Een combinatie van producten die een positief effect op elkaar heeft. Begin ze vanaf nu samen te gebruiken!

Goede combinaties van producten zijn belangrijk, niet alleen vanwege de smaak en het uiterlijk van voedingsmiddelen. Een bij elkaar passend paar heeft invloed op de gezondheid en het welzijn. Het is aangetoond dat sommige ingrediënten gecombineerd een betere invloed op het lichaam hebben. Ze vullen elkaar aan en maken vitamines en mineralen beter verteerbaar.

Het is goed om te weten welke combinaties beter voor de gezondheid zijn, en welke te vermijden. Hier zijn een aantal goede combinaties. Ze zullen je gezondheid zeker ten goede komen!


1. Tomaat + broccoli

Beide groenten staan bekend vanwege hun antikanker eigenschappen (tezamen activeren ze verschillende mechanismen om de ontwikkeling van kanker te remmen). Daarnaast neutraliseren lycopeen-rijke tomaten schade aan het DNA door vrije radicalen en helpen de verbindingen in broccoli ze uit het lichaam te verwijderen.

12. Cranberry + appel

Het potentieel aan antioxidanten van deze vruchten is veel hoger wanneer ze samen gegeten worden.

23. Haring + room

De combinatie van deze twee componenten verbetert de botten aanzienlijk. Om calcium in het bot op te kunnen nemen, is vitamine D nodig, wat meestal afkomstig is van… de zon. Mensen die de hele dag binnen zitten, moeten het uit voedingsmiddelen halen. De beste bron is uiteraard vis. Dus als je gezonde botten wilt hebben, neem dan van tijd tot tijd haring met zure room!

3bron : poradnikzdrowie.pl

Dankzij deze gevaarlijke plaats werd de misdadiger 13 jaar lang niet opgepakt door de politie! Zie zijn ongewone schuilplaats!
In 2001 ontsnapte de bekende drugsbaron, Joaquin “El Chapo” Guzman uit de gevangenis, waarschijnlijk verstopt in de achterkant van een vrachtwagen met de was. De leider van het Sinaloa kartel, dat verantwoordelijk is voor talloze dodelijkDeze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
 Als je je kind wilt verrassen, dan is dit idee zeker schot in de roos. De verrassende watermeloen zal iets zijn dat je kind vast wel graag zal willen hebben. Als die het buitengewone uiterlijk van de vrucht ziet zal hij of zij zich afvragen hoe het

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
Als je een goede foto wilt maken, heb je het juiste licht, een goede instelling, en een beetje geluk nodig. Deze foto’s werd op het juiste tijd en op het ideale moment genomen, ze zijn grappig en origineel.    1. Hij heeft wel erg grote h

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie van