Waar zijn die kleine stukje op eetstokjes voor? je zult verbaasd staan als je erachter komt!

Wist je dat eetstokjes het meest populaire bestek ter wereld is en door meer dan twee miljard mensen worden gebruikt? Als je ze nog niet kunt gebruiken, dan kun je het altijd nog leren. Het is niet zo moeilijk! Met een beetje oefening kun je een echte meester worden!

Heb je je ooit afgevraagd wat dat kleine stukje is dat de twee stokjes verbindt? Het blijkt dat dit geen extra onderdeel is. Het werd daar geplaatst met een doel, want het heeft een aantal toepassingen.
14Veel mensen denken dat het houten rechthoekje wordt gebruikt om de stokjes bijeen te houden en het dus gemakkelijker maakt om er voedsel mee vast te houden, maar niets is minder waar. Dit gedeelte moet worden afgebroken zoals op de volgende foto en naast de schotel met voedsel worden gelegd. Het fungeert als standaard voor de eetstokjes. Waarschijnlijk om te zorgen dat het gedeelte dat je in je mond doet niet in contact komt met een vuile tafel.

2 3bron : marketium.ru

Facebook Comment
Ze Doe Een Paar Druppels Nagellak In Een Bak Met Water. Kijk Wat Er Gebeurt! Geweldig!
Elke moderne vrouw heeft thuis wel nagellak. Niet iedereen weet dat dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt! Je kunt echte wonderen tot stand brengen. Kijk wat er gebeurt als je de lak in het water doet en er bijvoorbeeld een mok in dooEen combinatie van producten die een positief effect op elkaar heeft. Begin ze vanaf nu samen te gebruiken!
Goede combinaties van producten zijn belangrijk, niet alleen vanwege de smaak en het uiterlijk van voedingsmiddelen. Een bij elkaar passend paar heeft invloed op de gezondheid en het welzijn. Het is aangetoond dat sommige ingrediënten gecombineerd e

Het Geluid Van Een Bang Dier Kwam Uit Een Diepe Sloot. Een Groep Dappere Mannen Besloot Om Het Uit Te Zoeken!
In India viel een koe in een diepe afwateringssloot. Hij kon er niet op eigen kracht uit komen. Omwonenden probeerde te helpen, maar dat lukte niet! Gelukkig was er een bouwplaats naast de sloot. Zwaar materieel bleek in dit geval essentieel te zijn!

Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la