Bekijk hier de foto van een ontroerende olifant. Een traan zal komen.

Olifanten staan bekend voor rouw de doden leden van de kudde. Maar zo’n uitzicht is ongeëvenaard.


dead-elephant2De olifant waakte over het lichaam voor uren. Beschermt het tegen gieren, hyena’s en mensen. Niet wilde een vriend te verlaten … het breken van het hart van de mensen kijken naar de scène. “Toen we terug kwamen een paar uur later was er nog steeds houden van een hond vriend.” Het is de moeite waard om deze foto’s te delen om iedereen te laten zien hoe emotioneel dieren kunnen zijn.
De Chinezen kleuren de slechtste kwaliteit garnalen en verkopen ze over de hele wereld voor veel geld. Laat je niet voor de gek houden!
Zodra ze uit het vat zijn gehaald, worden de garnalen gedroogd. De zeer beperkte sanitaire eisen voor de producenten van zeevruchten in China, maken het mogelijk om voor de goedkoopste optie te kiezen om de garnalen te drogen: ze uitstrooien op asfalZe vond een gewonde hond op het strand terwijl ze op vakantie was. Ze deed vervolgens een gedurfde stap. Ik ben onder de indruk!
Het dier was in een vreselijke toestand. Zonder Jamie’s hulp zou hij waarschijnlijk niet lang meer hebben geleefd. Het was helaas moeilijk om in Thailand hulp voor hem te vinden, dus Jamie besloot om de hond mee naar Canada te nemen.  

Grote Bange Ogen Kijken Soms In Wat Vreemde Plaatsen. Maak Kennis Met Enkele Van Onze Meest Bizarre Fobieën.
Deipnophobia – angst voor een gesprek tijdens de maaltijd. Cibophobia – angst voor verwarming. Eisoptrophobia – angst voor spiegels. De favoriete fobie van veel vrouwen. Pentheraphobia – angst voor schoonmoeders. Eerlijk gezeg

Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht
Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee v