Een vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!

De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baasjes met heel hun hart, en ze zijn in staat hun leven voor hen op te offeren.

Het blijkt dat zelfs sterke soldaten hulp nodig hebben. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van Justin Lansford, die in Afghanistan zijn been verloor bij een explosie en aan een posttraumatische stressstoornis lijdt. Zijn leven is geworden tot een nachtmerrie vol angsten.Gelukkig kreeg Justin veel steun bij het vechten tegen zijn ziekte in de vorm van een twee-jaar-oude golden retriever, genaamd Gabe.

Beide zijn onderdeel van de organisatie “Warrior Canine Connection”, die veteranen met problemen helpt. Justin en Gabe raakten snel met elkaar bevriend.

 2


Vorige week trouwde Justin met zijn jeugdliefde – Carol Balmes.

 1


En als zijn getuige koos hij niemand minder dan zijn beste vriend Gabe, die hem hielp te herstellen van zijn ziekte.

 3


Gabe liep trots naast zijn baasje en gedroeg zich de hele tijd erg netjes.

Het is goed te beseffen dat de liefde die dieren ons gegeven, ons beter kan genezen dan de duurste medicijnen. Hun hulp en onbaatzuchtige zorg kan wonderen verrichten.

Pagina 1 van 1In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!
Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door heKun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef

Een uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!
Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.   Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle g

Een man filmde vanuit zijn raam een vrouw die probeerde haar auto te parkeren. Je doet het in je broek van het lachen!
Algemeen wordt aangenomen dat mannen veel betere chauffeurs zijn dan vrouwen. Hoewel er geen onderzoek of tests zijn die dit bevestigen, valt het bij het bekijken van de volgende video wel erg moeilijk te ontkennen. Een man uit Dortmund, Duitsland za