Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!

Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaamsbeweging.

Daarom zou de rest van de wereld hun voorbeeld moeten volgen en meer aandacht aan hun gezondheid moeten schenken. Dr. Toshiki Fukutsudzi heeft 10 jaar geleden een zeer interessante oefenmethode ontwikkeld die de houding corrigeert en spieren activeert.De methode die door mevrouw Dr. Fukutsudzi is ontwikkeld is geweldig voor iedereen die aan hun taille wil werken en de pijn in de rug kwijt wil raken.

1


Waarschuwing! Deze methode is voor mensen die geen ernstige problemen met hun rug hebben. Ook belangrijk is dat je geen dure apparatuur nodig hebt om te oefenen, maar een handdoek en de vloer!

3

Om de oefening te doen, moet je:

een handdoek strak oprollen en met een touwtje vastbinden, zodat hij niet uitrolt. Dan op een harde ondergrond gaan liggen, bij voorkeur op de grond, en de opgerolde handdoek rond de navel onder je lichaam leggen. Je armen boven je hoofd trekken en je voeten zo plaatsen dat je tenen elkaar aanraken, maar de hielen naar buiten staan. Blijf gedurende vijf minuten in deze positie, en herhaal de oefening 3 keer per week.


Je hebt slechts 15 minuten per week nodig om een slankere taille te krijgen, en belangrijker nog, een verlaagd bekken en een rechte wervelkolom. Je moet het gewoon proberen en aan je vrienden vertellen!

2

 

Pagina 1 van 1


bron : newsner.com

Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naarHonden spelen ook verstoppertje. Ze zijn er niet bijzonder goed in!
Honden besluiten soms zich te verbergen voor hun eigenaars. De meest waarschijnlijke reden is dat ze op slippers hebben gekauwd of een vaas gebroken. De camouflage vaardigheden van de hond zijn echter niet de best ontwikkelde. Hier zijn een paar goed

10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doet

Ze Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi