Een vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!

De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baasjes met heel hun hart, en ze zijn in staat hun leven voor hen op te offeren.

Het blijkt dat zelfs sterke soldaten hulp nodig hebben. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van Justin Lansford, die in Afghanistan zijn been verloor bij een explosie en aan een posttraumatische stressstoornis lijdt. Zijn leven is geworden tot een nachtmerrie vol angsten.Gelukkig kreeg Justin veel steun bij het vechten tegen zijn ziekte in de vorm van een twee-jaar-oude golden retriever, genaamd Gabe.

Beide zijn onderdeel van de organisatie “Warrior Canine Connection”, die veteranen met problemen helpt. Justin en Gabe raakten snel met elkaar bevriend.

 2


Vorige week trouwde Justin met zijn jeugdliefde – Carol Balmes.

 1


En als zijn getuige koos hij niemand minder dan zijn beste vriend Gabe, die hem hielp te herstellen van zijn ziekte.

 3


Gabe liep trots naast zijn baasje en gedroeg zich de hele tijd erg netjes.

Het is goed te beseffen dat de liefde die dieren ons gegeven, ons beter kan genezen dan de duurste medicijnen. Hun hulp en onbaatzuchtige zorg kan wonderen verrichten.

Pagina 1 van 1Vrouw dronk dagelijks 3 l water door 4 weken. De effecten van deze werking zijn echt verbazend!
Sarah Smith is een 42-jarige vrouw die sinds lange tijd met migraine kampte. Wie aan deze aandoening al leidde, weet dat die het leven echt moeilijk maakt en dat je daardoor bijna niks kan doen. 1. Sarah voor het beginnen van het experiment. Uit hetDe toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.
De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker

De reactie van de menselijke aanraking bij de kikkers kreeg ik tranen van! Bekijk het zelf :)
Mensen houden van een variatie van huisdieren thuis. Katten, honden, ratten, spinnen… Sommige hebben zelfs kikkers! Ik wist niet dat deze dieren zo charmant kan zijn. De amfibie die je hieronder op de foto kan zien, kwam in het huis waarschijnl

Maak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite