Voor Zijn Dood Zorgde Hij Ervoor Dat Zijn Vrouw Zich Niet Eenzaam Zou Voelen! Dit Is Nou Ware Liefde!

Dit jaar bracht Shelly Golay haar eerste Valentijnsdag zonder haar geliefde man door. Jim probeerde haar gelukkig te maken. Hij overleed vorig jaar als gevolg van hersenkanker.

Op 12 februari kreeg de vrouw een mooie bos bloemen. Ze dacht eerst dat haar kinderen ze hadden gestuurd. De waarheid was heel anders.


1Haar zoon bezocht de bloemist die bloemen aan Shelly’s had geleverd. De informatie die hij kreeg verraste hem. Het bleek dat zijn vader deze winkel kort voor zijn dood had bezocht en bloemen voor zijn vrouw had besteld.

Het eindigt echter niet met maar een boeket… Deze vrouw zal bloemen krijgen voor de rest van haar leven… Elk jaar op Valentijnsdag.

Als je geraakt bent door dit bericht, deel het dan met je vrienden op Facebook. 

3

Pagina 1 van 1


bron : huffingtonpost.com

Het Grootste Zwembad Ter Wereld – Dit Moet Je Zien!
Deze man heeft niet het geheim van levitatie ontdekt. Hij zwemt in het grootste zwembad ter wereld. Het ligt in San Alfonso del Mar in Akgarrobo in Chili. Het zwembad is een halve mijl lang en beslaat bijna 20 hectare.   Het bevat 250.000.000 liIk Kan Niet Geloven Wat Er Gebeurde! Deze Kat Probeerde Zijn Bewusteloze Vriend Te Reanimeren!
Deze kat probeerde een reanimatie op zijn vriend uit te voeren… Heb je ooit van zoiets ongelooflijks gehoord? Deze ongelooflijke gebeurtenis vond plaats in Turkije. Op een van de parkeerplaatsen waren twee katten te zien. Eén van hen probeerde

Komt de einde van de wereld? Het zijn enge en mooie momenten!
Stel je voor dat je met de kinderen naar school gaat en dat er opeens iets engs zal gebeuren. Je voelt dat de aarde beweegt onder het gewicht. En plotseling ontstaat een angstaanjagend fenomeen van de natuur, een groot gat. Het gat kan plotseling opt

Geloof het of niet, maar dit is hoe de moderne wereld eruit ziet! SCHOKKEND!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, zelfs kinderen kunnen zich geen leven meer zonder voorstellen. Vergeet niet dat constante toegang tot informatie verslavend werkt en ons berooft van onze vrijheid. Media en nieuwe technologie ko