Een buschauffeur zag een eenzaam jongetje… De oorzaak ervan is ontroerend!

Tijdens het surfen op het internet kwam ik onlangs een heel ontroerend verhaal tegen dat iemand had gedeeld. Hij wilde zijn naam niet zeggen, en hoewel zijn verhaal heel eenvoudig was, liet het zien hoe belangrijk de goedheid van mensen is en de hulp die ze kunnen geven.  

Lees zelf maar:

Ik keek de brieven van mijn moeder na, en werd herinnerd aan een verhaal dat mij vele jaren geleden overkwam, en dat ik pas onlangs begreep. Ik was het enige kind van mijn ouders. Mijn moeder was laat getrouwd en het was nog steeds een wonder dat ik probleemloos en gezond geboren werd.

Ik was geliefd bij iedereen. Mijn moeder begon ’s ochtends heel vroeg met werken. Eerst maakte ze me klaar voor de kleuterschool en we gingen vroeg met de bus. Mijn moeder liep met me mee naar het gebouw, gaf me over aan de onderwijzeres, en rende snel naar een andere bus om te gaan werken. Helaas was ze vaak te laat en werd daarom bij de manager geroepen, die geen excuses wilde horen en dreigde haar te ontslaan. Het was moeilijk om een baan te krijgen, en het was duidelijk dat alleen het salaris van mijn vader niet voldoende zou zijn. Mijn ouders namen de moeilijke beslissing dat ik zelf elke dag naar de crèche zou moeten reizen. Ik was toen drie jaar oud.

brightside.me

159605-R3L8T8D-650-557870_600


Ik wilde dapper zijn en niet huilen. Maar ik was erg bang onderweg van de bushalte naar de crèche. Mijn moeder was ook bang. Maar er was geen alternatief. Na een tijdje merkte ik dat de chauffeur heel rustig van de bushalte wegreed en pas weer sneller reed als ik bij de deur van de kleuterschool stond. Ik voelde me wat meer vertrouwd en veiliger. Een paar jaar geleden ontmoette ik de chauffeur die me elke ochtend naar de kleuterschool reed.

De chauffeur glimlachte toen hij mij zag en zei: Hé, kleine jongen! Wat ben jij gegroeid! Weet je nog hoe ik je naar de kleuterschool reed? Het is nu al vele jaren geleden, maar ik heb nooit vergeten dat deze man me veilig naar school bracht, zonder dat iemand het vroeg, maar omdat hij om me gaf. Zijn eenvoudige daad van vriendelijkheid gaf me de nodige moed en geloof in de mensen.

busexpress.com.au

037082-3ed795e2-6ae4-11e4-ac94-b503b9e63895

Pagina 1 van 1De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed mNa de bevalling deed een moeder haar pasgeborene in een afvalbak. Toen ik erachter kwam wie het had geadopteerd, was ik tot tranen toe geroerd…
8 jaar geleden was een dakloze man uit China in de afvalbakken op zoek naar flessen om te verkopen. Plotseling hoorde hij een verontrustend geluid uit een van de bakken komen. Hij zag dat bovenop het afval een pasgeboren kind lag met een kaartje erbi

Eenvoudige decoraties van groenten en fruit die je thuis kunt maken. Kijk maar hoe gemakkelijk het is!
Iedereen weet, dat we “eten met onze ogen”, en daarom is het belangrijk om mooie en esthetisch gerechten te bereiden. Het is bewezen dat een mooi gepresenteerd gerecht de eetlust verhoogt en de manier verandert waarop we vinden dat het eten smaak

Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!
Meestal wordt kerstverlichting gebruikt om een kerstboom of een huis tijdens de kerstdagen te versieren. Het vormt ook een onlosmakelijk onderdeel van het versieren van balkons, etalages, bars, en warenhuizen. Maar ze hoeven ze niet alleen te worden