Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!

Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaamsbeweging.

Daarom zou de rest van de wereld hun voorbeeld moeten volgen en meer aandacht aan hun gezondheid moeten schenken. Dr. Toshiki Fukutsudzi heeft 10 jaar geleden een zeer interessante oefenmethode ontwikkeld die de houding corrigeert en spieren activeert.De methode die door mevrouw Dr. Fukutsudzi is ontwikkeld is geweldig voor iedereen die aan hun taille wil werken en de pijn in de rug kwijt wil raken.

1


Waarschuwing! Deze methode is voor mensen die geen ernstige problemen met hun rug hebben. Ook belangrijk is dat je geen dure apparatuur nodig hebt om te oefenen, maar een handdoek en de vloer!

3

Om de oefening te doen, moet je:

een handdoek strak oprollen en met een touwtje vastbinden, zodat hij niet uitrolt. Dan op een harde ondergrond gaan liggen, bij voorkeur op de grond, en de opgerolde handdoek rond de navel onder je lichaam leggen. Je armen boven je hoofd trekken en je voeten zo plaatsen dat je tenen elkaar aanraken, maar de hielen naar buiten staan. Blijf gedurende vijf minuten in deze positie, en herhaal de oefening 3 keer per week.


Je hebt slechts 15 minuten per week nodig om een slankere taille te krijgen, en belangrijker nog, een verlaagd bekken en een rechte wervelkolom. Je moet het gewoon proberen en aan je vrienden vertellen!

2

 

Pagina 1 van 1


bron : newsner.com

Deze man vond de de kleintje met haar overleden moeder en besloot om ze mee te nemen. Zie wat er uit kwam!
Casley naturalist Anderson, een wandeling een dag na de bergachtige gebieden, was op een dode beer, twee verweesde baby’s. Hij besloot om ze mee te nemen – hij wist als hij ze achter zou laten dat ze zich niet zouden redden. Met de ervariEten en afvallen! 9 producten die negatieve calorieën bevatten!
Negatieve calorieën. Het klinkt behoorlijk vreemd en belachelijk, maar dit concept heeft al heel lang gewerkt, en omvat producten waarbij het lichaam voor de vertering meer energie verbruikt dan uit het resulterende voedsel wordt verkregen. Een klei

Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar k

Een vrouw gaf de daklozen te eten, ze wist niet dat ze daardoor over de hele wereld beroemd zou worden!
Het helpen van zwakkeren is wat de meeste van ons in ons bloed hebben. Velen van ons kunnen de armen een helpende hand toesteken, zonder iets terug te verwachten. Deze houding is prachtig. Maar hoewel we zelden aarzelen om anderen te helpen via goede