Een dakloze man ging naar een vrouw toe en gaf haar een stuk papier. Toen ze zag wat er op stond, besloot ze alles te doen wat ze kon om hem te helpen.

Raimundo Arruda Sobrinho was net als vele anderen dakloos. Hij was vuil, verwaarloosd, en door zijn familie verlaten. Hij leefde al vele jaren lang op straat in een geimproviseerd huisje naast een voetgangersoversteekplaats.
Een vrouw genaamd Shalla zag hoe Raimundo geconcentreerd zat te werken en elke dag iets op een klein stukje papier schreef. Dat verbaasde haar zo erg, dat ze besloot er naartoe te gaan en te kijken wat de man aan het schrijven was.Het bleek dat schrijven zijn grootste passie was. Al jarenlang creëerde hij de mooiste gedichten, die niemand ooit had gelezen. Raimundo kon Shalli alles laten zien wat hij ooit geschreven had. Het bleek dat de dakloze man een filosoof was en al meer dan 35 jaar schreef!

mezczyzna-bezdomny

 

 bron : akashictimes.co.uk

Ze maakte 18 maanden lang geen gebruik van shampoo. Het resultaat van het experiment ging haar stoutste verwachtingen te boven!
Een jonge huishoudster uit Ontario – Katherine Martinko, werd een paar jaar geleden de gelukkige moeder van twee prachtige kinderen. Met haar groeiende familie kwamen veel huishoudelijke verantwoordelijkheden, welke Katherine maar moeilijk kon21 situaties die niemand mogen overkomen. Nummer 7 is overweldigend!
Zowel goede situaties als die welke we liever vergeten, overkomen ons gewoon in het leven. Er ging hier zeker iets mis. Deze mensen hadden echt een slechte dag. Deze situaties zullen je zeker doen lachen.   1. Het ergste gevoel in de wereld R

Na het lezen hiervan zul je nooit meer antibacteriële gel gebruiken
De verkoop van antibacteriële wasgels stijgt de pan uit. Van de goedkoopste tot de duurste, ze beloven allemaal om je handen schoon te maken zonder water en zeep te hoeven gebruiken. Het lijkt erop dat het gebruik ervan de perfecte oplossing is, maa

Zie hier de kleine huizen die zijn verdwenen tijdens de winter. Als u een pauze nodig heeft, is dit de perfecte plek.
Wanneer het ijs aan het kraken is tijdens de forst, en de sneeuw vlokken op de neuzen vallen dan komt er een mooie winter aan. Echter zijn de mooiste plekken ver weg van de bewoonde wereld, waar de ploegen en zout gaan toegang tot hebben. Hier is een