Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!

Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houden. De moderne geneeskunde heeft bewezen dat sommige voorouderlijke overtuigingen inderdaad klopten.

Ze ontdekten dat het regelmatig innemen van honing, samen met kaneel, een fantastische remedie is die veel ziektes voorkomt.1. Het verlaagt het cholesterolgehalte.

Om het tot wel 10% te verminderen, moet je een mengsel maken van een eetlepel honing en drie theelepels kaneel. Het regelmatig innemen zou de verwachte resultaten moeten opleveren.

12. Het behandelt ziektes aan het cardiovasculaire systeem.

Als je graag een zoet ontbijt eet, probeer dan in plaats van Nutella of jam eens honing bestrooid met kaneel. Deze combinatie zal je helpen het cholesterol te verlagen en het risico op een hartaanval te verminderen.

23.Problemen met gewrichten/ontsteking.

Het drinken van water met honing en kaneel helpt bij de behandeling van chronische artritis. Een glas gekookt water of mineraalwater moet worden gemengd met een eetlepel kaneel en twee eetlepels honing. Je moet het wel regelmatig drinken.

3bron : healthyfoodteam.com

De Droom Van Elk Kind En De Nachtmerrie Van Diabetici Werd Eindelijk Realiteit! Bekijk Het Meest Funky Zwembad Ter Wereld!
De zanger Donovan besloot om een beetje te rocken! Hij vulde zijn zwembad in Californië met Diet Coke! Hij gebruikte hiervoor meer dan 100.000 liter van deze drank!  Amerikaanse kunstenaar Mike Bouchet was verantwoordelijk voor de organisatie van dHeb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!

Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…
Als samenleving denken we graag dat we vriendelijk en behulpzaam zijn voor iedereen die we tegenkomen. Wij helpen degenen die het nodig hebben een handje… nou ja, in ieder geval doet iemand dat wel. Terwijl we bezig zijn met onze eigen probleme

Kort Voor Haar Dood Liet Een Vrouw Een Notitie Achter Voor Haar Man. Haar Boodschap Zal Je Tot Tranen Toe Beroeren!
Billie Breland leed aan het einde van haar leven aan kortetermijn geheugenverlies, maar afgezien daarvan was ze in goede vorm. Toen ze echter in januari haar heup brak, verslechterde haar toestand snel en ze stierf kort daarna. Ze was 83 jaar oud. Ze