wij kennen een betrouwbare methode!
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om verdrietige mensen te troosten. We proberen dat vooral als iemand dicht bij ons een slecht humeur heeft. Als we verdriet zien in de ogen van een vriendin, zus of geliefde, willen we er iets aan doen. We gebruike

17 meest interessante plekken in de wereld…. moeilijk te geloven dat ze bestaan!
Onze wereld heeft ongelooflijk mooie plaatsen en gelukkig fotografen, die de kans hadden om deze plaatsten vast te leggen op film. Beneden , 17 uitgekozen plaatsen , over welke moeilijk te geloven is, dat ze echt bestaan. 1. China – Zhangye Dan