Deze eenvoudige oefening zal je helpen gewicht te verliezen en de juiste houding te krijgen! Het duurt slechts 5 minuten!

Japanners staan bekend om hun gezonde levensstijl, levensduur en gezondheid. In Japan is het probleem van overgewicht verwaarloosbaar in vergelijking met de landen in Europa of Amerika. Dat is het gevolg van frequente en kleine maaltijden en lichaamsbeweging.

Daarom zou de rest van de wereld hun voorbeeld moeten volgen en meer aandacht aan hun gezondheid moeten schenken. Dr. Toshiki Fukutsudzi heeft 10 jaar geleden een zeer interessante oefenmethode ontwikkeld die de houding corrigeert en spieren activeert.De methode die door mevrouw Dr. Fukutsudzi is ontwikkeld is geweldig voor iedereen die aan hun taille wil werken en de pijn in de rug kwijt wil raken.

1


Waarschuwing! Deze methode is voor mensen die geen ernstige problemen met hun rug hebben. Ook belangrijk is dat je geen dure apparatuur nodig hebt om te oefenen, maar een handdoek en de vloer!

3

Om de oefening te doen, moet je:

een handdoek strak oprollen en met een touwtje vastbinden, zodat hij niet uitrolt. Dan op een harde ondergrond gaan liggen, bij voorkeur op de grond, en de opgerolde handdoek rond de navel onder je lichaam leggen. Je armen boven je hoofd trekken en je voeten zo plaatsen dat je tenen elkaar aanraken, maar de hielen naar buiten staan. Blijf gedurende vijf minuten in deze positie, en herhaal de oefening 3 keer per week.


Je hebt slechts 15 minuten per week nodig om een slankere taille te krijgen, en belangrijker nog, een verlaagd bekken en een rechte wervelkolom. Je moet het gewoon proberen en aan je vrienden vertellen!

2

 

Pagina 1 van 1


bron : newsner.com

20 grappige foto’s die op de juiste plaats en tijd werden gemaakt
In het verleden, als iemand iets grappigs zag, vertelden ze elkaar over wat ze zagen en hoe ze het zagen. Tegenwoordig, in een tijd waarin de meeste mensen smartphones hebben, is het vereeuwigen van een grappige situatie pijnlijk eenvoudig. Het belanEr vloog een huis in brand. Een hond die daar woonde besloot zelf haar jongen te redden. Kijk hoe ze het deed!
In de stad Santa Rosa de Temuco (Chili), brak een brand uit. Brandweerlieden kwam snel naar het brandende huis om zijn bewoners te redden. Een hond die onlangs jongen had gekregen, woonde bij het gezin. Ze kon zichzelf redden, maar haar nest was nog

Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zette

Deze Magische Plaats Ziet Eruit Als Iets Uit Een Droom, Maar Hij bestaat Echt!
Dit is geen droom of een sci-fi film. Hitachi Seaside Park bestaat echt! Wil je er naartoe gaan? Het Hitachi Seaside Park in Japan heeft mooie magische bloemen, Nemophila genoemd, die elk jaar in het vroege voorjaar bloeien. Het park is 190 hectare g