Zelfs de artsen stonden verbaasd door dit eenvoudige huismiddeltje. De doeltreffendheid ervan wordt door honderden mensen erkend!

Al eeuwenlang wordt honing gebruikt als middel voor het behandelen van bijna alle ziekten. De Grieken gebruikten om oud te worden, de Egyptenaren gebruikten het om wonden te behandelen, en de Indianen dronken honing, om het lichaam in balans te houden. De moderne geneeskunde heeft bewezen dat sommige voorouderlijke overtuigingen inderdaad klopten.

Ze ontdekten dat het regelmatig innemen van honing, samen met kaneel, een fantastische remedie is die veel ziektes voorkomt.1. Het verlaagt het cholesterolgehalte.

Om het tot wel 10% te verminderen, moet je een mengsel maken van een eetlepel honing en drie theelepels kaneel. Het regelmatig innemen zou de verwachte resultaten moeten opleveren.

12. Het behandelt ziektes aan het cardiovasculaire systeem.

Als je graag een zoet ontbijt eet, probeer dan in plaats van Nutella of jam eens honing bestrooid met kaneel. Deze combinatie zal je helpen het cholesterol te verlagen en het risico op een hartaanval te verminderen.

23.Problemen met gewrichten/ontsteking.

Het drinken van water met honing en kaneel helpt bij de behandeling van chronische artritis. Een glas gekookt water of mineraalwater moet worden gemengd met een eetlepel kaneel en twee eetlepels honing. Je moet het wel regelmatig drinken.

3bron : healthyfoodteam.com

Een Kleine Kat Valt Een Paardenstal Binnen… Je Zult Niet Geloven Wat Er Dan Gebeurt!
Op elke boerderij, groot of klein, woont minstens één kat. Niet alleen als huisdier van de eigenaar maar ook als effectieve bescherming tegen muizen. Een kat kan overal komen waar hij wil. Maar wat gebeurt er als hij in een paardenstal terecht komtAls je een sjaal ziet die aan een boom is bevestigd, verwijder die dan niet! Hij is er niet per ongeluk…
Blijkbaar komt wat je geeft altijd weer bij je terug, en als we ooit iemand in nood hebben geholpen, zal iemand in de toekomst hetzelfde voor ons doen. Het is beter om als goede buren samen te leven, want door tevredenheid kun je iemands lot verander

Zo veranderden schoonheidsidealen in de afgelopen 100 jaar. Ik weet niet zeker of de moderne de beste is!
De filmmakers van ‘100 Years of Beauty in 1 minute” toonde een kort overzicht van trends in make-up en kapsels in de afgelopen 100 jaar. Ze lieten veranderingen zien die soms subtiel waren en soms heel duidelijk. En hoewel het eindresulta

Dankzij de snelle reactie van deze hond leeft deze twee jaar oude jongen nog!
 Er is een reden voor het gezegde, dat een hond de beste vriend van de mens is. Het zijn zeer slimme dieren, iets waar David Kenny van Coffis Haven in Australië ook achter kwam. Op een dag gingen David en zijn familie met vrienden naar het meer. Pl