Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!

Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houden. De moderne geneeskunde heeft bewezen dat sommige voorouderlijke overtuigingen inderdaad klopten.

Ze ontdekten dat het regelmatig innemen van honing, samen met kaneel, een fantastische remedie is die veel ziektes voorkomt.1. Het verlaagt het cholesterolgehalte.

Om het tot wel 10% te verminderen, moet je een mengsel maken van een eetlepel honing en drie theelepels kaneel. Het regelmatig innemen zou de verwachte resultaten moeten opleveren.

12. Het behandelt ziektes aan het cardiovasculaire systeem.

Als je graag een zoet ontbijt eet, probeer dan in plaats van Nutella of jam eens honing bestrooid met kaneel. Deze combinatie zal je helpen het cholesterol te verlagen en het risico op een hartaanval te verminderen.

23.Problemen met gewrichten/ontsteking.

Het drinken van water met honing en kaneel helpt bij de behandeling van chronische artritis. Een glas gekookt water of mineraalwater moet worden gemengd met een eetlepel kaneel en twee eetlepels honing. Je moet het wel regelmatig drinken.

3bron : healthyfoodteam.com

Waarom kijken deze honden zo blij? Ze kregen een nieuwe kans en een nieuw thuis. Kijk hoe ze hun emoties uiten!
Veel mensen dromen ervan om een hond te hebben, en sommigen realiseren zich dat het geen speelgoed is, maar een vriend en gezinslid voor vele toekomstige jaren. Je moet ze een heleboel liefde geven, maar meer nog een volle bak en een warme plek om te15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, te

Dit 5-jarige autistisch meisje heeft net geleerd om te praten. Ze vond echter een ongebruikelijke manier om haar emoties en gevoelens te uiten!
Iris is een 5-jarige met het talent om zich te uiten door middel van beelden. Ze lijdt aan autisme en heeft nog maar net leren spreken, maar de manier waarop zij schildert ligt buiten het vermogen van gewone mensen. Ze geniet ervan om bezig te zijn m

Ze deden wat gekleurde snoepjes in glazen flessen. Het resultaat? Geweldig!
Als je fan bent van snoep en van tijd tot tijd ook graag iets sterkers wilt drinken, dan is dit recept speciaal voor jou gemaakt. Alles wat je nodig hebt om van een paar snoepjes en wat wodka een alcoholisch drankje te maken dat je vrienden nog lange