Een buschauffeur zag een eenzaam jongetje… De oorzaak ervan is ontroerend!

Tijdens het surfen op het internet kwam ik onlangs een heel ontroerend verhaal tegen dat iemand had gedeeld. Hij wilde zijn naam niet zeggen, en hoewel zijn verhaal heel eenvoudig was, liet het zien hoe belangrijk de goedheid van mensen is en de hulp die ze kunnen geven.  

Lees zelf maar:

Ik keek de brieven van mijn moeder na, en werd herinnerd aan een verhaal dat mij vele jaren geleden overkwam, en dat ik pas onlangs begreep. Ik was het enige kind van mijn ouders. Mijn moeder was laat getrouwd en het was nog steeds een wonder dat ik probleemloos en gezond geboren werd.

Ik was geliefd bij iedereen. Mijn moeder begon ’s ochtends heel vroeg met werken. Eerst maakte ze me klaar voor de kleuterschool en we gingen vroeg met de bus. Mijn moeder liep met me mee naar het gebouw, gaf me over aan de onderwijzeres, en rende snel naar een andere bus om te gaan werken. Helaas was ze vaak te laat en werd daarom bij de manager geroepen, die geen excuses wilde horen en dreigde haar te ontslaan. Het was moeilijk om een baan te krijgen, en het was duidelijk dat alleen het salaris van mijn vader niet voldoende zou zijn. Mijn ouders namen de moeilijke beslissing dat ik zelf elke dag naar de crèche zou moeten reizen. Ik was toen drie jaar oud.

brightside.me

159605-R3L8T8D-650-557870_600


Ik wilde dapper zijn en niet huilen. Maar ik was erg bang onderweg van de bushalte naar de crèche. Mijn moeder was ook bang. Maar er was geen alternatief. Na een tijdje merkte ik dat de chauffeur heel rustig van de bushalte wegreed en pas weer sneller reed als ik bij de deur van de kleuterschool stond. Ik voelde me wat meer vertrouwd en veiliger. Een paar jaar geleden ontmoette ik de chauffeur die me elke ochtend naar de kleuterschool reed.

De chauffeur glimlachte toen hij mij zag en zei: Hé, kleine jongen! Wat ben jij gegroeid! Weet je nog hoe ik je naar de kleuterschool reed? Het is nu al vele jaren geleden, maar ik heb nooit vergeten dat deze man me veilig naar school bracht, zonder dat iemand het vroeg, maar omdat hij om me gaf. Zijn eenvoudige daad van vriendelijkheid gaf me de nodige moed en geloof in de mensen.

busexpress.com.au

037082-3ed795e2-6ae4-11e4-ac94-b503b9e63895

Pagina 1 van 1Blinde mensen kunnen mooie herinneringen ophalen met een 3D-printer! Het is verbazingwekkend wat we met technologie kunnen doen!
Is er een manier voor blinden om in foto’s gevangen herinneringen te herbeleven? Dit lijkt een wrede grap zijn. Maar dankzij Pirate3D en het “Touchable Memories” experiment, is het nu mogelijk! Dankzij hun initiatief worden de beeldHet moest de laatste rit van de taxi chauffeur zijn. Hij had niet verwacht dat dit zijn leven zou veranderen…
Lees het voorzichtig omdat het een echt en aangrijpend verhaal is. Een taxi chauffeur omschreef dit op Facebook en nu willen wij het delen met jou.   Ik was een taxi chauffeur voor een paar goede jaren. Op een avond kreeg ik een andere baan. Dit was

Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uit

We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!
Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood