Voor Zijn Dood Zorgde Hij Ervoor Dat Zijn Vrouw Zich Niet Eenzaam Zou Voelen! Dit Is Nou Ware Liefde!

Dit jaar bracht Shelly Golay haar eerste Valentijnsdag zonder haar geliefde man door. Jim probeerde haar gelukkig te maken. Hij overleed vorig jaar als gevolg van hersenkanker.

Op 12 februari kreeg de vrouw een mooie bos bloemen. Ze dacht eerst dat haar kinderen ze hadden gestuurd. De waarheid was heel anders.


1Haar zoon bezocht de bloemist die bloemen aan Shelly’s had geleverd. De informatie die hij kreeg verraste hem. Het bleek dat zijn vader deze winkel kort voor zijn dood had bezocht en bloemen voor zijn vrouw had besteld.

Het eindigt echter niet met maar een boeket… Deze vrouw zal bloemen krijgen voor de rest van haar leven… Elk jaar op Valentijnsdag.

Als je geraakt bent door dit bericht, deel het dan met je vrienden op Facebook. 

3

Pagina 1 van 1


bron : huffingtonpost.com

Iedereen lachte om het uiterlijk van dit meisje. Toen besloot iemand iets speciaals voor haar te doen. Kijk maar wat ze had bedacht!
Breanna Mendoza lijdt aan het Goldenhar syndroom, dat wordt gekenmerkt door een vervorming van de gezichtsstructuren. Deze ziekte is uiterst zeldzaam. Slechts één op de ongeveer 50.000 mensen wordt erdoor getroffen. Door haar uiterlijk is Breanna vZe werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld. Zowel moeder als dochter waren uitgeput e

Velen van ons hebben dit apparaat in onze keuken, maar weinigen weten hoe gevaarlijk het kan zijn. Wees voorzichtig!
Hoewel dit apparaat in de keuken uiterst nuttig is, kan het ook erg gevaarlijk zijn door de druk die het produceert. De hogedrukpan, want dat is het apparaat waar we het over hebben, stelt ons in staat om heerlijke maaltijden te bereiden zonder urenl

Herinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. Kleine