Een vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!

De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baasjes met heel hun hart, en ze zijn in staat hun leven voor hen op te offeren.

Het blijkt dat zelfs sterke soldaten hulp nodig hebben. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van Justin Lansford, die in Afghanistan zijn been verloor bij een explosie en aan een posttraumatische stressstoornis lijdt. Zijn leven is geworden tot een nachtmerrie vol angsten.Gelukkig kreeg Justin veel steun bij het vechten tegen zijn ziekte in de vorm van een twee-jaar-oude golden retriever, genaamd Gabe.

Beide zijn onderdeel van de organisatie “Warrior Canine Connection”, die veteranen met problemen helpt. Justin en Gabe raakten snel met elkaar bevriend.

 2


Vorige week trouwde Justin met zijn jeugdliefde – Carol Balmes.

 1


En als zijn getuige koos hij niemand minder dan zijn beste vriend Gabe, die hem hielp te herstellen van zijn ziekte.

 3


Gabe liep trots naast zijn baasje en gedroeg zich de hele tijd erg netjes.

Het is goed te beseffen dat de liefde die dieren ons gegeven, ons beter kan genezen dan de duurste medicijnen. Hun hulp en onbaatzuchtige zorg kan wonderen verrichten.

Pagina 1 van 1Komt de einde van de wereld? Het zijn enge en mooie momenten!
Stel je voor dat je met de kinderen naar school gaat en dat er opeens iets engs zal gebeuren. Je voelt dat de aarde beweegt onder het gewicht. En plotseling ontstaat een angstaanjagend fenomeen van de natuur, een groot gat. Het gat kan plotseling optEen gigantische olifant die in IJsland uit de oceaan komt. Je moet dit gezien hebben!
Waarschijnlijk hoeft niemand eraan herinnerd te worden dat onze planeet mooi en vol diversiteit zit. Haar schoonheid kan bijna elke dag worden gezien in de vorm van schilderachtige landschappen, prachtige zonsondergangen, of originele planten- en die

Klaag Je Wel Eens Op Weg Naar School Of Werk? Kijk Eens Waar Deze Kleine Kinderen Elke Dag Mee Moeten Worstelen! Ik Ben Helemaal Geschokt!
Deze kinderen wonen in de provincie Yunnan in China. Ze reizen elke dag meer dan twee uur te voet om bij school te komen. Velen van hen hebben geen hoed of sjaal. Hun haar en kleding wordt soms bijna volledig bedekt met ijs. Deze foto’s werden

12 creatieve manieren om een hotdog te maken! Kijk maar wat voor interessante dingen je ervan kunt maken!
Sommigen zeggen dat de hotdogs niet goed voor je zijn, anderen dat het perfect geschikt is voor een snel ontbijt of avondeten. Je zou kunnen zeggen dat er voor beide standpunten evenveel voor- als tegenstanders zijn. Hoe dan ook, het is een van de me